99 години от българската победа срещу руския флот при Балчик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: 99 години от българската победа срещу руския флот при Ба

Мнениеот 1982 » 20 дек 2015 00:04

А болезнената истина е че всеки гледа да ни цица. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ruskij_plombir

Мнениеот ruskij_plombir » 20 дек 2015 00:09

diplomat написа:
1982 написа:Всеки руски проект е изгоден за България, а всеки американски ни ограбва. Русофилска "логика". :lol: :lol:

"Най-логичната логика на света." :lol:

Когато руснаците ни построиха "АЕЦ Козлодуй" , произвеждахме евтин ток! Факт! :!:
Проектите "АЕЦ Белене" и " Южен Поток" са много изгодни за България и са в наш интерес, защото те биха ни превърнали в енергиен фактор на Балкание!Факт! :!:
"Руското първенство е най-силното в света, Зенит е най-добрият отбор в Русия, а Хълк е най-добрият футболист на 21-ви век!" Александър Алексанров, известен още като aleksandrov77 във форума на гонг!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 дек 2015 00:14

ruskij_plombir написа:
diplomat написа:
1982 написа:Всеки руски проект е изгоден за България, а всеки американски ни ограбва. Русофилска "логика". :lol: :lol:

Когато руснаците ни построиха "АЕЦ Козлодуй" , произвеждахме евтин ток! Факт! :!:
Проектите "АЕЦ Белене" и " Южен Поток" са много изгодни за България и са в наш интерес, защото те биха ни превърнали в енергиен фактор на Балкание!Факт! :!:

И са много изгодни за Първанката, за Делянчо, за всичките бивши комунисти, които чрез своите фирми крадат постоянно държавни пари през "търговете"... Ама вече ми е ясно, че го правиш това за пари, та нищо чудно шиши и компания да ти плащат, за да им прокрадваш корпоративните интереси. :lol:

ruskij_plombir

Мнениеот ruskij_plombir » 20 дек 2015 00:28

diplomat написа:
ruskij_plombir написа:
diplomat написа:

И са много изгодни за Първанката, за Делянчо, за всичките бивши комунисти, които чрез своите фирми крадат постоянно държавни пари през "търговете"... Ама вече ми е ясно, че го правиш това за пари, та нищо чудно шиши и компания да ти плащат, за да им прокрадваш корпоративните интереси. :lol:

Никой не ми плаща моето момче! Просто като един напълно обективен и безпристрастен анализатор изказвам факти и истини за политиката в България и по света!
"Руското първенство е най-силното в света, Зенит е най-добрият отбор в Русия, а Хълк е най-добрият футболист на 21-ви век!" Александър Алексанров, известен още като aleksandrov77 във форума на гонг!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 дек 2015 22:16

1982 написа:А болезнената истина е че всеки гледа да ни цица. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ми кат се дупим, ще ни го вкарват! Ти, ако някоя ти се огъзи и каже: Начукай ми го отзад, много ми харесва, ще я пропуснеш ли? ;)
А темите ги пуска ДАНС-чо, и един поглед над пуснатите в последните месеци такива теми лесно го доказва.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 дек 2015 22:57

sin4ec написа:
1982 написа:А болезнената истина е че всеки гледа да ни цица. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ми кат се дупим, ще ни го вкарват! Ти, ако някоя ти се огъзи и каже: Начукай ми го отзад, много ми харесва, ще я пропуснеш ли? ;)
А темите ги пуска ДАНС-чо, и един поглед над пуснатите в последните месеци такива теми лесно го доказва.

Факт е, че Данс често пуска провокативни теми, но не по-често от Станко, Александров или Боянчо.

buratinoo

Мнениеот buratinoo » 21 дек 2015 11:57

sin4ec написа: Ми кат се дупим, ще ни го вкарват! Ти, ако някоя ти се огъзи и каже: Начукай ми го отзад, много ми харесва, ще я пропуснеш ли? ;)

Като един напълно обективен и безпристрастен анализатор ще констатирам , че си безкрайно прав за съжаление!

Върни се в “Свободна зона”