W84me написа:Player написа:Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Недейте да съдите първосигнално. Някои подробности показват, че си е търсило боя това хлапе. Ако и на мен, някакъв пикльо ми бибитка и излезе с бокс да ме напада, сигурно и обижда, а още повече и да не съм сам, само на шампионче ще ми стане. Не оневинявам двамата братя, но са били провокирани от самозабравилото се с кола и гадже келешче, пред което показва, какъв мъж е. И аз съм имал подобни познати, които пред момичетата се правят на голямата работа, а после искат да им спасяват кожата... Комлексарчета.
Двама по 100 килограма срещу един 60 килограма? Нещо не ми се вижда равностойно, шибни му 2 шамара, вкарай му 2 шута и да си заминава. 100 килограмов мъж да те удари само веднъж с бокс и си в несвяст, а тия са го удряли доста повече.
Единият е с криминално досие за кражби и каране в нетрезво състояние. Отделно прякорът им бил "поничките", което говори красноречиво за мутренските им надежди. Шибани боклуци, дано в панделата ги убият от ебане.