Доживяхме да видим адекватна реакция на СЕМ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Доживяхме да видим адекватна реакция на СЕМ!
Абсолютно правилна реакция.Волгин само налагаше своите мнения и винаги когато някой кажеше нещо напреко го изключваше.Все пак знаем какъв е бил баща му и какви мераци е имал Петър на младини
Ветерок, баце а какво ще кажеш за предаванията на турски език? не трябва ли иза тях СЕМ да се сезира?!
BETEPOK написа:Най-накрая този орган за прочистване и регулиране на медийното пространство оправда средствата, които се харчат за неговото съществуване, и изчисти един боклук от българския ефир - откровено проруското и прокомунистическо предаване на БНР с откровено заглавие "Деконструкция", водено от "журналист" с откровено руска фамилия. Остава, разбира се, и въпросът кой идиот изобщо допусна до микрофона провокатор с откровеното желание Европейският съюз да се разпадне, ние отново да станем руска колония, а цивилизована Европа да загърби основните си морални ценности.
Няма да давам отправки за новината, който е безнадеждно закъсняла - лесно ще си ги намерите и сами. Проблемът е съвсем друг - как занапред да не допускаме появата на екран или в ефир лица с манталитета на Волгин.
Бойко,ти ли си?

fcb_bg написа:Кои са основните морални ценности на ЕС? Девизът на ЕС прилага ли се в момента?
Моралните ценности са,че ако говориш против ЕС всеки те гледа накриво, защото е модерно да говориш суперлативи за ЕС.
"Америка за България" в действие 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:"Америка за България" в действие
Лозанов каза, че Волгин не представял различна гледна точка и това бил големия проблем.
Хубаво де, ами след Майдана аз слушах десетки интервюта с украинския посланик в България, сега ни бухат гледната точка на Гьокче и Давутоглу с новия конфликт. Ами руската гледна точка де е бе, Гогич?
Ами новините на турски не са ли в разрез с Конституцията на България?
Платен рошав лигльо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
България се срина до 106-то място в тазгодишната класация за свобода на словото на международната организация "Репортери без граници" за 2015 година.
Страната ни отново е на последно място сред членките на Европейския съюз, но този път пред нас в класацията са дори страни като Непал, Бутан и Уганда. Миналата година България зае 100-ното място за свободата на словото, сочи докладът на организацията.
Само за година индексът за свободата на словото у нас се е сринал още 6 пункта надолу. С по-слаби от България показатели са и съседни страни като Черна гора (114 масто), Македония (117) и Турция (149). За периода 2011 - 2012 година България се намира на 80-о място, През 2013 година България пада с още 7 позиции надолу и е поставена на 87-о място. Преди нея са Гвинея, Косово и Гърция.
В челните позиции за независима журналистика за 2014 година са скандинавските страни Финландия, Норвегия, Дания както и Холандия. А последните места се заемат Китай, Виетнам, Северна Кореа, Еритрея и Туркместан.
"Свободата на словото по света регистрира "рязък спад през 2014 г", се посочва в международния доклад на неправителствената организация. Две трети от 180-те страни, включени в изследването, показват по-лоши резултати в сравнение с предишните няколко години.
В част от тях това се дължи на повишена активност на екстремистки групи, включително "Ислямска държава" и "Боко Харам", информационната война и натиска върху медиите от различни неправителствени организации, се посочва в документа.
"Репортери без граници" изготвя класацията си по шест критерия за всяка страна: плурализъм, независимост на медиите, работни условия и автоцензура, законова рамка, прозрачност и информационни инфраструктури. Всяка страна получава оценка между 0 и 100, като 0 е идеална ситуация.
По години България е била на следните места:
2002 - 38 място
2003 – 35 място
2004 – 36 място
2005 – 48 място
2006 – 36 място
2007 – 51 място
2008 – 59 място
2009 – 68 място
2010 – 71 място
2011-2012 – 80 място
2013- 87 място
2014 - 106 място
http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Bal ... 61165.html
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Alexx написа:fcb_bg написа:Кои са основните морални ценности на ЕС? Девизът на ЕС прилага ли се в момента?
Моралните ценности са,че ако говориш против ЕС всеки те гледа накриво, защото е модерно да говориш суперлативи за ЕС.
Льопеновица взема първия тур на местните избори във Франсе и всички ахнаха и се възмутиха как можело така. Е сега я запукаха здраво за измами с имотни декларации.
Така е в Матрицата.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
CTAHKO написа:"Америка за България" в действие
По правилно е да се каже "Америка против България" в действие!
Предаването го следях и ми беше интересно да чуя другата гледна точка, за събитията в България и света. Беше си откровено русофилско, но това не ми пречеше да пресявам правилните и добри коментари, от чисто пропагандните.
Според мен е грешка, че е спряно, тъй като имаше своята аудитория и със сигурност доста голяма, защото се обаждаха хора с всякакви възгледи и даваха мнението си, дори и противоречащи на възгледите на Волгин, за разлика от едно друго, което беше опит за противовес на "Деконструкция", дори и не помня името на водещият, но явно нямаше никакъв интерес и изчезна от ефира.
Не това е начина за оборване на тезите и възгледите на един журналист и част от населението на България, като ги заглушиш и свалиш от ефир, а чрез аргументи и националният ефир дава такава възможност.
Заради това, колкото и да ми е неприятен Волгин като журналист и човек, аз съм против свалянето на "Деконструкция" от ефир и се надявам да бъде преразгледано това решение.
Според мен е грешка, че е спряно, тъй като имаше своята аудитория и със сигурност доста голяма, защото се обаждаха хора с всякакви възгледи и даваха мнението си, дори и противоречащи на възгледите на Волгин, за разлика от едно друго, което беше опит за противовес на "Деконструкция", дори и не помня името на водещият, но явно нямаше никакъв интерес и изчезна от ефира.
Не това е начина за оборване на тезите и възгледите на един журналист и част от населението на България, като ги заглушиш и свалиш от ефир, а чрез аргументи и националният ефир дава такава възможност.
Заради това, колкото и да ми е неприятен Волгин като журналист и човек, аз съм против свалянето на "Деконструкция" от ефир и се надявам да бъде преразгледано това решение.