Бутафорията „Виваком“ собственик на „Левски“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Бутафорията „Виваком“ собственик на „Левски“

Мнениеот korteneca » 29 ное 2015 20:53

diplomat написа:
korteneca написа:Еми прости добитъци сте щом само конспирации и измислици са ви в главите... :) Добре, че поне това осъзнавате. Малко късно, но... ;)

Нека да позная, ти си виден ГЕРБаджия и даже не го криеш? :?: За един прЕател питам...

Ако бях такъв щеше да ме виждаш редовно в темите за политика. Там където висите всекидневно фенове на българските и световните конспирации. А всъщност сте много далеч от истината. Но нали е модерно да се правите, че разбирате от всичко. ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 29 ное 2015 20:53

diplomat написа:
MAXHOB написа:Моля Ви за малко уважение и да не ми пишете на "ти" , сякаш говорите на съплеменниците си.
Щом живеете в свят на мечти или сте зависим или "независим" :lol:
И в двата случая бих Ви посъветвал най-учтиво , стига да не Ви притесня, да потърсите специализирана помощ.Или попитайте работодателя си откъде има парите за бизнесът Му.И отново ще се нуждаете от такава.С уважение и без приятни чувства.

Мистри, такава си мижитурка, че даже не смееш с истинския си акаунт да пишеш и псуваш. Не ми се занимава с душевно-затормозената ти раздвоена личност, която освен да провокира и обижда останалите, друго не умее.

Уважаеми, не знам защо си изпускате нервите, може би заради предозиране на злоба или липса на възпитание.Не знам и към кого се обръщате и кой Ви е псувал, но пак Ви съветвам-потърсете помощ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 ное 2015 20:53

Teo написа:
korteneca написа:Е колко пъти да ви се каже, че няма да признаем нещо само, защото на вас така ви се иска?

Значи не отричате, че сте в паяжината на дебелан4о :idea: :lol:
@ Мерси, това исках да чуя. :lol:

Ти май темите за Левски си ги четеш и на глас, та да можеш и да ги чуваш :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 ное 2015 20:54

damyanov1963 написа:
Teo написа:Кой ви докара руската банка в Левски? Ще дам жокер, от Банкя е :lol:

Ти не гледай какво ни е докарал, а какво ни е дала и колко време ни беше спонсор.
А като се пусна слуха, че на вас ще ви докара ГАЗПРОМ, май друга песен пеехте :idea:

:lol:
Човека от Банкя е само на приказки като предизборно го играе... за ЦСКА не е направил нищо.
@ Вас ви глези още от както стана кмет на София... над 100 спонсора само от него имате :idea:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 20:54

Eminem написа:
diplomat написа:Ти на хероин ли си? :?: Четеш ли си писаниците, мислиш ли поне 5 секунди, преди да изсереш поредното рядко-кафеникаво изречение? :?:

Ти пак ли си напушен ? Тая трева те уврежда. Сгазен не означава мъртъв.

Не ми отговаряй като малко детенце, бе, боклук, а си признай какви отвратителни неща пишеш. Не те ли е срам, не те ли е СРАМ?!? :shock:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 ное 2015 20:55

Teo написа:
korteneca написа:Е колко пъти да ви се каже, че няма да признаем нещо само, защото на вас така ви се иска?

Значи не отричате, че сте в паяжината на дебелан4о :idea: :lol:
@ Мерси, това исках да чуя. :lol:

Отричам и още как. Но ти с тоя плитък мозък няма как да разбереш какво съм написал. :lol:

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 20:55

korteneca написа:
diplomat написа:
korteneca написа:Еми прости добитъци сте щом само конспирации и измислици са ви в главите... :) Добре, че поне това осъзнавате. Малко късно, но... ;)

Нека да позная, ти си виден ГЕРБаджия и даже не го криеш? :?: За един прЕател питам...

Ако бях такъв щеше да ме виждаш редовно в темите за политика. Там където висите всекидневно фенове на българските и световните конспирации. А всъщност сте много далеч от истината. Но нали е модерно да се правите, че разбирате от всичко. ;)

Просто си признай, че си чалгарско гербаджийско псе и всичко ще приключи. Ама и това не ти стиска, п***о...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 ное 2015 20:56

Teo написа:
damyanov1963 написа:
Teo написа:Кой ви докара руската банка в Левски? Ще дам жокер, от Банкя е :lol:

Ти не гледай какво ни е докарал, а какво ни е дала и колко време ни беше спонсор.
А като се пусна слуха, че на вас ще ви докара ГАЗПРОМ, май друга песен пеехте :idea:

:lol:
Човека от Банкя е само на приказки като предизборно го играе... за ЦСКА не е направил нищо.
@ Вас ви глези още от както стана кмет на София... над 100 спонсора само от него имате :idea:

Давай доказателства, на празни приказки, измислени от болни мозъци не вярвам :!:
А, щях да забравя - вас ако не ви глезеше БФС и Боби Михайлов, отдавна да сте изгнили при аматьорите :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 20:59

Така си е, няма доказателства, в тая държава всичко е ток и жица, вечна слава на Дон Тиквон и каляската му от верни кратунки! :!:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 ное 2015 20:59

diplomat написа:
korteneca написа:
diplomat написа:

Просто си признай, че си чалгарско гербаджийско псе и всичко ще приключи. Ама и това не ти стиска, п***о...

Нещо се изнерви и започна да обиждаш след като сам се разкри, че всъщност от нищо не разбираш и имаш само една голяма уста. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”