Новата лимузина на Путин!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr271

Re: Новата лимузина на Путин!

Мнениеот pomiqr271 » 18 дек 2015 17:32

язе написа:
pomiqr271 написа:Инак за СТАНКО е проблем, ако български премиер или министър се вози з акола за 200-300 хил. евро. и то при положение, че минималната и средната заплата в България е по-висока от таези в Русия.

Я пак си помисли, за минималната и средната заплата! Средната заплата у нас, е наполовина на тази в Русия... ако не и по- малко. ;) За тази година, средната работна заплата в Москва, доближава 1500 евро. В София е около 700- 800 ЛЕВА!!!

Мухаха. Минималната работна заплата в Русия е 118,00 евро. В България е 158,50 и януари ще се покачи с още 20 евро. Средната е колкото в България. Москва е 2 пъти по-скъпа от София

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 дек 2015 17:48

diplomat написа:Няма лабаво на тая снимка... :lol:

Каунт Къстъмс, Лас Вегас, голям фен съм им. 8-) 8-) И на Gas Monkey, West Coast Customs и т.н. 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 дек 2015 17:51

Цецо Чука написа:
1982 написа:Ама и М5 и М3 не са коли от този клас. Тях можеш да ги сравняваш с някой Кадилак от V-сериите.

Масъл автомобилите нямат аналог в Европа и е нелепо да търсиш някакви опоненти. Muscle Car, Hot Rod и т.н., са си чисто американски ниши, уникални по своя род и не подлежат на сравнение с чисто спортните европейски модели. Разбира се, днешните модели по-скоро напомнят за онези легенди от 60-те, не са съвсем като тях.

Кво значи не можеш да ги сравняваш?
Седани-двувратки или четиривратки, голям обем на двигателите,много конски сили.
Карал съм напомпан Чарджър и знам кво е-всеки един Мерцедес 6,3 АМГ го отвява.
Направи директно сравнение ан която искаш американска кола с която искаш еквивалентна на тях германска-американците са добри единствено в тва да правят Хеми-та по един милион кубика,от които вадят 3 к.с. , които обаче се поддържат по веднъж на вски ледников период и с тях можеш да отидеш 3 пъти до Луната преди да се налага да сменяш нещо по мотора.

Нямам нищо против да се радваш на картинки,гледай си.
На мен също ми харесват много и мустангите и чарджърите и ескалейдите и камарото, да не говорим за Вет-а, но фактите са си факти-добър и качествен автомобилен инженеринг-звъниш на германски номер

Седани-двувратки, за теб това ли са Масъл автомобилите ??! :lol: :lol: :lol: Няма смисъл от коментар просто.

Чарджър може да си карал от днешните, ама надали си карал истински Чарджър от ерата на Масъл автомобилите, този днес няма нищо общо. Плюс това, Додж е народна марка, как ти хрумна да го сравняваш с Мерцедес, който е луксозна марка ??! :shock: :shock: :shock:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 дек 2015 18:00

А твоят смешен АМГ Мерцедес, ще го изям с ето това бебче. 8-) 8-)

Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 дек 2015 18:18

1982 написа:
diplomat написа:Няма лабаво на тая снимка... :lol:

Каунт Къстъмс, Лас Вегас, голям фен съм им. 8-) 8-) И на Gas Monkey, West Coast Customs и т.н. 8-) 8-)

Направо са вълшебници тия момци, страшни реставрации правят. :oops: И като имаш предвид, че ти взимат по 40-50 бона за една уникална машина, парите си заслужават на 1000%. :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 дек 2015 18:30

Е, не са само те, то в почти всеки щат има поне по 1 яка тунинг компания за олдтаймери. Пък в такива като Калифорния, Тексас, Флорида и т.н., има по няколко.

А за Дани и Каунт Къстъмс, щом ги търсят толкова много хората, явно наистина правят уникални реставрации, аз само мога да гледам шоуто, не мога да изкажа компетентно мнение за работата им. Жалко само че не обичат да работят и по нови модели, бих се радвал да видя някой наточен Мустанг или Камаро от Каунт Къстъмс. 8-) 8-)

Какво ще кажеш за изродския автобус на Рогатия Майк ?? 8-) 8-) Няма такъв кич. :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 18 дек 2015 18:44

pomiqr271 написа:
язе написа:
pomiqr271 написа:Инак за СТАНКО е проблем, ако български премиер или министър се вози з акола за 200-300 хил. евро. и то при положение, че минималната и средната заплата в България е по-висока от таези в Русия.

Я пак си помисли, за минималната и средната заплата! Средната заплата у нас, е наполовина на тази в Русия... ако не и по- малко. ;) За тази година, средната работна заплата в Москва, доближава 1500 евро. В София е около 700- 800 ЛЕВА!!!

Мухаха. Минималната работна заплата в Русия е 118,00 евро. В България е 158,50 и януари ще се покачи с още 20 евро. Средната е колкото в България. Москва е 2 пъти по-скъпа от София

Пхахах- ебати вица! :lol: :lol: :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 дек 2015 00:15

1982 написа:Е, не са само те, то в почти всеки щат има поне по 1 яка тунинг компания за олдтаймери. Пък в такива като Калифорния, Тексас, Флорида и т.н., има по няколко.

А за Дани и Каунт Къстъмс, щом ги търсят толкова много хората, явно наистина правят уникални реставрации, аз само мога да гледам шоуто, не мога да изкажа компетентно мнение за работата им. Жалко само че не обичат да работят и по нови модели, бих се радвал да видя някой наточен Мустанг или Камаро от Каунт Къстъмс. 8-) 8-)

Какво ще кажеш за изродския автобус на Рогатия Майк ?? 8-) 8-) Няма такъв кич. :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

Аз на тези двете съм хвърлил око. :mrgreen:

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 дек 2015 00:35

Тоя Роуд Рънър май го правиха за оная жена в инвалидната количка, той е със специални приспособления за каране от инвалид. Спомням си как всички плакаха накрая. :lol: :lol: Готиното на тая кола е, че тромбата й е като сигнала на Роуд Рънъра от анимационното с Уили Койота - Би Бип. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе, на мен любимият ми е тоя Континентал от края на 70-те, макар че мразя сниженото окачване. 8-) 8-)

Изображение

mordoviq_saransk

Мнениеот mordoviq_saransk » 19 дек 2015 01:13

Моят фаворит пък е Лада Веста! 8-)

Върни се в “Свободна зона”