Руският звяр ГАЗ-69 се завръща на пазара
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Руският звяр ГАЗ-69 се завръща на пазара
Почти не познавам човек, който да няма Йотафон и телевизор Рубин. И разбира се от онези суперспортни руски автомобили, за които всички сме чували, но не сме виждали.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Achtung_Juden написа:На руснаците всичките им кочини на въшнен вид са изкопирани от западни автомобили. Руснаците каквито им колите, такива им телефоните, такава им е техниката като цяло. Сигурно военната им техника поне е на ниво, ама като гледам супервеликите им танкове как се палят в движение...
Иначе можете да хвърлите поглед на тази статия:
http://div.bg/%D0%9E%D1%82-%D0%BA%D0%BE ... 53358.html
Специално за Лада и ФИАТ ... те са ги правили по техен патент "ладите"

Леевски, оле

-
Achtung_Juden написа:Почти не познавам човек, който да няма Йотафон и телевизор Рубин. И разбира се от онези суперспортни руски автомобили, за които всички сме чували, но не сме виждали.
Аз имам телевизор в апартамента си на район "Московски" в Санкт петербург и се разхождам с мобилен телефон Йотафон!

Иначе като поспечеля пари от футболни залози ще си купя Лада Веста!

Последна промяна от pravoslavniq на 10 дек 2015 09:58, променено общо 1 път.
- Captain Stottlemeyer
diplomat написа:sin4ec написа:diplomat написа:gazadjiq написа:Защо по дяволите им е американски двигател? Американците, никога не са били добри с двигателите...
Смех... Просто руснаците вече не могат без американски части.Доказан и безспорен факт. А този автомобил е абсолютно копие на западен офроуд джип.
Всъщност е вярно обратното-американски и други производители не могат без определен природен ресурс, наличен в Русия. Освен това от месец върви показно как се удря цел с крилата ракета на 1500-2 000 км без сателитна навигация. Нещо непосилно за американските системи, които са безпомощни без сателитите. Доказан и безспорен факт.
Ако темата беше за военна техника, сигурно щях да се съглася. Но в случая не виждам какво общо има казаното от теб с руските автомобили и "слабите" американски двигатели. Дай Боже всекиму такива "слаби" двигатели, галон гориво да ти е долар и да имаш стандарт, който да позволява човек да поддържа такава машина.
Ами няма нищо общо, но нежната русофилска душа на Синчеца се гърчи, докато чете за купчината изхабен метал - рожба на руския автомобилен гений и затова той всячески се мъчи да даде друг наклон на темата.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Черният козел
- Контакти:
pravoslavniq написа:Achtung_Juden написа:Почти не познавам човек, който да няма Йотафон и телевизор Рубин. И разбира се от онези суперспортни руски автомобили, за които всички сме чували, но не сме виждали.
Аз имам телевизор в апартамента си на район "Московски" в Санкт петербург и се разхождам с мобилен телефон Йотафон!
Имаш телевизор ! Браво-браво

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
-
boabbb написа:Achtung_Juden написа:На руснаците всичките им кочини на въшнен вид са изкопирани от западни автомобили. Руснаците каквито им колите, такива им телефоните, такава им е техниката като цяло. Сигурно военната им техника поне е на ниво, ама като гледам супервеликите им танкове как се палят в движение...
Иначе можете да хвърлите поглед на тази статия:
http://div.bg/%D0%9E%D1%82-%D0%BA%D0%BE ... 53358.html
Специално за Лада и ФИАТ ... те са ги правили по техен патент "ладите"
Oкей, няма лошо. И в такъв случай пак са взели дизайна от прогнилия Запад.
Православния, ти защо си мислиш, че някой ти вярва? Тука е пълно с такива като тебе, дето имат Йотафон, карат последен модел Волга и имат телевизор Рубин. И нито 1 реално не притежава нищо от изброените.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

-
Черният козел написа:pravoslavniq написа:Achtung_Juden написа:Почти не познавам човек, който да няма Йотафон и телевизор Рубин. И разбира се от онези суперспортни руски автомобили, за които всички сме чували, но не сме виждали.
Имаш телевизор ! Браво-браво![]()
Да имам! Телевизор Рубин!

Captain Stottlemeyer написа:diplomat написа:sin4ec написа:diplomat написа:gazadjiq написа:Защо по дяволите им е американски двигател? Американците, никога не са били добри с двигателите...
Смех... Просто руснаците вече не могат без американски части.Доказан и безспорен факт. А този автомобил е абсолютно копие на западен офроуд джип.
Всъщност е вярно обратното-американски и други производители не могат без определен природен ресурс, наличен в Русия. Освен това от месец върви показно как се удря цел с крилата ракета на 1500-2 000 км без сателитна навигация. Нещо непосилно за американските системи, които са безпомощни без сателитите. Доказан и безспорен факт.
Ако темата беше за военна техника, сигурно щях да се съглася. Но в случая не виждам какво общо има казаното от теб с руските автомобили и "слабите" американски двигатели. Дай Боже всекиму такива "слаби" двигатели, галон гориво да ти е долар и да имаш стандарт, който да позволява човек да поддържа такава машина.
Ами няма нищо общо, но нежната русофилска душа на Синчеца се гърчи, докато чете за купчината изхабен метал - рожба на руския автомобилен гений и затова той всячески се мъчи да даде друг наклон на темата.Не се е сетил да спомене за един руски експортен продукт, който рашките не правят с ръце (затова е действително качествен) и който несъмнено е № 1 в бардаците на цяла Западна Европа...
Доста те е стегнала шапката, драги ми фатмако, щом стигна до там да обръщаш красотата, присъща на източноевропейките, в лошо качество ... Огледай се на улицата ( ако има такава ) в твоето село - да виждаш движещ се 35-40-годишен Форд, или Опел

Леевски, оле

-
boabbb написа:
Доста те е стегнала шапката, драги ми фатмако, щом стигна до там да обръщаш красотата, присъща на източноевропейките, в лошо качество ... Огледай се на улицата ( ако има такава ) в твоето село - да виждаш движещ се 35-40-годишен Форд, или Опел![]()
Ами не съм виждал 30 годишен форд!

Виж 40 годишла Лада съм виждал! Аз откога казвам , че Лада, Волга, ГАЗ-69 са едни от най-качествените и издръжливи марки на свет!

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
registraaciq написа:boabbb написа:
Доста те е стегнала шапката, драги ми фатмако, щом стигна до там да обръщаш красотата, присъща на източноевропейките, в лошо качество ... Огледай се на улицата ( ако има такава ) в твоето село - да виждаш движещ се 35-40-годишен Форд, или Опел![]()
Ами не съм виждал 30 годишен форд!![]()
Виж 40 годишла Лада съм виждал! Аз откога казвам , че Лада, Волга, ГАЗ-69 са едни от най-качествените и издръжливи марки на свет!
Значи, нищо не си виждал. Аз съм виждал и форд, и волво, и пежо на по 5о години, без реставрация;
Колите от 60-те и 70-те са по-издържливи, защото: 1. нямат никаква електроника; 2. максимално опростено шаси и двигател; 3. никакви екстри за пътниците 4. масовите автомобили от онова време са атмосферки 60-80 коня.
Какво да му се чупи на такъв автомобил?
А за съветските антики: да, возят като каруци, на 100 хил км едно време им правехме основен ремонт на двигателя, издържат на товари - колко зеле и щайги с домати са пренесени едно време с москвичи и волги

Иначе, и тогава - през 80-те, като паркираш Москвич 12-ица до бмв или алфа ромео, изглеждаше като издялан с теслата недодялан експонат. А сега пък съвсем са жалки - по селата още има пенсии с москвичи осмици.