Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
GA_ veliki написа:vodkaruskijstandart написа:Аз съм виждам много! Исъвсем скоро ще си купа Лада Веста! Факт!
недей бе, някакъв скапан еврогей-британец и е правил дизайна
1982 написа:И половината й агрегати и възли са от Рено и Дачия.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Вземи измисли нещо ново, ставаш вече брутално банален, въртейки едни и същи заучени фрази, през създадени нови никове.
leningradskoe_eskimo написа:GA_ veliki написа:vodkaruskijstandart написа:Аз съм виждам много! Исъвсем скоро ще си купа Лада Веста! Факт!
Това е най-обикновенна евроатлантическа пропаганда! Факт!![]()
Лада Веста си е чисто руска кола!Факт!
GA_ veliki написа:leningradskoe_eskimo написа:GA_ veliki написа:vodkaruskijstandart написа:Аз съм виждам много! Исъвсем скоро ще си купа Лада Веста! Факт!
Александров, на твое място не бих търкал задните части в кола направена от еврогейМоже да те изхвърят от тролческия ти колектив
mordoviq_saransk написа:GA_ veliki написа:leningradskoe_eskimo написа:GA_ veliki написа:vodkaruskijstandart написа:Аз съм виждам много! Исъвсем скоро ще си купа Лада Веста! Факт!
Александров, на твое място не бих търкал задните части в кола направена от еврогейМоже да те изхвърят от тролческия ти колектив
А тези "еврогейски" части се произвеждат в Китай!
GA_ veliki написа:Не бе идеята, констукцията, дизайна са еврогейски.Срамота Алекс, срамота
ruskij_plombir написа:GA_ veliki написа:Не бе идеята, констукцията, дизайна са еврогейски.Срамота Алекс, срамота
Но колата е руска! Факт!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта