CTAHKO написа:diplomat написа:Карамел Му написа:"Деконструкция" си беше русофилско и анти ЕС предаване,но паралелно с него вървеше и "Реконструкция",което пък беше анти Русия и про САЩ.Него делнали ли са го?Иначе и двете са едностранчиви и политически късогледи,крепящи се на дементни пенсионери,чудещи се как да си запълнят деня.Същите ,дето звънят в Алфа тв и Скат.Лошото е,че и много млади хора все по-често прихващат тая "болест" ,да коментират неща,за които не би трябвало да им пука на тия години.Форумите на Гонг също са пълни с подобни "анализатори".Що за живот е това?!
Само за пиене и ебане ли трябва да се мисли на млади години, заробен малоумник?

После искате развитие... Ами пийте си ракията, шибайте чалга курвичките и ЦЯЛ живот ще си живуркате в коптора!

Ако не младите, кой може да промени нещо?

Старите комунисти и ченгета ли?

Пенсионерите с 150 лева пенсия, които едва гледат?

Или може би мутрите и псевдо-мутричките?

Ебем ти и държавата, ебем ти и народа...
А така, нахрани го както си му е реда

Типични представители на споменатите от мен по-горе-Станко и Дипломата.Единия комунист,другия империалист

.И по цял ден звънене по предавания и плюене по форумите.И защо.Защото са бедни,прости ,неуки и съответно неуспели.И айде по площадите.Едните на протест,другите на контрапротест.Пълни дебили.
Дипломат,жалкий Разколников,родителите ми са учили,имат ценз,бизнес и са си осигурили старините,не чакат на някаква тъпа пенсия.Това правя и аз!И живота ми харесва.Не гласувам,не стачкувам и не ми дреме за подобни на тебе, или за пенсиите на родителите ти! Ясно!
И вземете канализирайте усилията си да се развивате/доколкото е възможно,де/ и ,ако успеете,ще видите че живота не е само говната с които се замерате взаимно,опръсквайки и околните