Доживяхме да видим адекватна реакция на СЕМ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Доживяхме да видим адекватна реакция на СЕМ!

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2015 13:54

v.r.s. написа:Предаването го следях и ми беше интересно да чуя другата гледна точка, за събитията в България и света. Беше си откровено русофилско, но това не ми пречеше да пресявам правилните и добри коментари, от чисто пропагандните.
Според мен е грешка, че е спряно, тъй като имаше своята аудитория и със сигурност доста голяма, защото се обаждаха хора с всякакви възгледи и даваха мнението си, дори и противоречащи на възгледите на Волгин, за разлика от едно друго, което беше опит за противовес на "Деконструкция", дори и не помня името на водещият, но явно нямаше никакъв интерес и изчезна от ефира.
Не това е начина за оборване на тезите и възгледите на един журналист и част от населението на България, като ги заглушиш и свалиш от ефир, а чрез аргументи и националният ефир дава такава възможност.

Заради това, колкото и да ми е неприятен Волгин като журналист и човек, аз съм против свалянето на "Деконструкция" от ефир и се надявам да бъде преразгледано това решение.

Я пробвай да драснеш няколко реда в сайта на агент Ивайло, противоречащи на опорните му точки, да видим за колко време ще ги изтрият 8-) Къде са СЕМ, като са толкова принципни 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 22 дек 2015 14:16

CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Предаването го следях и ми беше интересно да чуя другата гледна точка, за събитията в България и света. Беше си откровено русофилско, но това не ми пречеше да пресявам правилните и добри коментари, от чисто пропагандните.
Според мен е грешка, че е спряно, тъй като имаше своята аудитория и със сигурност доста голяма, защото се обаждаха хора с всякакви възгледи и даваха мнението си, дори и противоречащи на възгледите на Волгин, за разлика от едно друго, което беше опит за противовес на "Деконструкция", дори и не помня името на водещият, но явно нямаше никакъв интерес и изчезна от ефира.
Не това е начина за оборване на тезите и възгледите на един журналист и част от населението на България, като ги заглушиш и свалиш от ефир, а чрез аргументи и националният ефир дава такава възможност.

Заради това, колкото и да ми е неприятен Волгин като журналист и човек, аз съм против свалянето на "Деконструкция" от ефир и се надявам да бъде преразгледано това решение.

Я пробвай да драснеш няколко реда в сайта на агент Ивайло, противоречащи на опорните му точки, да видим за колко време ще ги изтрият 8-) Къде са СЕМ, като са толкова принципни 8-)

Въобще не ме интересуват сайтове на Ивайло и на който и да е друг, това е Националното радио, което се слуша от милиони и се издържа бюджета, а не е някакъв сайт, в който всеки може да си прави каквото иска.
Предаването има своята аудитория и се слуша, без значение в каква насока са коментарите, дори от хора като мен, които имаме други възгледи.
Така, че не няма никаква база за сравнение на БНР с някакъв сайт.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2015 14:24

v.r.s. написа:Въобще не ме интересуват сайтове на Ивайло и на който и да е друг, това е Националното радио, което се слуша от милиони и се издържа бюджета, а не е някакъв сайт, в който всеки може да си прави каквото иска.
Предаването има своята аудитория и се слуша, без значение в каква насока са коментарите, дори от хора като мен, които имаме други възгледи.

Няма такива "не ме интересува" 8-) СЕМ са орган за контрол на ВСИЧКИ, не само на Националното радио и телевизия ;) А самата комисия, от кого се издържа :?: Не е ли пак от държавния бюджет ;) Като са некадърни и корумпирани до мозъка на костите си, сега такъв автогол си вкараха, че ще ги убият от дела 8-) И накрая пак ние ще плащаме 8-)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 22 дек 2015 14:30

CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Въобще не ме интересуват сайтове на Ивайло и на който и да е друг, това е Националното радио, което се слуша от милиони и се издържа бюджета, а не е някакъв сайт, в който всеки може да си прави каквото иска.

Няма такива "не ме интересува" 8-) СЕМ са орган за контрол на ВСИЧКИ, не само на Националното радио и телевизия ;) А самата комисия, от кого се издържа :?: Не е ли пак от държавния бюджет ;) Като са некадърни и корумпирани до мозъка на костите си, сега такъв автогол си вкараха, че ще ги убият от дела 8-) И накрая пак ние ще плащаме 8-)

Ти май наистина си трол, за който е важно да просто да напише нещо, без значение какво, защото не мисля, че си толкова зле, че да не правиш разлика от БНР, БНТ и някакви си сайтове. Но ти си знаеш най-добре кое от двете е.

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 22 дек 2015 15:39

"Деконструкция" си беше русофилско и анти ЕС предаване,но паралелно с него вървеше и "Реконструкция",което пък беше анти Русия и про САЩ.Него делнали ли са го?Иначе и двете са едностранчиви и политически късогледи,крепящи се на дементни пенсионери,чудещи се как да си запълнят деня.Същите ,дето звънят в Алфа тв и Скат.Лошото е,че и много млади хора все по-често прихващат тая "болест" ,да коментират неща,за които не би трябвало да им пука на тия години.Форумите на Гонг също са пълни с подобни "анализатори".Що за живот е това?!
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2015 15:55

v.r.s. написа:
CTAHKO написа:

Ти май наистина си трол, за който е важно да просто да напише нещо, без значение какво, защото не мисля, че си толкова зле, че да не правиш разлика от БНР, БНТ и някакви си сайтове. Но ти си знаеш най-добре кое от двете е.

Що, СЕМ само националните радио и телевизия ли контролират :?: Останалите медии от кого се контролират :?: Хайде сега ми кажи СЕМ от какво се издържа 8-) Май тоя дето е зле си ти 8-) Толкова си бос, че няма накъде повече! Аматьорче!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 дек 2015 16:09

Карамел Му написа:"Деконструкция" си беше русофилско и анти ЕС предаване,но паралелно с него вървеше и "Реконструкция",което пък беше анти Русия и про САЩ.Него делнали ли са го?Иначе и двете са едностранчиви и политически късогледи,крепящи се на дементни пенсионери,чудещи се как да си запълнят деня.Същите ,дето звънят в Алфа тв и Скат.Лошото е,че и много млади хора все по-често прихващат тая "болест" ,да коментират неща,за които не би трябвало да им пука на тия години.Форумите на Гонг също са пълни с подобни "анализатори".Що за живот е това?!

Само за пиене и ебане ли трябва да се мисли на млади години, заробен малоумник? :?: После искате развитие... Ами пийте си ракията, шибайте чалга курвичките и ЦЯЛ живот ще си живуркате в коптора! :!: Ако не младите, кой може да промени нещо? :?: Старите комунисти и ченгета ли? :?: Пенсионерите с 150 лева пенсия, които едва гледат? :?: Или може би мутрите и псевдо-мутричките? :?: Ебем ти и държавата, ебем ти и народа...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2015 16:14

diplomat написа:
Карамел Му написа:"Деконструкция" си беше русофилско и анти ЕС предаване,но паралелно с него вървеше и "Реконструкция",което пък беше анти Русия и про САЩ.Него делнали ли са го?Иначе и двете са едностранчиви и политически късогледи,крепящи се на дементни пенсионери,чудещи се как да си запълнят деня.Същите ,дето звънят в Алфа тв и Скат.Лошото е,че и много млади хора все по-често прихващат тая "болест" ,да коментират неща,за които не би трябвало да им пука на тия години.Форумите на Гонг също са пълни с подобни "анализатори".Що за живот е това?!

Само за пиене и ебане ли трябва да се мисли на млади години, заробен малоумник? :?: После искате развитие... Ами пийте си ракията, шибайте чалга курвичките и ЦЯЛ живот ще си живуркате в коптора! :!: Ако не младите, кой може да промени нещо? :?: Старите комунисти и ченгета ли? :?: Пенсионерите с 150 лева пенсия, които едва гледат? :?: Или може би мутрите и псевдо-мутричките? :?: Ебем ти и държавата, ебем ти и народа...

А така, нахрани го както си му е реда 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 дек 2015 16:21

CTAHKO написа:
diplomat написа:

А така, нахрани го както си му е реда 8-)

Е, за теб знам, че искаш всеки да си е на мястото и да си гледа неговите неща, без да има право на собствено мнение или желание за промяна към по-добро - партийният деец да е партиен деец, миньорът да е миньор, дърварят да е дървар, циганинът да е циганин и прочие...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2015 16:30

diplomat написа:Е, за теб знам, че искаш всеки да си е на мястото и да си гледа неговите неща, без да има право на собствено мнение или желание за промяна към по-добро - партийният деец да е партиен деец, миньорът да е миньор, дърварят да е дървар, циганинът да е циганин и прочие...

Напротив, изключително отворен и благоразположен съм към желанието за промяна към по-добро 8-) Не виждам нищо лошо в това, миньорът да иска да бъде по-добър миньор, дърводелецът да е по-добър дърводлец, циганинът да е по-добър циганин и т.н. 8-)

Върни се в “Свободна зона”