Руският звяр УАЗ-452(Буханка)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Руският звяр УАЗ-452(Буханка)

Мнениеот ЕМИЛ » 08 яну 2016 10:58

botevist_75 написа:Руският звяр е само един. Маша-наша
Като Гришо беше с нея,краченцата му на корта се огъваха, като че са от кашкавал.Не е лесно...
За нея не е същото. Руснаците правят всичко с военно приложение.През нея може да мине цялото мъжко АТП и на другия ден,да си играе сякаш нищо не е било.
Виж,от както е с новата пъстна кака е много по-стабилен :mrgreen:

Какво означава думата пъстна? :)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 08 яну 2016 11:48

toristo написа:Алкохола не прощава, тия никога няма да направят качествен автомобил.
А това как било само важно да може да катери баирите са пълни глупости. Все пак 21-ви век е, нормално е да очакваш да има комфорт. Поне да имаше удобни седалки. Или да нямаше луфтове навсякъде и скапани уплътнения, че да мръзнеш вътре като куче. Да не говорим, че трябва да му правиш ремонт през няколко месеца, защото все нещо се чупи.

Те,понеже са най-големите алкохолици , та взеха ,че качиха и първият британец до МКС...
пп.Спрете се да пишете глупости,преди да сте видяли всичко на живо бе,м..а му стара!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 08 яну 2016 12:46

ЕМИЛ написа:
botevist_75 написа:Руският звяр е само един. Маша-наша
Като Гришо беше с нея,краченцата му на корта се огъваха, като че са от кашкавал.Не е лесно...
За нея не е същото. Руснаците правят всичко с военно приложение.През нея може да мине цялото мъжко АТП и на другия ден,да си играе сякаш нищо не е било.
Виж,от както е с новата пъстна кака е много по-стабилен :mrgreen:

Какво означава думата пъстна? :)

Диалектна дума.Значи черничък,черничка.Баба ми,Бог да я прости/ беше родена 1919г/ я използваше. :)
Може би най-близо е думата "мургава".

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 яну 2016 21:32

Аз съм се качвал на нещо, което ми казаха че е УАЗ (самия аз няма да го позная дори да ме блъсне): минахме некви убити чукари, които мислех че само пеш ще изкачим, обаче имах усещането че някой великан ме блъска насам-натам.
Имах и 1 познат, който караше с нещо такова разни товари по Родопите. Казваше, че му върши добра работа ама е като ритнат от кон след пътуване.

Аз самия от коли не отбирам, но за УАЗ-ките като цяло съм чувал мнения от хора, които са ги карали с години. Мнението беше горе-долу такова:
Сглабяно как дойде, комфортно като селска тоалетна през зимата, но пък с висока проходимост. Удобства няма но работа върши.

Оставям на лично запозналите се с качествата на това нещо да кажат доколко е вярно.

Така че според мен ако е евтино, проходимо и не се разпада по бързата процедура ще има пазар за тях: поделения, разни чукари, Сибир, райони с пътища, които мязат на Белград след американски набег и т.н.

Дори същия завод да сглабя автомобилите на президента бъдете сигурни, че откъм комфорт и изпипване няма да има нищо общо. Все пак цял президент е това хаха
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2016 22:30

Ами, дайте аналог, който е комфортен, здрав върши същата работа с евтина поддръжка е и на прилична цена?

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 яну 2016 05:47

Не прочетох всички коментари,но за УАЗката в транспортен вид има много аналози,но някой ловец да ми обясни има ли по-добра от нея за лов.Ровъра ряпа да яде пред нея и Нивата.

habarovsk

Мнениеот habarovsk » 09 яну 2016 12:11

Betchualeng Arnaikem написа:Аз съм се качвал на нещо, което ми казаха че е УАЗ (самия аз няма да го позная дори да ме блъсне): минахме некви убити чукари, които мислех че само пеш ще изкачим, обаче имах усещането че някой великан ме блъска насам-натам.
Имах и 1 познат, който караше с нещо такова разни товари по Родопите. Казваше, че му върши добра работа ама е като ритнат от кон след пътуване.

Аз самия от коли не отбирам, но за УАЗ-ките като цяло съм чувал мнения от хора, които са ги карали с години. Мнението беше горе-долу такова:
Сглабяно как дойде, комфортно като селска тоалетна през зимата, но пък с висока проходимост. Удобства няма но работа върши.

Оставям на лично запозналите се с качествата на това нещо да кажат доколко е вярно.

Така че според мен ако е евтино, проходимо и не се разпада по бързата процедура ще има пазар за тях: поделения, разни чукари, Сибир, райони с пътища, които мязат на Белград след американски набег и т.н.

Дори същия завод да сглабя автомобилите на президента бъдете сигурни, че откъм комфорт и изпипване няма да има нищо общо. Все пак цял президент е това хаха

Мен повече ми харесва Лада Веста! Наистина удобен автомобил!

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 09 яну 2016 12:24

Имам един колега, върл русофил.Той ми каза "Тези които са измислили УАЗ-ката,трябва да бъдат предадени на трибунал за престъпления срещу човечеството" :mrgreen:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 яну 2016 16:08

гражданин от село написа:Ами, дайте аналог, който е комфортен, здрав върши същата работа с евтина поддръжка е и на прилична цена?

Типичен Бай Ганьо, хем качествена ама и еФтина. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”