Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
diplomat написа:1982 написа:Всеки руски проект е изгоден за България, а всеки американски ни ограбва. Русофилска "логика".![]()
"Най-логичната логика на света."
ruskij_plombir написа:diplomat написа:1982 написа:Всеки руски проект е изгоден за България, а всеки американски ни ограбва. Русофилска "логика".![]()
Когато руснаците ни построиха "АЕЦ Козлодуй" , произвеждахме евтин ток! Факт!![]()
Проектите "АЕЦ Белене" и " Южен Поток" са много изгодни за България и са в наш интерес, защото те биха ни превърнали в енергиен фактор на Балкание!Факт!
diplomat написа:ruskij_plombir написа:diplomat написа:1982 написа:Всеки руски проект е изгоден за България, а всеки американски ни ограбва. Русофилска "логика".![]()
Когато руснаците ни построиха "АЕЦ Козлодуй" , произвеждахме евтин ток! Факт!![]()
Проектите "АЕЦ Белене" и " Южен Поток" са много изгодни за България и са в наш интерес, защото те биха ни превърнали в енергиен фактор на Балкание!Факт!
И са много изгодни за Първанката, за Делянчо, за всичките бивши комунисти, които чрез своите фирми крадат постоянно държавни пари през "търговете"... Ама вече ми е ясно, че го правиш това за пари, та нищо чудно шиши и компания да ти плащат, за да им прокрадваш корпоративните интереси.
1982 написа:А болезнената истина е че всеки гледа да ни цица.![]()
![]()
sin4ec написа:1982 написа:А болезнената истина е че всеки гледа да ни цица.![]()
![]()
Ми кат се дупим, ще ни го вкарват! Ти, ако някоя ти се огъзи и каже: Начукай ми го отзад, много ми харесва, ще я пропуснеш ли?![]()
А темите ги пуска ДАНС-чо, и един поглед над пуснатите в последните месеци такива теми лесно го доказва.
sin4ec написа: Ми кат се дупим, ще ни го вкарват! Ти, ако някоя ти се огъзи и каже: Начукай ми го отзад, много ми харесва, ще я пропуснеш ли?![]()
А темите ги пуска ДАНС-чо, и един поглед над пуснатите в последните месеци такива теми лесно го доказва.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта