Какво се говори по света за България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Какво се говори по света за България?

Мнениеот unist_gp » 03 яну 2010 19:50

PFC Litex написа:
_RoKi_ написа:
Rodn1 написа:Аз имам един въпрос?Аджеба защо трябва да ни интересува какво говрят за нас.Защо постоянно трябва да се мазним на чужденците?С какво те са повече от нас.Нека си гледаме нашия двор, а не да слушаме какво говрят другите за него!
Е как защо-не всеки път нашето мнение за нас е най-обективно и правилно :) А с какво те са повече от нас бих те посъветвал едно-отиде не в Германия и Испания,отиди в една Полша или Унгария и виж за що иде реч :)

Всяка една страна като туристическа дестинация е хубава, но по съвсем различен начин седят нещата ако живееш в нея, така че няма какво да им гледам на Полша и Унгария през туристическата призма ;)

А какво мислят чужденците за нас определено не ме вълнува.

разпозна ли г.ганчев във втората статия на испанеца

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 яну 2010 19:55

Една държава,в която,като ползуваш тоалетната във влака,всичко пада на релсите-какво да говорим повече.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 03 яну 2010 19:57

Най-богата страна в Европа отзад напред...
Изображение

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 03 яну 2010 21:10

Rodn1 написа:Аз имам един въпрос?Аджеба защо трябва да ни интересува какво говрят за нас.Защо постоянно трябва да се мазним на чужденците?С какво те са повече от нас.Нека си гледаме нашия двор, а не да слушаме какво говрят другите за него!

Пич, абсолютно те подкрепям. Хич не ми е на оная работа какво си мислят чужденците за нас. Още повече, че имам определена неприязън към западняците. Айде да си гледат работата... Майната им...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 03 яну 2010 21:14

Да се оправят!Нека си умрат от тъпотия там и да нема с кой да изпият една ракия...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

DAILY
Контакти:

Мнениеот DAILY » 03 яну 2010 21:30

Да се оправят!Нека си умрат от тъпотия там и да нема с кой да изпият една ракия...

Пич, пиенето на ракия с аверчета няма нищо общо. Никой не критиква нрава на Българите и той няма нищо общо с това че да изминеш 300 км в бг са ти нужни 5 часа например. Кефи ли те да те секат пишлемета на по 20 с ферарита и бентлита? Кефи ли те баба ти да няма пари за лекарства докато всеки ден по улиците се продават тонове дрога. Или ти кефи някой "аверче" след запой да прегази детето ти и после - нищо. Яко, викаш? Да го духат? Да ама не, ние го духаме и ракията е просто болкоуспокояващото.

slartie
Контакти:

Мнениеот slartie » 03 яну 2010 21:37

как може да не ви пука какво мислят за вас? вие излизали ли сте извън БГ?
вие какво искате? да имате с кой да си пиете ракията ли? това ли е най важно? дай да се натаралянкаме, а на другото - тури му пепел!
не ви ли дразнят някои нормални за нас неща, които малко по назапад са немислими?
не ви ли дразни паркираната кола върху кварталната градинка? не ви ли дразнят лайната на кучетата в парка?
не ви ли дразни мрасотията по улиците? или ..дай по ракия, зарежи другото?
не ви говоря за престъпност или корупция...а за дреби домашни неща, като изхвърления боклук през прозореца?
ако ви дразнят, тогава слушайте какво ви говорят хора с опит. и се учете, а не ги оплювайте, че се бъркат в нашите дела!
а ако някой ми пожелае сбогом и като не ми харесва да се изнасям, само ще отговоря , че това е моята страна, тука сънм роден, тука ще живея и тука ще умра! и ще дам всичките си сили тази страна да стане нормална за живеене.

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 03 яну 2010 21:39

как може да не ви пука какво мислят за вас? вие излизали ли сте извън БГ?
вие какво искате? да имате с кой да си пиете ракията ли? това ли е най важно? дай да се натаралянкаме, а на другото - тури му пепел!
не ви ли дразнят някои нормални за нас неща, които малко по назапад са немислими?
не ви ли дразни паркираната кола върху кварталната градинка? не ви ли дразнят лайната на кучетата в парка?
не ви ли дразни мрасотията по улиците? или ..дай по ракия, зарежи другото?
не ви говоря за престъпност или корупция...а за дреби домашни неща, като изхвърления боклук през прозореца?
ако ви дразнят, тогава слушайте какво ви говорят хора с опит. и се учете, а не ги оплювайте, че се бъркат в нашите дела!
а ако някой ми пожелае сбогом и като не ми харесва да се изнасям, само ще отговоря , че това е моята страна, тука сънм роден, тука ще живея и тука ще умра! и ще дам всичките си сили тази страна да стане нормална за живеене.

Загубеното патриотче на мама.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 04 яну 2010 14:29

Абе КОРУПЦИЯ май не е българска дума и там където няма корупция никой не създава комисия за борба с нея, а в ЕС имаше такава комисия доста преди ние да влезем.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 яну 2010 15:33

Внимание !Това което ще напиша не е за лица под 18 години така че не четете този коментар.

Държавата ни ще се оправи когато има истински закони!
Връщане на смъртната присъда и такива като "наглите" които са се гаврили с българския народ се изчистим от тях.Законите ни трябва да са безупречни по всяка една точка.
Построяване на повече екологични фабрики и заводи които да намалят безработицата в цялата страна.Да се изчистят улиците от кучетата.Които остават фекалиите навсякъде.Даже пред входа на блока ми имаше преди няколко дена.Западноевропейците не са прости да ни дават съвети прости сме ние че не ги слушаме когато ни казват кое е правилно.Вместо да прогресираме ние изчезваме!!!Българксата нация е една от малкото в света която намалява и остарява със всяка еда година в последните 8 години България е намаляла със 700000 хиляди българи,докато Румънците,Сърбите и Хърватите се увеличават със всяка една година.Най-слабоплатените членове на ЕС са българите средно около 5,475 долара на година от глава на население като европейците получават по 15 000 средно на месец!!!
Жалка картинка сме!Невиждам как ще се оправим :| Европа ни подава ръка трябва да я хванем и да не я пускаме!!!
Комунизма свърши вече време е е да се живее нормално по-европейски човече!!!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Свободна зона”