korteneca написа:diplomat написа:korteneca написа:Нещо се изнерви и започна да обиждаш след като сам се разкри, че всъщност от нищо не разбираш и имаш само една голяма уста.

Изобщо не съм се изнервил, на теб ти е трудно обаче да се държиш като мъж. За видните бойковисти това е отличителна черта, така че бъди спокоен - правилно си попил от уроците на вашия генералисимус.

Напротив, изнервен си та чак не издържат нервите и започаваш да обиждаш в безсилието си. Като не можеш да докажеш твърдението си или не ти се връзват хората на простотиите веднага стават - бойковисти, не мъже и т.н. Това съм го забелязал в много твои спорове

Ставаш смешен човече. Сигурно не съм първия, който ти го казва, няма и да съм последния вероятно.

Какви доказателства ми искаш, при положение че в милата ни татковина съществува брутално противоконституционна партия в лицето на ДПС, която обаче не се пипа и с пръст, въпреки всичките ѝ връзки с подземния свят и определени финансови кръгове. Да припомням ли показните убийства, разчленените бивши членове по разни изоставени фабрики... Та ти в тази държава очакваш да има доказателства за престъпления от най-високо ниво?

Много си наивен, пич. Дано да си наистина наивен, а не просто лицемер.
Иначе явно ме следиш в този форум, което ме ласкае. Нямаше нужда от чак толкова много откровености.