korteneca написа:diplomat написа:Какви доказателства ми искаш, при положение че в милата ни татковина съществува брутално противоконституционна партия в лицето на ДПС, която обаче не се пипа и с пръст, въпреки всичките ѝ връзки с подземния свят и определени финансови кръгове. Да припомням ли показните убийства, разчленените бивши членове по разни изоставени фабрики... Та ти в тази държава очакваш да има доказателства за престъпления от най-високо ниво?Много си наивен, пич. Дано да си наистина наивен, а не просто лицемер.
Иначе явно ме следиш в този форум, което ме ласкае. Нямаше нужда от чак толкова много откровености.
Нормални доказателства, които доказват, че Пеевски е в Левски. Нито повече, нито по-малко. Ти какво искаш, да вярвам на всякакви измислици като теб и "обичащите" Левски ли? Как може да твърдиш нещо без да можеш да го докажеш след това?И аз мога да си измисля неща за теб без да те познавам и да кажа, че си гербаджия и не си мъж, ако не си признаеш. Ще го направиш ли?
![]()
[offtopic]Не те следя. То човек се набива в очите на останалите когато спори непрекъснато за нещо и се опитва да наложи мнението си.[/offtopic]
Аз ти писах един път на лично за потока ми на информация, но ти не ми отговори.