Нужда от помощ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: Нужда от помощ!

Мнениеот Yoda_ » 24 дек 2015 18:04

Не съм наясно дали точно гражданската може да се плаща на вноски, защото не съм фен на плащането на вноски, но имайки предвид кое време от годината е, мисля че ти изтича цялата гражданска, не само някоя от вноските. В този случай нямаш ГО от 24.00 часа на датата, на която ти изтича и няма причина да не бъдеш глобен само 2 минути след 24.00 ч..
Ако си на вноски, и ти изтича само поредната вноска, нямаш проблеми, ГО си ти важи...

И въпрос към знаещите : До миналата година годишната винетка от предходната година важеше до края на Януари, сега как е, има ли промени,
и дали вече ги пуснаха новите годишни винетки по бензиностанциите и пощите ?
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 24 дек 2015 18:16

Важи до 31 Януари 2016 г. включително
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 24 дек 2015 18:16

Yoda_ написа:Не съм наясно дали точно гражданската може да се плаща на вноски, защото не съм фен на плащането на вноски, но имайки предвид кое време от годината е, мисля че ти изтича цялата гражданска, не само някоя от вноските. В този случай нямаш ГО от 24.00 часа на датата, на която ти изтича и няма причина да не бъдеш глобен само 2 минути след 24.00 ч..
Ако си на вноски, и ти изтича само поредната вноска, нямаш проблеми, ГО си ти важи...

И въпрос към знаещите : До миналата година годишната винетка от предходната година важеше до края на Януари, сега как е, има ли промени,
В грешка си гражданската се сключва по всяко време и важи (при плащане вноските) 1 г от датата не от нова година. Винетките си важат до края на януари все още и от 15 декември са новите в продажба.
На тези дето плюят по човека ще кажа - да аз и винетка не плащам дават ми я за заслуги. Стига само като не давате отговор на човека го плюхте - не му знаете положението пък и не е длъжен да се обяснява, с двата поста му казах което пита ако нещо друго да пита

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 24 дек 2015 18:17

санди.74 написа:Горивото било " безплатно" , не е истина това!!! Нещо друго безплатно няма ли? Гражданска,винетка,а най -добре някой да ти плати ,ти само да караш!!!

Човече, ти май за осребряване не си чувал!! Да, и винетката ми е безплатна(свекъра е 90% инвалид-колата е на негово име)! Благодаря на отзивчивите + Dundy. Просто попитах с цел да ми отговорят хора знаещи - сблъсквали се, а не да сме на всяка манджа миродия = "дървени философи".

п.п. berojko искрено ти пожелавам да не си в моето положение!

Бъдете здрави, и весела коледа.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 24 дек 2015 18:20

JACKO написа:
санди.74 написа:Горивото било " безплатно" , не е истина това!!! Нещо друго безплатно няма ли? Гражданска,винетка,а най -добре някой да ти плати ,ти само да караш!!!

Човече, ти май за осребряване не си чувал!! Да, и винетката ми е безплатна(свекъра е 90% инвалид-колата е на негово име)! Благодаря на отзивчивите + Dundy. Просто попитах с цел да ми отговорят хора знаещи - сблъсквали се, а не да сме на всяка манджа миродия = "дървени философи".

п.п. berojko искрено ти пожелавам да не си в моето положение!

Бъдете здрави, и весела коледа.

Благодаря и извинявай ,ако съм те засегнал!!!
Весела Коледа
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 24 дек 2015 18:29

Dundy написа:
Yoda_ написа:Не съм наясно дали точно гражданската може да се плаща на вноски, защото не съм фен на плащането на вноски, но имайки предвид кое време от годината е, мисля че ти изтича цялата гражданска, не само някоя от вноските. В този случай нямаш ГО от 24.00 часа на датата, на която ти изтича и няма причина да не бъдеш глобен само 2 минути след 24.00 ч..

В грешка си гражданската се сключва по всяко време и важи (при плащане вноските) 1 г от датата не от нова година. Винетките си важат до края на януари все още и от 15 декември са новите в продажба.
На тези дето плюят по човека ще кажа - да аз и винетка не плащам дават ми я за заслуги. Стига само като не давате отговор на човека го плюхте - не му знаете положението пък и не е длъжен да се обяснява, с двата поста му казах което пита ако нещо друго да пита

За какво точно съм в грешка бе, умнико ?!
Казах "Не съм наясно дали гражданската може да се плаща на вноски".... А не съм наясно, защото НЕ ПЛАЩАМ НА ВНОСКИ !

Плащам ГО на 3 автомобила, лични, не служебни, и само на ЕДИН от тях ГО изтича на Нова Година ! Дали точно ти ще ми обясниш кога и как важи ГО ?!
Аман от дървени философи, вечно неразбрали дебили, но пък готови да дават акъл...

:evil:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 24 дек 2015 18:39

Плащам на тримесечие!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 24 дек 2015 19:31

Аз бих те посъветвал да си я направиш с банков превод, може и разсрочено. В София офисите на SDI работят по празниците, можеш да намериш и друг брокер, едва ли ще ти откаже. Те ще ти дадат полицата и стикерите, ще я отразят в сайта на застрахователния надзор и полицаите няма да те закачат поне до първия работен ден, когато работят банките. Друг е въпросът, че ако стане ПТП ще го закъсаш здраво. В ЗЗДП си е записано, Щетата ще е изискуема от теб и ще трябва да плащаш всички разходи, вкл. и НП на стойност от 400 до 600лв. за физически лица.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 24 дек 2015 19:36

JACKO написа:Плащам на тримесечие!

Това вече няма значение. Преди имаше 2 седмици гратисен период, но вече не е така. Та, спрат ли те, гориш с едни 400 лева.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 24 дек 2015 19:47

Сега гледам че от 15.12.2015 тези 400 лв са намалени на 250!
Ограмотявам се ей :), май ще търся начин - плашите бе хора ;)

Върни се в “Свободна зона”