v.r.s. написа:Предаването го следях и ми беше интересно да чуя другата гледна точка, за събитията в България и света. Беше си откровено русофилско, но това не ми пречеше да пресявам правилните и добри коментари, от чисто пропагандните.
Според мен е грешка, че е спряно, тъй като имаше своята аудитория и със сигурност доста голяма, защото се обаждаха хора с всякакви възгледи и даваха мнението си, дори и противоречащи на възгледите на Волгин, за разлика от едно друго, което беше опит за противовес на "Деконструкция", дори и не помня името на водещият, но явно нямаше никакъв интерес и изчезна от ефира.
Не това е начина за оборване на тезите и възгледите на един журналист и част от населението на България, като ги заглушиш и свалиш от ефир, а чрез аргументи и националният ефир дава такава възможност.
Заради това, колкото и да ми е неприятен Волгин като журналист и човек, аз съм против свалянето на "Деконструкция" от ефир и се надявам да бъде преразгледано това решение.
Я пробвай да драснеш няколко реда в сайта на агент Ивайло, противоречащи на опорните му точки, да видим за колко време ще ги изтрият