Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vladimirr

Re: Тема за политика - България

Мнениеот vladimirr » 06 дек 2015 12:27

Дойче вела казва , че като ние Източно-европейците не сме харесвали ЕС, да го напуснем.Ами нямам нищо против да напуснем ЕС.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 дек 2015 12:42

Тъй ли? Аз пък казвам на Дойче Веле, че ЕС не е Германски съюз! Като не им харесват другите членове, то нека се чувстват свободни да се разкарат от него. Напомням на германските фашисти, че не са платили и 1ст. репарации на Европа за това, че я разрушиха цялата из основи. Както и на България за 4 години окупация на страната. Един от щабовете на тяхната дивизия в България е бил в село Крайново на турската граница, бил е в къщата на покойната ми баба....освен, че са разрушили огромната къща за няколко години са изяли всичките им стада от животни - крави, овце, кози (много) и са откраднали конете плюс скътаните пари - злато и сребро от търговия (доста пари). Години са били на издръжка на моите прадеди унищожавайки всички хранителни запаси на семейството, окупирали са им къщата и са ги натикали да спят в плевните и обора, а за храна са им оставили царевичните трици....Въпреки всичко това не са върнали и 1 ст. немската държава на България....Не приемам критики към родината ми особено от страна на крадци и мошеници като тях. Митът за германците да си го разправят някъде другаде, щото сме им сърбали попарата на тези крадци и ГОТОВАНЦИ :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: АКЦИЯТА НА ВМРО В КЮСТЕНДИЛ 06.12.1922г. - УРОК ПО РОДОЛ

Мнениеот DANS » 06 дек 2015 12:52

Панче Михайлов:

Има ли в света народ, на който по най-жесток начин да е отнето правото да говори, да се учи, да пее на своя майчин мил език?
Има ли некъде народ, с чиито религиозни чувства и обществен морал да са се гаврили управниците му?

Има ли некъде народ, чиито вековни усилия за просвета и национална свест биват затрити с един варварски замах?

Где е тоя народ, който през ред поколения е имал стотици училища, черкви, учители, свещеници и ученици, и после, в "културния" XX век, остава изведнаж без помен от всичко това?

Где е тоя народ, чиито майки вечно с кърпи черни ходят, чиито заселища са обърнати на пепелища и чиято земя е обрасла с бурен и покрита с трупове?

Где е тоя народ, чийто небосклон е постоянно покрит с облаци мрачни, предвождани от гарвани зловещи?

О, има, има такъв народ! Това е българският народ, поставен в един божествен земен край, който от всички се нарича през низ векове Македония.

Тук, по силата на насилнически договори, които крият от самото начало фермента на разложението си, на нас, българите, е отнето правото да се учим и говорим на родния си език, да се наричаме българи.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 дек 2015 12:59

Панчо Михалков ми прилича на тероряга от Ал-Кайда, нещо не предизвиква прилив на родолюбие у мен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 06 дек 2015 13:02

HoUs4oOL написа:Панчо Михалков ми прилича на тероряга от Ал-Кайда, нещо не предизвиква прилив на родолюбие у мен.

Ти си безродник на сръбска/руска хранилка, такива като теб обявяват и Христо Ботев и Васил Левски за "терористи"! ПОЗОР и АНАТЕМА ЗА ВАС!
Последна промяна от DANS на 06 дек 2015 13:07, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Велислав Вуцов

Мнениеот Велислав Вуцов » 06 дек 2015 13:08

Изображение
Тоя, наистина е революционер! Направил си е първото разкрачено селфи. Николета от него се е учила.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 дек 2015 13:34

Tоя жълт парцалив пасквил изобщо не си направих труда да го чета.Факт. :mrgreen: :lol: Нека лаиците се трудят неуморно на извадката от "Стършел","Смях" и "200 вица". 8-) :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Велислав Вуцов

Мнениеот Велислав Вуцов » 06 дек 2015 14:02

sandi74 написа:Tоя жълт парцалив пасквил изобщо не си направих труда да го чета.Факт. :mrgreen: :lol: Нека лаиците се трудят неуморно на извадката от "Стършел","Смях" и "200 вица". 8-) :mrgreen: :lol:

И аз като видя дълги текстове, се отказвам :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 дек 2015 14:06

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Не само, че проблемите ни не идват от ЕС, а ЕС е единственото хубаво и положително нещо в тая умряла и заспала държава....

Точно от там идват проблемите ;) Да не би да си затворихме реакторите от мазохизъм и подписахме 20 годишни заробващи договори с чипсовете по същите причини ;)

Аз не си спомням токът преди 10 год. в България да е бил по-поносим или доходите в България да са били по-добри от сега, за да смятаме, че затварянето на АЕЦ "Козлодуй" е нещо фатално за страната ни. По принцип на тема енергетика, никога не се включвам, защото това е тема, която ми е абсолютно табу, но със сигурност не ми трябва, кой знае, колко да разбирам, че да разбера, например, че една от причините за скъпият ток в България е далаверите с американсктие тецове, а там вината на ЕС не виждам, каква може да бъде.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2015 15:37

Велислав Вуцов написа:
sandi74 написа:Tоя жълт парцалив пасквил изобщо не си направих труда да го чета.Факт. :mrgreen: :lol: Нека лаиците се трудят неуморно на извадката от "Стършел","Смях" и "200 вица". 8-) :mrgreen: :lol:

И аз като видя дълги текстове, се отказвам :mrgreen:

Подкрепям 8-) Ето това е истинското родолюбие :!: Не трябва да насърчаваме пасквилоносителите и пасквилописците да бълват все поголеми и все по-гнусни пасквили 8-) Нека се гърчат в собствената си жлъч 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”