Бутафорията „Виваком“ собственик на „Левски“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MAXHOB

Re: Бутафорията „Виваком“ собственик на „Левски“

Мнениеот MAXHOB » 29 ное 2015 21:15

jungle написа:
MAXHOB написа:
jungle написа:Аз пък твърдя, че Пеевски е собственик на Ботев!!!

Господине ,Ботев Враца е в тежко положение.
Друг , по-известен отбор с името Ботев не познавам.
Ако имате достоверни данни ,моля обадете се чрез Виваком на колегите във Враца да ги питате.

Интересно как си се запознал с цял отбор?!?

Ами деца са ми. :oops:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 21:16

jungle написа:
MAXHOB написа:

Ако имате достоверни данни ,моля обадете се чрез Виваком на колегите във Враца да ги питате.

Човекът е с раздвоена самоличност, може да твърди, че с Господ се е запознал, ама истината е друга...

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 ное 2015 21:16

diplomat написа:
korteneca написа:Нещо се изнерви и започна да обиждаш след като сам се разкри, че всъщност от нищо не разбираш и имаш само една голяма уста. :mrgreen:

Изобщо не съм се изнервил, на теб ти е трудно обаче да се държиш като мъж. За видните бойковисти това е отличителна черта, така че бъди спокоен - правилно си попил от уроците на вашия генералисимус. ;) 8-)

Напротив, изнервен си та чак не издържат нервите и започаваш да обиждаш в безсилието си. Като не можеш да докажеш твърдението си или не ти се връзват хората на простотиите веднага стават - бойковисти, не мъже и т.н. Това съм го забелязал в много твои спорове :lol: Ставаш смешен човече. Сигурно не съм първия, който ти го казва, няма и да съм последния вероятно. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 ное 2015 21:19

borimir3 написа:
d.milanov написа:
borimir3 написа:
Tommi написа:
borimir3 написа:С тези пари можеше да се дострои стадиона на Ботев а не да се налива в бездънна яма -да несе чуди после Бойко от къде му е дошло :?:

Можеше, ама на г-н Василев му се издъни банката. :)

Тоя който е издъни е ваш собственик :?

А бе вие канарчетата, още ли си мислите, че Цветан Василев е невинен? То тъй се източват 4 милиарда, без да знае и да се усети шефа. Гнусна работа, ама вие си знаете.

Ако държиш конкурентна хранителна верига и пусна слух чрез медиите че продаваш заразено месо с антракс или храната ти е развален дали ще издържиш дълго :?: Примерно :!:

Разпространяването на негативна информация или т.н. "черен ПР" за конкуренцията е нормална бизнес практика.
Все пак сравнително лесно се доказва ,дали месото ти заразено от антракс или храната ти е развалена. Същото състоянието на една банка се доказва малко по-трудно. В случая с КТБ май не ставаше дума за "черен ПР" . Никой не е виновен на Цв.Василев че банката му не може да изплаща депозитите на клиентите на банката му. Вече година и половина задавам един въпрос ,на който досега не съм получил отговор:"След като КТБ е била в добро състояние ,защо ръководството на банката въобще не направи опит да я спаси?"(между другото съм първия човек в този форум писал за предстояшата катастрофа с КТБ и досега всичко каквото съм писал по темата май е излязло вярно ;) )

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 29 ное 2015 21:19

MAXHOB написа:
jungle написа:
MAXHOB написа:

Чудесно другарю МАХНОВ :lol:
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 ное 2015 21:23

Captain Stottlemeyer написа:
Teo написа:
damyanov1963 написа:
Teo написа:
damyanov1963 написа:
Teo написа:Кой ви докара руската банка в Левски? Ще дам жокер, от Банкя е :lol:

Ти не гледай какво ни е докарал, а какво ни е дала и колко време ни беше спонсор.
А като се пусна слуха, че на вас ще ви докара ГАЗПРОМ, май друга песен пеехте :idea:

:lol:
Човека от Банкя е само на приказки като предизборно го играе... за ЦСКА не е направил нищо.
@ Вас ви глези още от както стана кмет на София... над 100 спонсора само от него имате :idea:

Я кажи тогава, вие защо играете с професионалисти при аматьорите?

Всеки един футболист избира къде да играе... какъв е проблема :?:

Тео, проблемът е, че левентът от Микре ще ви глътне на една хапка много скоро, мамин златен и ще се казвате "Цицекс" - София, а ти ще спреш да ходиш на мачове (освен ако по стар армейски навик не преглътнеш унижението и болката под кръста отзад)... 8-)

Докато е жив ЦСКА, Краля на Захарта не може да прави никакъв франкенщайн... само с амбициите ще си остане :idea:
@ Докато при вас положението е заплетено... с Тонев начело вече не виждам края на въжето с което ви оплете в мрежите си. Разпростирате се из цялата държава! Това е хубаво, ама нали се сещаш, че в Сърбия - Звезда има супер мощни спонсори и от години Партизан диктува правилата като изключим последните 1-2 години :?:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 21:25

korteneca написа:
diplomat написа:
korteneca написа:Нещо се изнерви и започна да обиждаш след като сам се разкри, че всъщност от нищо не разбираш и имаш само една голяма уста. :mrgreen:

Изобщо не съм се изнервил, на теб ти е трудно обаче да се държиш като мъж. За видните бойковисти това е отличителна черта, така че бъди спокоен - правилно си попил от уроците на вашия генералисимус. ;) 8-)

Напротив, изнервен си та чак не издържат нервите и започаваш да обиждаш в безсилието си. Като не можеш да докажеш твърдението си или не ти се връзват хората на простотиите веднага стават - бойковисти, не мъже и т.н. Това съм го забелязал в много твои спорове :lol: Ставаш смешен човече. Сигурно не съм първия, който ти го казва, няма и да съм последния вероятно. :)

Какви доказателства ми искаш, при положение че в милата ни татковина съществува брутално противоконституционна партия в лицето на ДПС, която обаче не се пипа и с пръст, въпреки всичките ѝ връзки с подземния свят и определени финансови кръгове. Да припомням ли показните убийства, разчленените бивши членове по разни изоставени фабрики... Та ти в тази държава очакваш да има доказателства за престъпления от най-високо ниво? :?: Много си наивен, пич. Дано да си наистина наивен, а не просто лицемер.

Иначе явно ме следиш в този форум, което ме ласкае. Нямаше нужда от чак толкова много откровености. ;)

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 29 ное 2015 21:27

jungle написа:
MAXHOB написа:
jungle написа:
MAXHOB написа:

Чудесно другарю МАХНОВ :lol:

А така! Мир и любов и радост в очите ще имате,
мънички мои.
;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 21:28

Мистрията колко е забозил... Очаквайте по-късно негово включване с истинския му акаунт. :lol: Женички...

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 ное 2015 21:34

diplomat написа:Какви доказателства ми искаш, при положение че в милата ни татковина съществува брутално противоконституционна партия в лицето на ДПС, която обаче не се пипа и с пръст, въпреки всичките ѝ връзки с подземния свят и определени финансови кръгове. Да припомням ли показните убийства, разчленените бивши членове по разни изоставени фабрики... Та ти в тази държава очакваш да има доказателства за престъпления от най-високо ниво? :?: Много си наивен, пич. Дано да си наистина наивен, а не просто лицемер.

Иначе явно ме следиш в този форум, което ме ласкае. Нямаше нужда от чак толкова много откровености. ;)

Нормални доказателства, които доказват, че Пеевски е в Левски. Нито повече, нито по-малко. Ти какво искаш, да вярвам на всякакви измислици като теб и "обичащите" Левски ли? Как може да твърдиш нещо без да можеш да го докажеш след това? :roll: И аз мога да си измисля неща за теб без да те познавам и да кажа, че си гербаджия и не си мъж, ако не си признаеш. Ще го направиш ли? 8-)

[offtopic]Не те следя. То човек се набива в очите на останалите когато спори непрекъснато за нещо и се опитва да наложи мнението си. ;)[/offtopic]
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”