Класация "Световна личност на годината"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Класация "Световна личност на годината"
Не мога да определя такава. Путин защитава интересите на Русия и влезе в светлината на прожекторите, но това го прави личност №1 за Русия, не за света. Още десетки лидери защитават интересите на страните си( наште не са такива, за жалост).
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Не мога да определя такава. Путин защитава интересите на Русия и влезе в светлината на прожекторите, но това го прави личност №1 за Русия, не за света. Още десетки лидери защитават интересите на страните си( наште не са такива, за жалост).
Той е единственият, който влезе в истинска и открита война срещу радикалната пасмина в Сирия, та заради това си начинание, той защитава не само интересите на Русия, но и интересите на човечеството. Ако наградата, трябва да се даде на политик, не знам, кой друг може да вземе призът. Обама ? Меркел ? Оланд ? Камерън ?
dunavfc написа:sin4ec написа:Не мога да определя такава. Путин защитава интересите на Русия и влезе в светлината на прожекторите, но това го прави личност №1 за Русия, не за света. Още десетки лидери защитават интересите на страните си( наште не са такива, за жалост).
Той е единственият, който влезе в истинска и открита война срещу радикалната пасмина в Сирия, та заради това си начинание, той защитава не само интересите на Русия, но и интересите на човечеството. Ако наградата, трябва да се даде на политик, не знам, кой друг може да вземе призът. Обама ? Меркел ? Оланд ? Камерън ?
Путин е антиличността на годината! С бомбардировките си по мирното население и по умерената ислямска опозиция в Сирия само ще увеличи бежанския поток. А и като политик не може да се мери изобщо с изброените по-горе величия.
Личност на годината може да е само Меркел! Факт!
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]
BETEPOK написа:dunavfc написа:sin4ec написа:Не мога да определя такава. Путин защитава интересите на Русия и влезе в светлината на прожекторите, но това го прави личност №1 за Русия, не за света. Още десетки лидери защитават интересите на страните си( наште не са такива, за жалост).
Путин е антиличността на годината! С бомбардировките си по мирното население и по умерената ислямска опозиция в Сирия само ще увеличи бежанския поток. А и като политик не може да се мери изобщо с изброените по-горе величия.
Личност на годината може да е само Меркел! Факт!
Бежанците от Афганистан и те ли бягат от Путин

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
dunavfc написа:Той е единственият, който влезе в истинска и открита война срещу радикалната пасмина в Сирия, та заради това си начинание, той защитава не само интересите на Русия, но и интересите на човечеството. Ако наградата, трябва да се даде на политик, не знам, кой друг може да вземе призът. Обама ? Меркел ? Оланд ? Камерън ?
Това е вярно. И все пак-политик на годината категорично да, но за личност-не знам...А тия за кво си ги изредил, не ми е ясно. Пълни туфлеци.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Спечелих ли класацията?