Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот petko.h.markov » 03 дек 2015 16:05

doktor_aleksandrov написа:
Кашчей написа:
ivan56 написа:Турски поток отече, отиде му на баце хъбчето. И ко прайм сега,тръби има поток няма.От цялата работа чичо киро парахода, прибира едни парички за склад на тръбите на порта в Бургас.
Баси бизнеса.Върви му на "Гела" :)

Трябва да размразим проектите "Южен Поток" и "АЕЦ Белене", които ще носят огромни печалб на България!

Иди и им духай, за да се размразят!
Ще стане точно никога!

За съжаление си много прав!
Докато сме колония на Вашингтон, Брюксел и Тел Авив , за съжаление няма да се размразят проектите!

Забрави и масоните.

doktor_aleksandrov

Re: Унизителна визита на Камерън !

Мнениеот doktor_aleksandrov » 03 дек 2015 16:06

Iceberg написа:
Първо, кога съм казал, че България не трябва да се възползва от създадената ситуация за приоритети, които са на дневен ред за нея, свързани с участието на Русия!?! Не съм! Обичта към чужди държави и народи не трябва да се смесва с интересите на родината ?! Второ, обичам България и българите не по-малко от колкото си мислиш! И трето.. по-добре с магистрали, стадиони, спортни и многофункционални зали, музеи, необходими и сложни пътни възли, инфраструктора и всичко, което се прави в момента, отколкото с... нищо и само крадене на европейски и народни пари?!

Идеята за магистрали, многофункционални зали , инфраструктура е добра!
Обаче сега е момента да се възползваме за проекта "Южен Поток"!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 дек 2015 16:08

doktor_aleksandrov написа:Аз също смятам , че визитата е унизителна!
Щом за нас принципа за свободно придвижване на хора няма да важи , значи трябва да напуснем ЕС!
А Камерън е дошъл тук да ни заповядва , ама и ние като изпълняваме нареждаанията им, така ще е, ще ни заповядва!
Аз отдвана призовавам България да напусне ЕС!

Когато си в положението да заповядваш, не отиваш на крак, ами привикваш на килимчето и... нареждаш!!! Щом някой ти идва на крака.. не идва да заповядва?! А относно призиви от сорта да напуснем ЕС.. нямам думи. По това личи колко ти е акъла и доколко човек трябва да се вслушва въобще в каквото и да напишеш.. :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

doktor_aleksandrov

Мнениеот doktor_aleksandrov » 03 дек 2015 16:10

pampi написа:

Руснаците не са дупедавци като нас и никога няма да си дадат природните ресурси на безценица. Който и да дойде на власт там, няма да клекне пред западните монополи. Ако това е агресивна политика, бих желал и България да води такава и да си приберем обратно златните мини, ТЕЦ-овете и ЕРП-тата. Оправдания, че сме малка и слаба държава не минават на фона на Унгария. Ей за това Орбан им е трън в задника на ЕС и Щатите, защото не се продава за жълти стотинки като нашите сулювци...[/quote]

Напълно подкрепям мнението ти! :!:
Ние обаче си даадохме златото на канадците на безценица 0,7 % за нас , "Дънди Прешъс" източва милиарди печалби от България! :!:

doktor_aleksandrov

Мнениеот doktor_aleksandrov » 03 дек 2015 16:12

Iceberg написа:
Щом за нас принципа за свободно придвижване на хора няма да важи , значи трябва да напуснем ЕС!
А Камерън е дошъл тук да ни заповядва , ама и ние като изпълняваме нареждаанията им, така ще е, ще ни заповядва!

Когато си в положението да заповядваш, не отиваш на крак, ами привикваш на килимчето и... нареждаш!!! Щом някой ти идва на крака.. не идва да заповядва?! А относно призиви от сорта да напуснем ЕС.. нямам думи. По това личи колко ти е акъла и доколко човек трябва да се вслушва въобще в каквото и да напишеш.. :mrgreen:

Да трябва да напуснем ЕС и да си затворим всички граници , да не може да идват пришълци от Африка! :!:
Отдавна беше разбита илюзията "Европа без граници"! :!:
Някои държави от ЕС вече отново правят граници и теклени мрежи!Факт! :!:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 дек 2015 16:16

Serafim написа:Истината, рубладжии е, че се борите за кауза пердута. Ако го правите за рубла на ред, добре. Ако обаче вярвате в тази политическа идеология, да знаете, че след има-няма 10 години ще трябва да смените тона на писане и говорене.

Имам една комшийка, бабичка на 74-5 години, която много често в разговор се заканва: " Ще ви видя и вас ..... след 10-15 години, ако сте живи..." :lol:
Както сме я подкарали, България след 10 години няма да я има на картата, той за руснаците се загрижил...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 дек 2015 16:19

Iceberg написа:
Първо, кога съм казал, че България не трябва да се възползва от създадената ситуация за приоритети, които са на дневен ред за нея, свързани с участието на Русия!?! Не съм! Обичта към чужди държави и народи не трябва да се смесва с интересите на родината ?! Второ, обичам България и българите не по-малко от колкото си мислиш! И трето.. по-добре с магистрали, стадиони, спортни и многофункционални зали, музеи, необходими и сложни пътни възли, инфраструктора и всичко, което се прави в момента, отколкото с... нищо и само крадене на европейски и народни пари?!

Идеята за магистрали, многофункционални зали , инфраструктура е добра!
Обаче сега е момента да се възползваме за проекта "Южен Поток"!

Че защо не?! Стига предложеното да отговаря на европейските стандарти и нашите приоритети, както и икономическите ни интереси?! Защо руснаците бягат от евростандартите?! Ако всичко беше както е нормално, както го изискват европейските стандарти (а аз не се съмнявам, че те са водещи и нормални, като се има в предвид световния просперитет на страни като Германия, Франция, Испания, Италия и др.) проекта щеше досега да е в ход и в напреднало изпълнение?! Защо Русия абдекира и отиде към по-сложния вариант с Турция?! Трябваше да се позамислиш?! Ако сега има нов интерес.. защо да не се изпълни?!
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 дек 2015 16:19

pampi написа:Е браву!... :lol:
Не ти издържаха бушоните и премина към директните обиди. Ау-у, колко силен изглеждаш...!!!
„О, Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев, който донесе безбройни беди на войските ахейски, прати в подземното царство душите на много герои, тях пък самите предаде за плячка на стръвните псета, пир за грабливите птици”.

"Боже, колко мъка има по този свят, Боже..." Вкарваш се в дискусии и теми немил, недраг, без никаква представа за какво се говори, дискутира и какви са хората срещу теб, но точно като Станко слагаш определения на всички и се изявяваш като някаква последна инстанция. Но от високо се пада най-тежко, да го знаеш. ;)

doktor_aleksandrov

Мнениеот doktor_aleksandrov » 03 дек 2015 16:20

pampi написа:
Serafim написа:Истината, рубладжии е, че се борите за кауза пердута. Ако го правите за рубла на ред, добре. Ако обаче вярвате в тази политическа идеология, да знаете, че след има-няма 10 години ще трябва да смените тона на писане и говорене.

Имам една комшийка, бабичка на 74-5 години, която много често в разговор се заканва: " Ще ви видя и вас ..... след 10-15 години, ако сте живи..." :lol:
Както сме я подкарали, България след 10 години няма да я има на картата, той за руснаците се загрижил...

За съжаление май ще излезе прав! Дано обаче не си!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 дек 2015 16:22

Iceberg написа:

Да трябва да напуснем ЕС и да си затворим всички граници , да не може да идват пришълци от Африка! :!:
Отдавна беше разбита илюзията "Европа без граници"! :!:
Някои държави от ЕС вече отново правят граници и теклени мрежи!Факт! :!:

Е, щом може да си в ЕС и да си "правиш граници" и телени огради, кому е нужно тогава да напускаш този съвет?! Противоречиш си!?

Върни се в “Свободна зона”