Captain Stottlemeyer написа:kiril.a.d написа:Глупава и безсмислена тема...Предполагам, дори платена от "някъде"
Човеко от ДАНС, какво ме интересува Русия и техните афери? - дай тука за аферата "ББ, ЦЦ, ИФ, ДП, РП..." !
Хайде де? - там в ДАНС трябва да имате достатъчно сведения, кой-кого "оправил" и кого "опраскал"...
1. Кире, като не те интересува темата - просто не я чети... Може би други потребители във форума ще проявят интерес.
2. Това, че темата е "глупава и безсмислена" е
твое мнение.
3. Авторът на темата вече ти обясни веднъж, защо е избрал никнейма "ДАНС", но ти продължаваш да се заяждаш с него - глупаво е.
4. За т.н. от теб "афера ББ, ЦЦ, ИФ, ДП, РП..." има събрана достатъчно "информация", просто трябва да поровиш "където трябва" (стига да имаш желание), вместо да мързелуваш в съботния ден.
5. Не че е толкова важно, но и ти като мен много държиш (забелязал съм) на правописа: думичката "отнякъде" се пише слято. Оправи си грешката, наборе и после предполагай...

хахахахахахахааааа - пак уцелих и ето че другарят капитан от ДС, Стотелмайер, рипна да защитава дейността на Д(ан)С!

1. Другарю капитан, можеш ли да ми обясниш, какъв и защо ще е интереса на "други потребители"?...Имате ли си някаква "позивна" за "интерес" към определени теми?

2. Не е само мое мнение, а на всички трезвомислещи хора, които повече ги интересуват вътрешните работи на България, отколкото вътрешните работи на останалия свят! - разбирам темата да беше за ИД или Турция, които са пряка заплаха за нас, а то, за някъде на Север, където вече нямаме нищо общо!
3. Не съм му чел обясненията!!! - длъжен ли съм да вися тук?...не ми плащат за тази работа

...
4. И аз имам ясна информация, но кел файда? - като информацията и по тази тема, за съжаление!!!Защото тя пък касае България и неоправията на нашата съдебна система...
А ако поровя някъде и ще попадна на "ваши" писания по темата, а те не струват и пет пари!!! Съботния ден е за мързелуване, ако си работил през седмицата!!! - но не е и за глупости

5. Думички като "отнякъде" имат двойно значение и като така, двоен начин на изписване - граматически и литературно!!! - щом съм ти набор, трябва да се сещаш, че ние учехме Граматика и Литература, а не БЕЛ

...Позабравил ли си училището?

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?