Доживяхме да видим адекватна реакция на СЕМ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Доживяхме да видим адекватна реакция на СЕМ!

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2015 17:06

ivan56 написа:
CTAHKO написа:
ivan56 написа:Крайно време беше да му резнат перките.
Предполагам телевизия Алфа няма да изпуснат такъв кадър като Волгин. 8-)

Що бе, къде отиде слогънът "Ние сме Шарли", в подкрепа на свободата на словото 8-)

Станко, ако ще си пишем ей така само да спамим ок.
Станко свободната журналистика, не значи поръчкова.
Тоя канеше всеки път едни същи глупаци, и едни и същи глупости всеки път.
Евем ти и свободната журналистика.Е да ходи в Алфа и да се пени там пред зомбираните.

Уоу, нима по Нова, БТВ и останалите медии спонсорирани от мериканските грантове не канят едни и същи дебили, само че в обратна посока ;) На всички ни писна да гледаме агент Ивайло, агент Алберт, Каролев и пасмината от платените социологически агенции, които промиват мозъците ;) Да не би да не зомбират 8-) А къде е обратната гледна точка :?: Гого Лозанов тази сутрин каза, че това е задължително според закона и който не го спазва подлежи на санкции и сваляне от ефира 8-) Та кого са санкционирали и са свалили от ефира СЕМ, освен Волгин :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 22 дек 2015 17:09

CTAHKO написа:
diplomat написа:
Карамел Му написа:"Деконструкция" си беше русофилско и анти ЕС предаване,но паралелно с него вървеше и "Реконструкция",което пък беше анти Русия и про САЩ.Него делнали ли са го?Иначе и двете са едностранчиви и политически късогледи,крепящи се на дементни пенсионери,чудещи се как да си запълнят деня.Същите ,дето звънят в Алфа тв и Скат.Лошото е,че и много млади хора все по-често прихващат тая "болест" ,да коментират неща,за които не би трябвало да им пука на тия години.Форумите на Гонг също са пълни с подобни "анализатори".Що за живот е това?!

Само за пиене и ебане ли трябва да се мисли на млади години, заробен малоумник? :?: После искате развитие... Ами пийте си ракията, шибайте чалга курвичките и ЦЯЛ живот ще си живуркате в коптора! :!: Ако не младите, кой може да промени нещо? :?: Старите комунисти и ченгета ли? :?: Пенсионерите с 150 лева пенсия, които едва гледат? :?: Или може би мутрите и псевдо-мутричките? :?: Ебем ти и държавата, ебем ти и народа...

А така, нахрани го както си му е реда 8-)

Типични представители на споменатите от мен по-горе-Станко и Дипломата.Единия комунист,другия империалист :mrgreen: .И по цял ден звънене по предавания и плюене по форумите.И защо.Защото са бедни,прости ,неуки и съответно неуспели.И айде по площадите.Едните на протест,другите на контрапротест.Пълни дебили.
Дипломат,жалкий Разколников,родителите ми са учили,имат ценз,бизнес и са си осигурили старините,не чакат на някаква тъпа пенсия.Това правя и аз!И живота ми харесва.Не гласувам,не стачкувам и не ми дреме за подобни на тебе, или за пенсиите на родителите ти! Ясно!
И вземете канализирайте усилията си да се развивате/доколкото е възможно,де/ и ,ако успеете,ще видите че живота не е само говната с които се замерате взаимно,опръсквайки и околните :!:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 дек 2015 17:11

Карамел Му написа:"Деконструкция" си беше русофилско и анти ЕС предаване,но паралелно с него вървеше и "Реконструкция",което пък беше анти Русия и про САЩ.Него делнали ли са го?Иначе и двете са едностранчиви и политически късогледи,крепящи се на дементни пенсионери,чудещи се как да си запълнят деня.Същите ,дето звънят в Алфа тв и Скат.Лошото е,че и много млади хора все по-често прихващат тая "болест" ,да коментират неща,за които не би трябвало да им пука на тия години.Форумите на Гонг също са пълни с подобни "анализатори".Що за живот е това?!

Много преди това делнаха и другото предаване.
http://www.blitz.bg/news/article/351005
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 22 дек 2015 17:15

ivan56 написа:
CTAHKO написа:

Що бе, къде отиде слогънът "Ние сме Шарли", в подкрепа на свободата на словото 8-)

Евем ти и свободната журналистика.Е да ходи в Алфа и да се пени там пред зомбираните.

Ти ако му се връзваш на Станко, това означава само загуба на време. Той като всеки трол няма да коментира по същество, а ще насочи коментарите в съвсем друга посока и ще ти задава въпрос след въпрос, кой от кой по глупав.
Така, че най-добре е да го игнорираш, за да не падаш на нивото му.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 22 дек 2015 17:16

ivan56 написа:Станко, ако ще си пишем ей така само да спамим ок.

Пич, хилядите други предавания, които също канят едни и същи глупаци и говорят едни и същи глупости защо не са спрени?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 дек 2015 17:17

CTAHKO написа:
ivan56 написа:
CTAHKO написа:

Уоу, нима по Нова, БТВ и останалите медии спонсорирани от мериканските грантове не канят едни и същи дебили, само че в обратна посока ;) На всички ни писна да гледаме агент Ивайло, агент Алберт, Каролев и пасмината от платените социологически агенции, които промиват мозъците ;) Да не би да не зомбират 8-) А къде е обратната гледна точка :?: Гого Лозанов тази сутрин каза, че това е задължително според закона и който не го спазва подлежи на санкции и сваляне от ефира 8-) Та кого са санкционирали и са свалили от ефира СЕМ, освен Волгин :?:

Станко, телевизии бол.Като не ти харесват, пускаш Алфа и там ще чуеш това което ти харесва.За омразните евреи, за шибаните американци и прочие.Но Станко, и това е поръчкова журналистика.Мисля, че имаш нещо в главата и можеш да отсееш плявата.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 дек 2015 17:18

Карамел Му написа:Типични представители на споменатите от мен по-горе-Станко и Дипломата.Единия комунист,другия империалист :mrgreen: .И по цял ден звънене по предавания и плюене по форумите.И защо.Защото са бедни,прости ,неуки и съответно неуспели.И айде по площадите.Едните на протест,другите на контрапротест.Пълни дебили.
Дипломат,жалкий Разколников,родителите ми са учили,имат ценз,бизнес и са си осигурили старините,не чакат на някаква тъпа пенсия.Това правя и аз!И живота ми харесва.Не гласувам,не стачкувам и не ми дреме за подобни на тебе, или за пенсиите на родителите ти! Ясно!
И вземете канализирайте усилията си да се развивате/доколкото е възможно,де/ и ,ако успеете,ще видите че живота не е само говната с които се замерате взаимно,опръсквайки и околните :!:

Ти сам ли живееш в тази държава, да те питам аз, образован господине? Нито съм беден, нито необразован и не виждам какви са тия за пореден път малоумни връзки, които правиш между това, че щом човек е недоволен от статуквото, значи той е някакъв прошляк, който търси начин да се издигне чрез нечестност или лъжа. И какво като родителите ти имат бизнес? :?: Идват някакви протежета на ДПС или ГЕРБ и им го взимат - пак ли същата песен ще пееш? :?: Или вашето семейство вече се е продало на сегашните господари и заради това толкова озлобено си защитаваш сиренцето? :?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2015 17:18

v.r.s. написа:Ти ако му се връзваш на Станко, това означава само загуба на време. Той като всеки трол няма да коментира по същество, а ще насочи коментарите в съвсем друга посока и ще ти задава въпрос след въпрос, кой от кой по глупав.
Така, че най-добре е да го игнорираш, за да не падаш на нивото му.

Ти недей дава акъли ;) Нали и теб те видяхме ;) Не знаеш какво е СЕМ, ама си тръгнал да коментираш и да учиш другите какво да правят 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 дек 2015 17:19

nghcvth написа:

Пич, хилядите други предавания, които също канят едни и същи глупаци и говорят едни и същи глупости защо не са спрени?

Ама съгласен съм бе пич.Що не пискаха тия същите които сега пискат, когато лятото свалиха и другото предаване "Конструкция".А?
Drunken_Master написа:

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 22 дек 2015 17:22

ivan56 написа:
nghcvth написа:

Ама съгласен съм бе пич.Що не пискаха тия същите които сега пискат, когато лятото свалиха и другото предаване "Конструкция".А?

Не мога да знам кой е пискал и кой не е. Лично аз слушах и двете предавания, това, че някой коментар не ми е харесвал не значеше, че съм подкрепял да се спре "Конструкция". И все пак- предавания подобни на "Конструкция"- бол. Волгин беше един от малкото хора, които все още се осмеляваха да критикуват политическия ни елит и, естествено, резнаха му крилцата. Не знам защо се правите на ударени и отричате очевидното.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Свободна зона”