И Черна гора влиза в НАТО
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: И Черна гора влиза в НАТО
Запознат съм, че се борят да се отцепят от Босна, но далеч не съм запознат дали искат да се присъединяват към Сърбия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Аз просто не мога да разбера, как е възможно да се чувстваш алабанец, а да не искаш да си част от албанската държава, как може да се чувстваш грък, а да не искаш да си част от гръцката държава и т.н. и т.н. Според теб, това нормално ли е ?
Е, аз няма как да ти отговоря, пиша просто как стоят нещата, дали е нормално или не, не знам. Сигурно трябва да живеем там, за да разберем защо е така.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
dunavfc написа:Аз просто не мога да разбера, как е възможно да се чувстваш алабанец, а да не искаш да си част от албанската държава, как може да се чувстваш грък, а да не искаш да си част от гръцката държава и т.н. и т.н. Според теб, това нормално ли е ?
Както можеш да се чувстваш турчин и да си живееш в България. Бая мангал се чувстваше турчин и отлетя натам през Възродителния процес, но там не ги почувстваха турци... некси.

... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:dunavfc написа:Аз просто не мога да разбера, как е възможно да се чувстваш алабанец, а да не искаш да си част от албанската държава, как може да се чувстваш грък, а да не искаш да си част от гръцката държава и т.н. и т.н. Според теб, това нормално ли е ?
Както можеш да се чувстваш турчин и да си живееш в България. Бая мангал се чувстваше турчин и отлетя натам през Възродителния процес, но там не ги почувстваха турци... некси.
Нямаш представа колко си прав!
язе написа:dunavfc написа:Аз просто не мога да разбера, как е възможно да се чувстваш алабанец, а да не искаш да си част от албанската държава, как може да се чувстваш грък, а да не искаш да си част от гръцката държава и т.н. и т.н. Според теб, това нормално ли е ?
Примера ти щеше да бъде удачен, ако в България 90 % от хората се чувстваха по този начин, както е в Косово, Кипър, Република Сръбска и т.н.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
dunavfc написа:Не мога да разбера, как хем се чувстваш сърбин или грък, хем пък не желаеш да бъдеш част от тези държави и си създаваш Черна Гора и Кипър...
Лесна работа. Ако дотолкоз не те кефи как се управлява държавата опитваш да направиш друга, която да е населена с твои сънародници и да ти е по мерак.
Идеален пример е бившата държава на Боливар в Южна Америка: испаноговорящи католици с испанско самосъзнание след война с Испания създават начело с Боливар държава. Етносите в страната по онова време са равномерно разпределени, навсякъде в нея се говори испански и властва католическата идея, но това не пречи на тези хора да разцепят страната на няколко по-малки държави (това по-късно). И в двата процеса имаме нещо подобно на сръбски отцепници в Черна гора.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
-
До 5 години терористичната евроатлантическа банда НАТО ще се разпадне , понете ми думата!