Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 08 дек 2015 15:57

Nuke написа:Bilal Erdogan Denies Allegations He Is Funding ISIS: Here's The Problem

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-0 ... es-problem

Тоя повтаря мантрата на американците :lol: :lol: Не мога да си представя, че уважаващи себе си дипломати ще твърдят подобни простотии, но ето на :roll: "Проследете петрола на ИД и ще стигнете до Асад" ... ще стигнете до уя ми Янко :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 08 дек 2015 16:09

1982 написа:Всичко е едно пълно двуличие и лицемерие.

Има обща дума - политика.
По поставения въпрос: Турция беше и все още е част от оглавяваната от САЩ коалиция за борба с ИДИЛ. Да се атакува политически толкова силен регионален играч е неизгодно. След свалянето на Су-24 обаче, вътрешно-политическото настроение в Русия се промени. Руснаците приемат сваления самолет като директна атака по Русия и ако Кремъл не реагира, рейтинга на Путин може да падне под 90%.
Политика, нищо повече. Докато не ми пречиш, прави каквото искаш, настъпиш ли ме, изгаряш.
Нали не поставяш под съмнение факта, не САЩ също наблюдават керваните с петрол, но не се намесват ... засега.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 дек 2015 16:18

Cicero написа:Нали не поставяш под съмнение факта, не САЩ също наблюдават керваните с петрол, но не се намесват ... засега.

Ами, не се намесват. Те твърдят, че ги помилат, само че пускат клипчета от руските бомбардировки. :lol:

Epic bombing fail? PBS uses Russian footage to depict US airstrikes on ISIS oil fields
https://www.rt.com/usa/323070-pbs-isis-video-russian/

stadion_petrovski

Мнениеот stadion_petrovski » 08 дек 2015 16:25

СЪОБЩЕНИЕ ОТ САНКТ ПЕТЕРБУРГ:

Здравейте уважаеми потребители, пиша ви от световната Столица на Културата - Санкт Петербург! Вече близо 3 месеца живея в красивия руски град Питер и успях да се аклиматизирам към обстановката в самия град и към климатичните условия тук, чувствам, че живея втори живот в този великолепен град! Искам да съобщя, че вече напуснах строителството и сега съм малко без работа,но след Нова Година ще имам нова работа, защото на мача Зенит-Уфа се запознах със собственик на едно кафене и той ми предложи след Нова година да започна като барман на пробен период и ако ме одобри ще заплатата ми ще бъде много добра - 66 000 рубли, което ме устройва идеално!Разбрахме се да постъпя на работа в неговото кафене на 6 Януари! Коледа ще я изкарам тук в Санкт Петербург, от 26-ти до 29-ти Декември ще съм в Москва, Нова година ще я изкарам в град Ростов от 30 Декември до 3 Януари, тъкмо ще разгледам нов град, който не съм виждал никога и нови забележителности в района! Мога да си позволя преспокойно да изкарам поне 2-3 месеца без работа, защото спечелих около 300 000 горница от футболни залози! Много ми се искаше да пътувам до Гент, но за съжаление тъпият им кмет забрани на гостуващите привърженици на Зенит да пътуват до Гент и да присъстват на мача и ще се наложи да гледам мача по телевизията!Нищо, на 1/8 финала на Зенит където и да е гостуването, няма значение , ще го гледам на живо!
Пожелавам приятен ден на всички потребители!

Автор на съобщението: Александър Александров, жител на Санкт Петербург, 07.12.2015г.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 дек 2015 16:28

Cicero написа:
1982 написа:Всичко е едно пълно двуличие и лицемерие.

Има обща дума - политика.
По поставения въпрос: Турция беше и все още е част от оглавяваната от САЩ коалиция за борба с ИДИЛ. Да се атакува политически толкова силен регионален играч е неизгодно. След свалянето на Су-24 обаче, вътрешно-политическото настроение в Русия се промени. Руснаците приемат сваления самолет като директна атака по Русия и ако Кремъл не реагира, рейтинга на Путин може да падне под 90%.
Политика, нищо повече. Докато не ми пречиш, прави каквото искаш, настъпиш ли ме, изгаряш.
Нали не поставяш под съмнение факта, не САЩ също наблюдават керваните с петрол, но не се намесват ... засега.

Разбира се, аз съм убеден, че и САЩ, и Русия, и почти всеки замесен знае къде отива петролът на ИДИЛ, но не си мърда пръста, всеки по някаква причина.

И Русия щеше да продължава да си мълчи, но й целнаха самолетчето и реши да вади кирливите ризи на Турция.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 дек 2015 16:34

Nuke написа:'Spreading Democracy' - Before and After Photos

Изображение

Изображение
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 дек 2015 16:36

Nuke написа:Epic bombing fail? PBS uses Russian footage to depict US airstrikes on ISIS oil fields

Опа, някои май послъгват сериозно:

Last Wednesday, Russian General Staff spokesman Colonel General Andrey Kartapolov said: “In just the first few days, our aviation has destroyed 500 fuel tanker trucks, which greatly reduced illegal oil export capabilities of the militants and, accordingly, their income from oil smuggling.”

500 цистерни само за първите няколко дни ??! Брей, или ИДИЛ имат милиони цистерни, за да удържат вече месеци наред такива тежки загуби (по 500 цистерни на по няколко дена), или от Москва отново ни показват как обичат да послъгват.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 дек 2015 16:39

ivan56 написа:
Nuke написа:'Spreading Democracy' - Before and After Photos

Изображение

Изображение

Хехе. Русия никому не обещава демокрация. Отива и си върши работата. Пък може да видим Грозни как изглежда днес:

[rimg]http://russiatrek.org/blog/wp-content/uploads/2012/07/grozny-city-russia-from-above-night-view-1.jpg[/rimg]

1982 написа:
Nuke написа:Epic bombing fail? PBS uses Russian footage to depict US airstrikes on ISIS oil fields

Опа, някои май послъгват сериозно:

Last Wednesday, Russian General Staff spokesman Colonel General Andrey Kartapolov said: “In just the first few days, our aviation has destroyed 500 fuel tanker trucks, which greatly reduced illegal oil export capabilities of the militants and, accordingly, their income from oil smuggling.”

500 цистерни само за първите няколко дни ??! Брей, или ИДИЛ имат милиони цистерни, за да удържат вече месеци наред такива тежки загуби (по 500 цистерни на по няколко дена), или от Москва отново ни показват как обичат да послъгват.

Прочети го пак.

“In just the first few days, our aviation has destroyed 500 fuel tanker trucks, which greatly reduced illegal oil export capabilities of the militants..."

С тия 500 са им намалили драстично експорта, а не че на няколко дена по 500 цистерни.
Последна промяна от Nuke на 08 дек 2015 17:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 дек 2015 16:44

Nuke написа:Хехе. Русия никому не обещава демокрация. Отива и си върши работата. Пък може да видим Грозни как изглежда днес

Аха, когато Русия ходи по чуждите страни и трепе наред, тя си вършела работата просто, обаче, когато САЩ го прави, те вече са убийци и колонизатори.

Nuke написа:Прочети го пак.

“In just the first few days, our aviation has destroyed 500 fuel tanker trucks, which greatly reduced illegal oil export capabilities of the militants..."

С тия 500 са им намалили драстично експорта, а не че на няколко дена по 500 цистерни.

Както и да го чета, вече месеци чета как Русия все унищожава ИДИЛ, все им нанасят уж тежки загуби, ама нещо не изглежда ИДИЛ да са пострадали сериозно, пак си воюват и продават нефт. Някой от Кремъл нещо ни баламосва.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 дек 2015 16:58

1982 написа:Аха, когато Русия ходи по чуждите страни и трепе наред, тя си вършела работата просто, обаче, когато САЩ го прави, те вече са убийци и колонизатори.

САЩ го правят под предлог, че ще донесат добруване на горките репресирани от тирани хорица, ама им носят само разруха. Русия си защитава интересите и не баламосва никого със захарни петлета.

1982 написа:Както и да го чета, вече месеци чета как Русия все унищожава ИДИЛ, все им нанасят уж тежки загуби, ама нещо не изглежда ИДИЛ да са пострадали сериозно, пак си воюват и продават нефт. Някой от Кремъл нещо ни баламосва.

Ма чакай, ти се хвана за думите на някакъв руски офицер. Аз само ти показах, че бъркаш. Ти сега, за да не признаеш, че си се объркал нещо, взе да говориш какво пишели руските медии от месеци насам.

Върни се в “Свободна зона”