И Черна гора влиза в НАТО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: И Черна гора влиза в НАТО

Мнениеот diplomat » 03 дек 2015 00:14

televizor_rubin написа:
dunavfc написа:Моля те, избери си един профил и пиши само от него, даже призовавам модераторите да спрат да те банват, че тука става ебати шизофренията...

Останалите ми профили (Бог да ги прости) се споминаха! 8-)
Ще се спомине и този максимум до 24 часа! 8-)
Иначе приветствам решението да си избера един профил, с който да пиша и да остане жив и здрав! 8-)

Ти злоупотребяваш с хорското търпение. Жалко е, че системата във форума не беше малко по-различна, за да може лесно да се отсяват неадекватните.

televizor_rubin

Мнениеот televizor_rubin » 03 дек 2015 00:16

diplomat написа:
televizor_rubin написа:
dunavfc написа:Моля те, избери си един профил и пиши само от него, даже призовавам модераторите да спрат да те банват, че тука става ебати шизофренията...

Останалите ми профили (Бог да ги прости) се споминаха! 8-)
Ще се спомине и този максимум до 24 часа! 8-)
Иначе приветствам решението да си избера един профил, с който да пиша и да остане жив и здрав! 8-)

Ти злоупотребяваш с хорското търпение. Жалко е, че системата във форума не беше малко по-различна, за да може лесно да се отсяват неадекватните.

И ти обиждаш и провокираш понякога , не се прави на света вода ненапита!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 дек 2015 00:50

diplomat написа:Ти злоупотребяваш с хорското търпение. Жалко е, че системата във форума не беше малко по-различна, за да може лесно да се отсяват неадекватните.

Не го гони човека.

Само заради него и "viali69" сумати народ в тоя форум намрази Русия. :lol:
Дано осъзнават, че работят за американската кауза. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

televizor_rubin

Мнениеот televizor_rubin » 03 дек 2015 00:58

THE G.A.M.E написа:
diplomat написа:Ти злоупотребяваш с хорското търпение. Жалко е, че системата във форума не беше малко по-различна, за да може лесно да се отсяват неадекватните.

Не го гони човека.

Щом даден човек е готов да намрази нещо заради някой потребител тук, значи толкова му струва и позицията!
А иначе изобщо не мисля , че работя за американската кауза ,това, че някои не могат да приемат истините, които казвам, че България е колония на САЩ, ЕС, Израел и Турция си е негов личен проблем,да изразявам мнение, понякога малко се вживявам в коментарите си, те по-скоро са плод на емоцията , която изразявам, мен ми е болно, че България беше докрана до такова унизително положение да няма армия и да не може да взема никакви самостоятелни решения!
И че тече процес на обезбългаряване , циганизация и ислямизация на населението в България!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 дек 2015 01:04

televizor_rubin написа:
THE G.A.M.E написа:

Не го гони човека.

Щом даден човек е готов да намрази нещо заради някой потребител тук, значи толкова му струва и позицията!
А иначе изобщо не мисля , че работя за американската кауза ,това, че някои не могат да приемат истините, които казвам, че България е колония на САЩ, ЕС, Израел и Турция си е негов личен проблем,да изразявам мнение, понякога малко се вживявам в коментарите си, те по-скоро са плод на емоцията , която изразявам, мен ми е болно, че България беше докрана до такова унизително положение да няма армия и да не може да взема никакви самостоятелни решения!
И че тече процес на обезбългаряване , циганизация и ислямизация на населението в България!

От 100-те си профила само едно и също пишеш, без да се опиташ дори да влезеш в диалог с останалите. Не мислиш глобално и не осъзнаваш, че всичко на този свят си има последствия.

televizor_rubin

Мнениеот televizor_rubin » 03 дек 2015 01:15

diplomat написа:От 100-те си профила само едно и също пишеш, без да се опиташ дори да влезеш в диалог с останалите. Не мислиш глобално и не осъзнаваш, че всичко на този свят си има последствия.

Напротив , влизал съм в диалог, но когато се сблъскат две коренно различнигледни точки , много често се получава спор, в който се губи диалога, да не не харесвам глобализацията, защото тези араби дето идват в Европа , не са никакви бежанци, идват с по 5-6 джиесема и много пари, сблъскват се 2 коренно несъвместими култури европейците и арабите, ако арабите в момента имат някаква култура! Те са изостанали от нас десетилетия, ако не и столетия! Те изнасилват жени, и 99% здрави и прави мъже! Да си ходят в някоя арабска страна!
Разбира се тази така наречена бежанска криза я предизвикаха САЩ , защото те разсипаха Близкия Изток от войни и разрушиха държавите им!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 дек 2015 01:22

televizor_rubin написа:
diplomat написа:От 100-те си профила само едно и също пишеш, без да се опиташ дори да влезеш в диалог с останалите. Не мислиш глобално и не осъзнаваш, че всичко на този свят си има последствия.

Напротив , влизал съм в диалог, но когато се сблъскат две коренно различнигледни точки , много често се получава спор, в който се губи диалога, да не не харесвам глобализацията, защото тези араби дето идват в Европа , не са никакви бежанци, идват с по 5-6 джиесема и много пари, сблъскват се 2 коренно несъвместими култури европейците и арабите, ако арабите в момента имат някаква култура! Те са изостанали от нас десетилетия, ако не и столетия! Те изнасилват жени, и 99% здрави и прави мъже! Да си ходят в някоя арабска страна!
Разбира се тази така наречена бежанска криза я предизвикаха САЩ , защото те разсипаха Близкия Изток от войни и разрушиха държавите им!

Ама ти дори не разбираш какво ти говоря, почваш с някакви свободни съчинения да ме заливаш, които само размиват темата.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 дек 2015 08:28

dunavfc написа:Нормално е да има протести срещу НАТО, точно в Черна гора, все пак да не забравяме, какво влияние има Сърбия там, а Сърбия, никога няма да забрави НАТО...

Да дойде НАТО да доизбие сърбите в Черна гора...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 дек 2015 20:43

Тва НАТО си търси белята, ама да видим кон боб яде ли...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 дек 2015 05:53

НАТО се разширява до чрез Украйна до Русия и нейните приятели.Целта е Сърбия.Вижте какво се случи в Гърция,натовска държава,но традиционно свързана с Русия.Това противопоставяне не е заради морал,з за контрол.САЩ имат национални интереси по цялата Земя.А и не само по нея.Същото е и с Русия.

Върни се в “Свободна зона”