Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Пеевски и съакционер в "Левски" ще гушнат с 60% повече п

Мнениеот blue avalanche » 17 яну 2016 15:01

Red Warrior написа:А извинявай, ама не следя, нито "А" група, нито вас. Помислих си, че наистина водите 15 точки и са ви довели звезда за 1 млн. Сериозно, наистина не ми пука за "А" група откакто ЦСКА не е там и не ме интересува. :geek:

Като не следиш А група,защо си намесил Левски в заглавието на темата? И откъде знаеш кой какъв е в Левски???

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 17 яну 2016 15:09

Не му се връзвайте на чорбарчето.
С този селски футбол им остана само да ровят по цял ден по жълти сайтчета, и да търсят връзка на Дебелян Пеевски с Левски. И тяхната не е лесна.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 яну 2016 15:26

Как да не сложиш равенство между цесекар и тъпак? Те не гледат, че отборът им е едно голямо нищо в момента и са сигурно единственият "аматьорски" отбор, който се подготвя в чужбина за мачове с лакомници и любители на чашката, а тръгнали да вадят от десет кладенеца вода, че да хвърлят кал по Левски.
Мила родна картинка. Канарите, между другото, са същата работа. Феновете на двата отбора са все едно от едно котило извадени - уста голяма, мозък кът.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 17 яну 2016 15:38

Стига сте вадили вода,че да хвърляте кал по Пеевски!Немате доказателства :) :) :) !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 яну 2016 15:38

blue avalanche написа:
Red Warrior написа:А извинявай, ама не следя, нито "А" група, нито вас. Помислих си, че наистина водите 15 точки и са ви довели звезда за 1 млн. Сериозно, наистина не ми пука за "А" група откакто ЦСКА не е там и не ме интересува. :geek:

Като не следиш А група,защо си намесил Левски в заглавието на темата? И откъде знаеш кой какъв е в Левски???

Перуката и Лече не знаят кой е собственик на Левски... защо така сте задимени на герена от кой ви е страх?
@ Признайте си бе.. лесно е. Да, шиши ни е собственик! :lol:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 17 яну 2016 15:43

Teo написа:
blue avalanche написа:

Перуката и Лече не знаят кой е собственик на Левски... защо така сте задимени на герена от кой ви е страх?
@ Признайте си бе.. лесно е. Да, шиши ни е собственик! :lol:

Нееее, Шиши е като дришата само дава парите ;)
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

il4o_iliew
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот il4o_iliew » 17 яну 2016 15:56

Neo M написа:
il4o_iliew написа:За мен е тъпа самата директива на ЕС да изкупуваме толкова голяма част от електроенергията от ВЕИ. ВЕИ енергията е три пъти по-скъпа от атомната. Защо не ни помагат да разкриваме ядрени реактори, с които ще станем енергийно независими, а тока ще ни е евтин? Точно обратното-принудиха ни да ги затворим, от които губим колосални пари, а тока ни непрекъснато поскъпва.

Виж, това с Великобритания не го зная, не съм толкова запознат с темата. Просто гледах или четох някъде журналистическо разследване по въпроса. И там си го казаха, че сме преизпълнили нормата на ЕС четири ли беше, пет ли пъти. Освен това, директивата не задължава държавата да изкупува или присъединява към мрежата всички веи-та. Това си го направихме ние / мисля закона се прие при предишното управление на Борисов /, за да може "нашите" хора да си пълнят джобовете и да смучат немъчени пари. Ядрената енергетика е друг въпрос. Коментирам ти просто веи-тата. Това е като отоплението на твърдо гориво- постоянно тръбяха нашите, че ЕС иска да забраним това отопление. Наскоро, не помня по какъв случай, от ЕС казаха, че въобще не са ни задължавали да го правим. Та такива работи- нещата не са само черни или бели. И не всичко, за което смятаме, че е по поръчка на Брюксел, е точно така.

Доколкото знам има директива на ЕС, която е за 20% от потреблението на ел енергия да е от ВЕИ до 2020, която ние преизпълнихме още 2015. Но ние така или иначе трябваше да ги строим тези ВЕИ-та. Директивата ни задължава 20 процента от консумираното да идва оттам. Така че в случая ние просто сме длъжни да строим. Нямаме друг избор.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 яну 2016 15:56

Само 60% повече? Не са ли 160%? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 яну 2016 15:59

"Купувач е фирма "Иса 2000" ООД, собственост на спрягания за част от обръчите на ДПС бизнесмен Юлиян Инджов. Изчисленията показват, че Инджов е платил за парцела едва по 14 евро за квадрат. По същото време цените на терените в елитния столичен квартал гонят няколкостотин евро за кв. метър. Паметливи припомнят, че това не е единствената изгодна сделка, сключена от фирмата на купувача Юлиян Инджов. По време на тройната коалиция "Иса 2000" се прочу със строителните си договори за десетки милиони левове. Повечето от тях са сключени с общини или министерства, управлявани от ДПС. За част от обръчите на ДПС се сочи и друга от фирмите на Юлиан Инджов - ИСА ООД. Там той е съдружник със строителя и съсобственик на боянските сараи на Доган Румен Асенов. Фирмата на Асенов и на бизнес партньора му от “Иса” ООД Юлиян Инджов, който пък е собственик на “Иса-2000”, са получили обекти на стойност 11,503 млн. лева, откакто община Девин се управлява от ДПС. Общата сума по всички поръчки на Девин възлиза на 18,647 млн. лв. По време на тройната коалиция "Иса-2000" е печелила поръчки и на общините Девин, Хисар, Смолян, на областните пътни в Пловдив и Смолян за стотици милиони. С договори за около 200 млн. лв., е компанията "Иса-2000". Най-солидният е по ИСПА - за 36 млн. евро. На 4 март тази година "Иса-2000" създава "Консорциум Кубратово", с който печели поръчката на екоминистерството за ремонт и внедряване на азот и фосфор в едноименната пречиствателна станция в София. Договорът е сключен 5 дни след създаването на консорциума - на 9 март. Срокът за подаване на оферти е далеч преди двете компании да се обединят - на 22 декември 2008 г. Според информацията, подадена в регистъра, офертата е била единствена."

"Над 1,5 млн. лв. на километър е взела фирма, свързана с т.нар. сараи на Ахмед Доган, за селски път, става ясно от регистъра на обществените поръчки. Според информацията там компании около ДПС имението в софийския квартал Бояна през последните 4 г. са спечелили договори за около 130 млн. лв."
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 яну 2016 17:14

Кога ще започне първенството че да спрете с политика,произхода на българина и мачове на макарони.На кой не е ясно че политиката се намеси и във футбола ни.Селянина беше докаран в Ботев от СДС,както Георги Илиев в локото.Снайпериста първо се пробва с Черно море,после с Ботев,за да акостира в задния двор на селскостопанския.Синия Божков издържаше ЦСКА,Червеният Домус издържа Лудогорец,на изток България граничи с ТИМ..... и всичко това е по партийни поръчки и заинтересуваност на новият благодетел.Защото феновете на популярните отбори са и гласоподаватели.Да не мислите че на Ц.В. сърцето му е като това на някой бултрас от фракция.Ние даваме мило и драго,а други правят пари и на наш гръб.Лошото че и тези предатели в дпс се намесиха за да докажат отново че са бизнес партия .Впрочем като другите.Но са си предатели.

Върни се в “Свободна зона”