Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ndrangheta » 17 дек 2015 16:09

vodkaruskijstandart написа:
Nuke написа:
ndrangheta написа:
fcb_bg написа:Копираш изречението в търсачката и гледаш.

Точно това и направих. Цитатът е фалшификат. Ако беше истински, проруски медии като Дума и Сега щяха да му обърнат необходимото внимание.

Тоест ти подкрепяш тоя лайнар, който вади Ботев и Вазов от учебната програма?

Русофобите подкрепят всеки, който е срещу Русия , дори и това да е в ущърб на България!Факт! :!:
Русофоб = туркофил и българофоб!Факт! :!:

Как мога да бъда русофоб с майка рускиня бе кретен :) :) :)
Отвори си още един профил :lol:
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 17 дек 2015 16:13

Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го – грях няма.
- Кои са те?
- Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия.
Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам – който не обича Русия - независимо какво управление има тя – той е враг на България. А който говори лошо за войската ни – заслужава удар в тила и смърт...

Атанас Буров, 1926
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 дек 2015 16:32

il4o_iliew написа:Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го – грях няма.
- Кои са те?
- Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия.
Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам – който не обича Русия - независимо какво управление има тя – той е враг на България. А който говори лошо за войската ни – заслужава удар в тила и смърт...

Атанас Буров, 1926

Аре пробвай се, палячо.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 17 дек 2015 17:55

Това не съм ги казал аз, а Буров.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 17 дек 2015 19:52

il4o_iliew написа:Това не съм ги казал аз, а Буров.

Дипломатчето едва ли знае, кой е Буров. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 дек 2015 21:11

Боли ги хуя руснаците за нас вече. Отписали са ни. За война се готвят, ще се занимават с вмирисани пръдльовци, менящи си позицията всеки ден по няколко пъти. Отделили са ни два пъти Alexander the Great и два пъти Калибр, толкоз.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

leningradskoe_eskimo

Мнениеот leningradskoe_eskimo » 17 дек 2015 23:57

Помнете ми думата скоро братска Русия ще ни осовбоди от колониалното робство на САЩ, Израел , ЕС и Турция!Факт! :!:
Не искам новини на турски, а на руски! :!:
Съвсем скоро по телевизиите вместо турски, ще има руски сериали!Факт! :!:
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 дек 2015 00:06

sin4ec написа:Боли ги хуя руснаците за нас вече. Отписали са ни. За война се готвят, ще се занимават с вмирисани пръдльовци, менящи си позицията всеки ден по няколко пъти. Отделили са ни два пъти Alexander the Great и два пъти Калибр, толкоз.

А, някой наистина ли си мисли, че някога на политиците в Русия им е пукало за България !? Щели да правят Южен Поток заради нас !? Аз по-малоумно и цинично изказване, трудно бих измислил. Ама, Путин ги пуска подобни, защото знае, че в България е пълно с хора, които са готови да му го налапат с повод и без повод и тук подобни фрази се хващат без грам мисъл, дали е така или не е....

ural_ekaterinburg

Мнениеот ural_ekaterinburg » 18 дек 2015 00:11

dunavfc написа:
sin4ec написа:Боли ги хуя руснаците за нас вече. Отписали са ни. За война се готвят, ще се занимават с вмирисани пръдльовци, менящи си позицията всеки ден по няколко пъти. Отделили са ни два пъти Alexander the Great и два пъти Калибр, толкоз.

А, някой наистина ли си мисли, че някога на политиците в Русия им е пукало за България !? Щели да правят Южен Поток заради нас !? Аз по-малоумно и цинично изказване, трудно бих измислил. Ама, Путин ги пуска подобни, защото знае, че в България е пълно с хора, които са готови да му го налапат с повод и без повод и тук подобни фрази се хващат без грам мисъл, дали е така или не е....

Като имаме марионетно правителтво на САЩ и техните подлоги от ЕС , те ще провалят всеки полезен за България проект! :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 дек 2015 00:20

Няма ли някой в тоя форум, който да му дръпне най-сетне шалтера на тоя шибан руски трол ?? Сериозно питам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”