Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Мисля, че е от тази седмица.Нали излезе статия и запис на Кубрик, как уж било измислено кацането на Луната.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
sin4ec написа:Thsmith написа:sin4ec написа:Не се карайте, идват празници. И постите са към края си....
Утре е Игнажден,( не приемам категорично предатирането му за 19-ти по прищявката на някой си поп), гледайте да ви влезе арабия човек вкъщи, купете за близките по нещо, направете елхата и така.
Ти вярно ли постиш?
Да , от 20 години. Двата големи поста-Великденски и Рождественски.
Ти си луд : 0
-----------
Саудитска Арабия увеличи експорта на нефт, съобщава Газета.ру . Данните са за месец октомври.
„След снижаването, които продължи два месеца, експортът на нефт на Саудитска Арабия се увеличи до 7.3264 млн. барела на ден“, се казва в официално съобщение на Joint Organisations Data Initiative.
Последна промяна от Thsmith на 20 дек 2015 19:03, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Betchualeng Arnaikem написа:CTAHKO написа:Betchualeng Arnaikem написа:GOLEADOR написа:Самолета е паднал на Сирийска територия,значи най-малкото ако е нарушил ВП той се е връщал на своя територия.Ако целта на турското ПВО е било да прогонят руския самолет от Турция защо са стреляли по самолет който е правел точно това?Не им вярвам на турците.
Защото инцидента им е бил нужен. Или поне така са смятали за момента. В противен случай никой не сваля самолет за няколко секунди присъствие в съответното ВП. Хората по света са си изработили процедури, с които да минимизират щетите от подобни заигравки.
Дай да не прибързваме с изводитеНе се знае, на кого всъщност е бил нужен
Да не се окаже, че всъщност е бил нжен на руснаците, за да им подрежат крилцата в региона
В подчертаното от теб има и "или поне така са смятали в момента". Очевидно не са треснали самолета с мисълта да улесняват руснаците. Както и очевидно сега не са на мнение, че им е трябвал инцидент. Но тогава?
Ами моето мнение по конкретния случай е, че това е съгласувано съвместно, активно мероприятие на руските и американските служби

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Re: Русия с доказателство, че СУ-24 не е нарушил турското въ
veselin68 написа:само промити и мозъци и русофили вярват на съобщения на пропагандната медия тасс
Във всеки случай Тасс е много по-дотоверна медия от CNN! Факт!

Thsmith написа:Ти си луд : 0
-----------
Това не могат да го определят хора, които нямат дисциплината и волята 40-50 дни да не ядат определени неща. От друга страна постът чисти сериозно организма, смазва лошия и качва добрия холестерол.
Всъщност е лесно за изпълнение, единствен проблем е, че на работа няма какво да се яде-нашите ресторанти и заведения за хранене не предлагат подходяща хранам а два месеца на боб и леща не е сериозно...
Като цяло аз сам си правя истински лютеница, кьопоолу, туршии, кисело зеле и краставички, сладка и сиропи, люти чушлета, салата Ропотамо и прочее, което ме улеснява много. А колко е вкусна принцесата с кашкавал и масло може да се определи само след пост. Мда, правя си и суджук, и пастърма-но всичко с времето му...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
ermitaj написа:veselin68 написа:само промити и мозъци и русофили вярват на съобщения на пропагандната медия тасс
Човека си няма идея колко информационни агенции( сайтове, тв, радиа, хартиена преса) се позовават ежедневно на ТАСС.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:ermitaj написа:veselin68 написа:само промити и мозъци и русофили вярват на съобщения на пропагандната медия тасс
Човека си няма идея колко информационни агенции( сайтове, тв, радиа, хартиена преса) се позовават ежедневно на ТАСС.
Така е, но го правят и със CNN или BBC. Като кажеш едното, кажи и другото, иначе пак избивате пристрастия и комплекси.
fcb_bg написа:ermitaj написа:veselin68 написа:само промити и мозъци и русофили вярват на съобщения на пропагандната медия тасс
Включително CNN и Reuters.

... и после внезапно си направих секуро.
diplomat написа:fcb_bg написа:ermitaj написа:veselin68 написа:само промити и мозъци и русофили вярват на съобщения на пропагандната медия тасс
Така е, но го правят и със CNN или BBC. Като кажеш едното, кажи и другото, иначе пак избивате пристрастия и комплекси.
Защо трябва да ползваш посредници, след като можеш да ползуваш първоизточникът на информацията

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
sin4ec написа:Thsmith написа:Ти си луд : 0
-----------
Това не могат да го определят хора, които нямат дисциплината и волята 40-50 дни да не ядат определени неща. От друга страна постът чисти сериозно организма, смазва лошия и качва добрия холестерол.
Всъщност е лесно за изпълнение, единствен проблем е, че на работа няма какво да се яде-нашите ресторанти и заведения за хранене не предлагат подходяща хранам а два месеца на боб и леща не е сериозно...
Като цяло аз сам си правя истински лютеница, кьопоолу, туршии, кисело зеле и краставички, сладка и сиропи, люти чушлета, салата Ропотамо и прочее, което ме улеснява много. А колко е вкусна принцесата с кашкавал и масло може да се определи само след пост. Мда, правя си и суджук, и пастърма-но всичко с времето му...
Аз ако не ям 2 дена драно, направо не ми се разправя.
Обаче пък животно не мога да заколя. На убий ме, не мога.
Е ся ако е въпрос на живот и смърт...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.