И Черна гора влиза в НАТО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: И Черна гора влиза в НАТО

Мнениеот DANS » 04 дек 2015 09:32

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:НАТО се разширява до чрез Украйна до Русия и нейните приятели.Целта е Сърбия.Вижте какво се случи в Гърция,натовска държава,но традиционно свързана с Русия.Това противопоставяне не е заради морал,з за контрол.САЩ имат национални интереси по цялата Земя.А и не само по нея.Същото е и с Русия.

Всичко е интереси, ние БЪЛГАРИТЕ също имаме такива!

Исторически, ние БЪЛГАРИТЕ никога не сме видели добро от Сърбия и Гърция, винаги сме били прецаквани от "братска" Русия заради любимите й Сърбия и Гърция! Това са историческите факти!

Затова, когато тези две гниди на балканите, биват мачкани, това е и от наш национален интерес. Ние сме били и скоро пак ще бъдем регионалният лидер, запомнете го!

Маляците недей ги жали, га пиха и ядоха от европейската софра без да плащат нИ рИваха, а сега по нареждане от Москва заливат Европа с емигранти, за тях Шенген и Дъблин са географски понятия. Позор за Европа е факта, че Гърция не спазва нищо от шенгенските и дъблинските правила но е в зоната "Шенген", България спазва всичко на 100%, но лицемерно не се допуска до Шенген. Това трябва да се промени, и Гърция скоропостижно да се изхвърли от Шенгена!

Руските прислужници Сърбия и Гърция набутаха на Европа милиони ислямисти, през тях минаха и терористите от Париж! Чак сега Европа се усети каква е реалността, видя се, че като Македония затвори границата и потока от мигранти секна.

Днес Камерън ще види със собствените си очи най-добре охраняваната външна граница на ЕС!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 дек 2015 19:51

Инджев, нали си знаеш-със сополите!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

istinskiq

Мнениеот istinskiq » 07 дек 2015 22:53

Ако влезе, то след максимум 2-3 години отново ще излезе от НАТО.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2015 14:26

Това би било полезно само ако радикалните ислямисти успеят да постигнат успехи в Босна и оттам да се превърнат в заплаха за региона или ако същите ислямисти успеят да яхнат вълната на идеята за Велика Албания.

В противен случай на Черна гора не и трябва много много да се вре в НАТО. Може да излезе скъпо като пари. Но може и да се изхитрят като гърците, да поискат да им се подарят разни стари американски бракми.

Все си мисля, че Черна гора ще си виси в НАТО ей така, за всеки случай.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 дек 2015 23:35

Мен друго ми е интересно, черногорци, не са ли сериозно свързани, като идентичност и културни особености със сърбите и в тоя ред на мисли, черногорците забравили ли са бомбандирането на Сърбия ?

registraaciq

Мнениеот registraaciq » 10 дек 2015 11:51

dunavfc написа:Мен друго ми е интересно, черногорци, не са ли сериозно свързани, като идентичност и културни особености със сърбите и в тоя ред на мисли, черногорците забравили ли са бомбандирането на Сърбия ?

Да свързани са!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 дек 2015 16:10

dunavfc написа:Мен друго ми е интересно, черногорци, не са ли сериозно свързани, като идентичност и културни особености със сърбите и в тоя ред на мисли, черногорците забравили ли са бомбандирането на Сърбия ?

Свързани са, но като цяло си предпочитат да имат собствена държава. Едва ли са забравили бомбите по Сърбия, но ако се замислиш то именно след тези събития се стигна до връщането на Черна гора на картата като отделна държава.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 дек 2015 17:24

Ама, то такъв етнос черногорци няма, те са си буквално сърби.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 дек 2015 23:10

Не мога да разбера, как хем се чувстваш сърбин или грък, хем пък не желаеш да бъдеш част от тези държави и си създаваш Черна Гора и Кипър...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 дек 2015 23:17

Чакай сега, това какъв се чувстваш не е автоматично равно на това какъв си.

Такива "етноси" като македонци, бошняци и черногорци, не съществуват, но, ако питаш тях самите, те са си отделни етноси.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”