diplomat написа:fcb_bg написа:diplomat написа:fcb_bg написа:diplomat написа:fcb_bg написа:Ти си адски тъп бе, галош, щом не разбра основното в поста.
Ама как си изрязваш от постовете избирателно. Браво, муцка!
А вие, петолъчките, сте страшни лицемери.
Що? Щото казваме кой е виновен за бежанците пристигащи в Гърция ли? А за бежанците от либийското трасе кой е виновен?
Гърците били виновни що ги пускали. Ми щото не става тука балканците да са кучетата пазачи на уредения им западен двор.
Не, в горния пост ясно ти обясних защо.
А гърците са пълни помияри, които нарочно, за да направят сечено на останалите, нехаеха какво става с границите им, пускаха и извозваха бежанците, само и само друг да се оправя. Ами като са такива отворковци, да бяха затворили границите и това е. Ебати жалкарите, а вие освен да им лижете задниците на тях и на сърбите, верно друго не можете да правите. Що не заживееш в Гърция или Сърбия, като е толкоз' яко там?Тъкмо ще си по-уважаван, щото си руснак, а тука "лошите" българи били обърнали гръб на Освободителите...
Естествено, че са пълни помияри. Трябваше да си задържат всички у тях си, да ги поят и хранят, за да не развалят рахатлъка на брюкселските зелки. Нали тъй? Къде е Фронтекс, къде е солидарната защита на границите на съюза? Аааа, те прибираха и караха на Лампедуза сирийски бежанци със сомалийски тен чак от либийски води.
Не, трябваше да не ги пускат изобщо, след като работа няма да вършат, ама на теб думичките "задължения" и "отговорност" са ти доста противни явно.
да не ги пускат? Абе я бягай и търси какво им дуднеха от Брюксел на маляките по онова време. И аз съм седнал да се мъча, оф Божееее....