sin4ec написа:Телефон освен NOKIA-никога!
Изкупуваш всички останали 3310-ки, или какво

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
yotaphone написа:sin4ec написа:Телефон освен NOKIA-никога!
Nokia навремето имаха наистина много добри телефони и бяха номер 1 в бранша! Което си е истина , си е истина!
Сега обаче, номер 1 в бранша за мен е Yotaphone!
boabbb написа:То Нокиа вече няма - има Майкрософт
ЕМИЛ написа:Фенрче има ли Йотафона и продават ли се за неговия размер протектори ?
yotaphone написа:boabbb написа:То Нокиа вече няма - има Майкрософт
Да, ама не е същото качество, както навремето!
Първите модели на Nokia наистина бяха добри и качествени и издържаха дълго време!Но това беше преди 5-10 години!
europefan написа:yotaphone написа:boabbb написа:То Нокиа вече няма - има Майкрософт
Първите модели на Nokia наистина бяха добри и качествени и издържаха дълго време!Но това беше преди 5-10 години!
След като преди 5-10 години сте уважавали Nokia, защо не си взехте техен модел, ами Самсунг?
europefan написа:yotaphone написа:boabbb написа:То Нокиа вече няма - има Майкрософт
След като преди 5-10 години сте уважавали Nokia, защо не си взехте техен модел, ами Самсунг?
boabbb написа:europefan написа:yotaphone написа:boabbb написа:То Нокиа вече няма - има Майкрософт
Аз лично, заради кирливия Windows MobileА от Самсунга съм доволен ... Чакам да ми преведат рублите, та да си поръчам Йота-та
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта