Аферата "Чайка"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Аферата "Чайка"

Мнениеот DANS » 12 дек 2015 10:57

fyodor_dostoevski написа:
DANS написа:
fyodor_dostoevski написа:Напълно глупава и безсмислена тема! Обаче за аферата "Енрон" няма нито дума!Тази афера доказа профала на държавата САЩ!

Александров, ти пак си се маскирал!

Тази тема е актуална, разследването излезе преди няколко дни и е гледано от над 3 200 000 души, спри да тролиш.

Не знам , кой е Александров, би ли могъл да ми го опишеш с няколко думи?
Колкото до троленето - не аз троля, а ти тролиш, като пускаш безсмислени теми наред! Факт!

Александров, това си ти!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

fyodor_dostoevski

Мнениеот fyodor_dostoevski » 12 дек 2015 10:59

DANS написа:Александров, това си ти!

Каи нещо за аферата "Енром"?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 дек 2015 11:00

Единия от тия доста прилича на Дебелян, може и той да е ама няма как да се докаже :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 дек 2015 11:04

kiril.a.d написа:Глупава и безсмислена тема...Предполагам, дори платена от "някъде" ;)
Човеко от ДАНС, какво ме интересува Русия и техните афери? - дай тука за аферата "ББ, ЦЦ, ИФ, ДП, РП..." !
Хайде де? - там в ДАНС трябва да имате достатъчно сведения, кой-кого "оправил" и кого "опраскал"...

1. Кире, като не те интересува темата - просто не я чети... Може би други потребители във форума ще проявят интерес. :)
2. Това, че темата е "глупава и безсмислена", е твое мнение.
3. Авторът на темата вече ти обясни веднъж, защо е избрал никнейма "ДАНС", но ти продължаваш да се заяждаш с него - глупаво е. ;)
4. За т.н. от теб "афера ББ, ЦЦ, ИФ, ДП, РП..." има събрана достатъчно "информация", просто трябва да поровиш "където трябва" (стига да имаш желание), вместо да мързелуваш в съботния ден. :lol:
5. Не че е толкова важно, но и ти като мен много държиш (забелязал съм) на правописа: думичката "отнякъде" се пише слято. ;) Оправи си грешката, наборе и после предполагай... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 12 дек 2015 11:12

Александров, тролене е, когато актуалната тема се разводнява с безсмислени коментари, отклонява се към извадени от нафталина други теми, атакува се личността на опонента, игнорират се инеглижират фактите и т.н..........

Ти напълно се вписваш в това определение, затова и те гонят от форума!

Относно темата, това е пример, как функционира една олигархично-мафиотска държава!
Това ли е модела за подражание, който трябва да следваме, според внушенията на платения руски слугинаж?!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 дек 2015 11:17

Captain Stottlemeyer написа:
kiril.a.d написа:Глупава и безсмислена тема...Предполагам, дори платена от "някъде"
Човеко от ДАНС, какво ме интересува Русия и техните афери? - дай тука за аферата "ББ, ЦЦ, ИФ, ДП, РП..." !
Хайде де? - там в ДАНС трябва да имате достатъчно сведения, кой-кого "оправил" и кого "опраскал"...

1. Кире, като не те интересува темата - просто не я чети... Може би други потребители във форума ще проявят интерес.
2. Това, че темата е "глупава и безсмислена" е твое мнение.
3. Авторът на темата вече ти обясни веднъж, защо е избрал никнейма "ДАНС", но ти продължаваш да се заяждаш с него - глупаво е.
4. За т.н. от теб "афера ББ, ЦЦ, ИФ, ДП, РП..." има събрана достатъчно "информация", просто трябва да поровиш "където трябва" (стига да имаш желание), вместо да мързелуваш в съботния ден.
5. Не че е толкова важно, но и ти като мен много държиш (забелязал съм) на правописа: думичката "отнякъде" се пише слято. Оправи си грешката, наборе и после предполагай... 8-)

хахахахахахахааааа - пак уцелих и ето че другарят капитан от ДС, Стотелмайер, рипна да защитава дейността на Д(ан)С! ;)
1. Другарю капитан, можеш ли да ми обясниш, какъв и защо ще е интереса на "други потребители"?...Имате ли си някаква "позивна" за "интерес" към определени теми? ;)
2. Не е само мое мнение, а на всички трезвомислещи хора, които повече ги интересуват вътрешните работи на България, отколкото вътрешните работи на останалия свят! - разбирам темата да беше за ИД или Турция, които са пряка заплаха за нас, а то, за някъде на Север, където вече нямаме нищо общо!
3. Не съм му чел обясненията!!! - длъжен ли съм да вися тук?...не ми плащат за тази работа ;)...
4. И аз имам ясна информация, но кел файда? - като информацията и по тази тема, за съжаление!!!Защото тя пък касае България и неоправията на нашата съдебна система...
А ако поровя някъде и ще попадна на "ваши" писания по темата, а те не струват и пет пари!!! Съботния ден е за мързелуване, ако си работил през седмицата!!! - но не е и за глупости ;)
5. Думички като "отнякъде" имат двойно значение и като така, двоен начин на изписване - граматически и литературно!!! - щом съм ти набор, трябва да се сещаш, че ние учехме Граматика и Литература, а не БЕЛ ;)...Позабравил ли си училището? ;) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 дек 2015 11:19

ДАНС, тролене се нарича и пускането на безсмислени теми, интересуващи само "някои потребители" ;) и най-често поръчани и предлатени от някъде ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
fakhir
Контакти:

Мнениеот fakhir » 12 дек 2015 11:26

fyodor_dostoevski написа:Напълно глупава и безсмислена тема! Обаче за аферата "Енрон" няма нито дума!Тази афера доказа профала на държавата САЩ!

"А Вие, защо биете негрите?" :mrgreen: повсеместната рубладжийска упорна точка :lol:
за Вашето тъпоглаво упорство има една много хубава българска приказка: Ти му викаш бай Иване, оно търчи за К**о да те фане!" :P

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 дек 2015 11:29

И аз какво да направя по въпроса :? Имал имоти на стойност 3 милиона долара :lol: :lol: На такъв в Москва му викат, че е беден :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 дек 2015 11:35

Да плюеш външната политика на една държава го разбирам. Ама да пускаш теми и за вътрешните дела на чужда държава си е бая тролско. Още повеч1е като знаем какво се случи тук преди 2 дена.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”