diplomat написа:forever bluet написа:Само ЛЕВСКИ и ВИВАКОМ...
... и Спас Русев, Милен Велчев, Амигоса, Пеевски, Борат, Борисов, Таки и т.н. и т.н....
Да и те! Всички са от ЛЕВСКИ! Само ЛЕВСКИ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
diplomat написа:forever bluet написа:Само ЛЕВСКИ и ВИВАКОМ...
... и Спас Русев, Милен Велчев, Амигоса, Пеевски, Борат, Борисов, Таки и т.н. и т.н....
forever bluet написа:diplomat написа:От много далеч си личи, че Левски е бутан финансово от държавни структури и управляващи.Не разбирам левскарите с каква чест и с какво достойнство са, след като не искат да признаят този факт, може би дори пред самите себе си...
И кой си ти та да ти признаваме на теб ,каквото и да е? САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН и майната ти!
MAXHOB написа:diplomat написа:forever bluet написа:Само ЛЕВСКИ и ВИВАКОМ...
С цялото ми уважение , господине , ще Ви попитам: Вие живеете в свят на мечти?
Teo написа:forever bluet написа:diplomat написа:От много далеч си личи, че Левски е бутан финансово от държавни структури и управляващи.Не разбирам левскарите с каква чест и с какво достойнство са, след като не искат да признаят този факт, може би дори пред самите себе си...
И кой си ти та да ти признаваме на теб ,каквото и да е? САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН и майната ти!
При 5 лоши резултата не ми се мисли какво ще става на Герена...![]()
@ Вън турските мекерета от ФК Левски ще е първото !!!!![]()
damyanov1963 написа:Teo написа:forever bluet написа:diplomat написа:От много далеч си личи, че Левски е бутан финансово от държавни структури и управляващи.Не разбирам левскарите с каква чест и с какво достойнство са, след като не искат да признаят този факт, може би дори пред самите себе си...
При 5 лоши резултата не ми се мисли какво ще става на Герена...![]()
@ Вън турските мекерета от ФК Левски ще е първото !!!!![]()
Това да не е ЦСКА - първо целите Лупи с бутилка в главата, за да го изгоните, после викате - Томов спаси ни
MAXHOB написа:Уважаеми дами и господа, имам удоволствие да ви съобщя, че ПФК Левски София отново е на първо място.
Нека рязането на вени, артерии и други човекоугодни дела започне сега.
Eminem написа:Откъде са парите на Ботев ?
Пиян мъж кара кола + жони на пътя й = на сгазена мижитурка. А дано.
diplomat написа:Сигурно си прав, но поне все си мислех, че има почтени хора, които ще назоват нещата такива, каквито са.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта