Нова трагедия с руски самолет, 285 жертви, Путин мълчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нова трагедия с руски самолет, 285 жертви, Путин мълчи
Абе ясно е, че партенка, какво ги давате тия разписания.Руският трол ВЕТЕРОК, отново не му се получи.Нищо ново под слънцето.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
такива идиоти като ветерок имат ли място във форума на една уважавана медия?

- Paco_Radev
- Контакти:
Не че нещо, но не е само той, глупави, идиотски теми с политически бекграунд повдигат няколко хуманоидни екземпляра, съществуването на подобни теми превръща уважаваната медия в цирк.
Не съм против каквито и да е политически убеждения, стига те да не са провокаторски или явно глупави като тази тема например, или онази за уазките.
Не съм против каквито и да е политически убеждения, стига те да не са провокаторски или явно глупави като тази тема например, или онази за уазките.
Последна промяна от Paco_Radev на 09 яну 2016 15:21, променено общо 1 път.
Човека които е пуснал темата ви цитира няколко източника на информация и не си я измислил той !
Дано информацията се окаже не вярна !!!
- Paco_Radev
- Контакти:
Украински източник на информация е равно на лъжа, ако не знаете те дотолкова смотани и лъжливи, че дори официалния сайт на президента им фалшифицира списание "Икономист" поставяйки образа му на мястото на друг, всичко това с цел да си повдигнат самочувствието. Представете си колко нагла лъжа не се свени дори президенството им да пуска и си направете сами изводите !
balef написа:Човека които е пуснал темата ви цитира няколко източника на информация и не си я измислил той !
Интересно дали ако случайно бях цитирал някои уважавани медии за изстъпленията на бежанците в Германия, Австрия, Холандия и Швеция, преди това да бъде потвърдено с пет дни закъснение от официалните власти, пак щяха да ме обвиняват в манипулации?
На път съм да се почувствам всемогъщ - пускам едновременно партенки и в наши популярни медии, и в чужди такива, дори правя нелегално снимки в Китай.
Иначе дано информацията не е вярна, но имаме пресен пример от Нова година как стотици престъпления могат да бъдат потулени по политически причини.
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]
ivan56 написа:Абе ясно е, че партенка, какво ги давате тия разписания.Руският трол ВЕТЕРОК, отново не му се получи.Нищо ново под слънцето.
Не е руски, украински трол е. Ама не е по-малко гнусен.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Paco_Radev написа:Украински източник на информация е равно на лъжа, ако не знаете те дотолкова смотани и лъжливи, че дори официалния сайт на президента им фалшифицира списание "Икономист" поставяйки образа му на мястото на друг, всичко това с цел да си повдигнат самочувствието. Представете си колко нагла лъжа не се свени дори президенството им да пуска и си направете сами изводите !
Верно, също като разпънатият малчик на кръст в Донецк.

Общо взето няма значение, руски, български,украински.Като пишат дивотии си остават едни жълти медии.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
balef написа:Човека които е пуснал темата ви цитира няколко източника на информация и не си я измислил той !
Едно адекватно мнение. Ако беше от "достоверните" русофилистични източници на Станко и компания, тука щеше да се онанира страстно върху поредната полюция по оста САЩ - Русия.