Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 яну 2016 21:32
Аз съм се качвал на нещо, което ми казаха че е УАЗ (самия аз няма да го позная дори да ме блъсне): минахме некви убити чукари, които мислех че само пеш ще изкачим, обаче имах усещането че някой великан ме блъска насам-натам.
Имах и 1 познат, който караше с нещо такова разни товари по Родопите. Казваше, че му върши добра работа ама е като ритнат от кон след пътуване.
Аз самия от коли не отбирам, но за УАЗ-ките като цяло съм чувал мнения от хора, които са ги карали с години. Мнението беше горе-долу такова:
Сглабяно как дойде, комфортно като селска тоалетна през зимата, но пък с висока проходимост. Удобства няма но работа върши.
Оставям на лично запозналите се с качествата на това нещо да кажат доколко е вярно.
Така че според мен ако е евтино, проходимо и не се разпада по бързата процедура ще има пазар за тях: поделения, разни чукари, Сибир, райони с пътища, които мязат на Белград след американски набег и т.н.
Дори същия завод да сглабя автомобилите на президента бъдете сигурни, че откъм комфорт и изпипване няма да има нищо общо. Все пак цял президент е това хаха
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]