07.01.1945 г. кървавата Коледа за българите в Македония

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: 07.01.1945 г. кървавата Коледа за българите в Македония

Мнениеот sin4ec » 08 яну 2016 21:20

1982 написа:
sin4ec написа:
1982 написа:За съжаление, накрая Македония ще стане албанска. Ще бъде превзета чисто демографски, както стана с Косово.

Натам отиват нещата...

Лошото е, че тая паплач е пуснала корени и в южна Црна гора, в северозападна Гърция, и там се плодят като хлебарки, за разлика от местното население. След десетилетия и тези 2 държави ще берат огромни ядове със шкипърската измет.

Имам две аверчета, дето бачкат по тези ширини-Србия, Македония, Албания. От тях отдавна знам каква е картинката. Македония е пътник отвсякъде. В добрия случай ще се прости с половината си територия. Шиптерите и тук бяха налазили преди време, но руснаците им свиха сармите. Без да искам видях наказателния отряд тогава...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 яну 2016 21:38

sin4ec написа:
1982 написа:
sin4ec написа:
1982 написа:За съжаление, накрая Македония ще стане албанска. Ще бъде превзета чисто демографски, както стана с Косово.

Натам отиват нещата...

Лошото е, че тая паплач е пуснала корени и в южна Црна гора, в северозападна Гърция, и там се плодят като хлебарки, за разлика от местното население. След десетилетия и тези 2 държави ще берат огромни ядове със шкипърската измет.

Имам две аверчета, дето бачкат по тези ширини-Србия, Македония, Албания. От тях отдавна знам каква е картинката. Македония е пътник отвсякъде. В добрия случай ще се прости с половината си територия. Шиптерите и тук бяха налазили преди време, но руснаците им свиха сармите. Без да искам видях наказателния отряд тогава...

Ако Албания откъсне територия от Македония.. или албанци отцепят област като Косово това поне ще накара гърците да застанат нащрек, ще намерят общ език по въпроса и със Сърбия, сигурно ще се обърнат и към нас.

Според мен има риск да стане по-лошо: албанците да чакат, рано или късно ще станат мнозинство. И в един момент Македония ще стане албанска държава без бунтове и тям подобни. Няма отцепване, няма анексии, няма повод за надигане срещу албанска експанзия. Лошото на този сценарий е, че албанците без много зор и шум ще се сдобият с цяла държава и ще могат спокойно в нея да изчакат, да огледат и да насочат поглед към следващите цели.

Ако има нещо не съвсем отрицателно в този случай то е:
-Много албанци се залетяха към Германия, това поне леееко ще отслаби големия им прираст.
-Освен в Македония те имат големи общности в Гърция, докато тук не могат да се похвалят с подобно нещо. С други думи първо Македония, после Северна Гърция и чак след това ще мислят за нас. Та време да се обмисли въпроса има.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 08 яну 2016 22:11

От къде трагнахе, до къде стигнахте!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 яну 2016 05:40

,,Со курот ке ги превземем'' съм го чувал от един миризлив шиптър в квартира в Кюстендил.Както и ,,в Македония живеят албанци и българи''.Има едно интервю и снимка на Балканите след време на Шешел войвода някъде около началото на войната в Югославия.Там се показва жителите с мюсюлманско вероизповедание което стига през Родопите до Добруджа.На юг до Солун,а на север до Хърватия.Добро утро.

Върни се в “Свободна зона”