wannabe написа:kiril.a.d написа:wannabe написа:Nuke написа:wannabe написа:Русофилията е възможна единствено сред малоумници. Все пак да си родолюбец, значи да обичаш собствения си народ, а не някакви чужденци.
русофил=българофоб
Тотална глупост. Общата ти култутра е на ниво трета група в детската градина.
http://www.spiralata.net/kratce/index.p ... -6-te-dumiНе очаквам и сега да разбереш.
Няма как да си патриот и да обичаш чужда държава повече от своята! Патриотът обича своята държава, не и чужденци! Няма как да си българин и да си горд, че си русофил?!?!?!?! Патриотството се изразява в обич към своята държава, това казва тълковният речник.
Няма как да си българин и да си горд че си русофоб...сърбофоб...македонофоб...словенофоб...хърватофоб...а същевременно да си американофил, стоящ зад гърба на Турция!!!
Да си чувал "Турски военен окръг в НАТО"?...А от там, колко е до "турски административен окръг"? ....
А пра-пра-пра дядо ми е бил "топчията на Панагюрище" по време на Априлското въстание.... - е-е, къде ме търсиш да стана туркофил, заставайки против България??????????
Знаете ли по какво си приличате всички русофили=българофоби? Всичко свеждате до САЩ

Така и не разбрахте, че не трябва да се съди за другите спрямо себе си! Ако вие се кланяте на рАЗИЯ, то другите се кланят на САЩ.
Кур за САЩ! Да живее България! 
Интересно е да се види, че никой от вас не би казал нещо подобно за рАЗИЯ. Слочаеност? Не мисла!@!@12
....бе нещо ти е жестоко объркано мисленето - светът отново се раздели на две! И къде в това разделение е България??? - говориш глупости за САЩ! Има си американци, които...ма така ще ти се израдват на к..., че направо ще го получиш!!!
А дали ще е точно от тях, а не от техни протежета, това вече ти убягва от мисълта, нали? Та много ти е тесногръдо мисленето!!!
И защо някой да обявява...някаква глупост за...бе каква е тази "рАЗИЯ"?...в твоя объркан мозък ли се е родила?...
А колкото до Русия, как да кажеш такава глупост за Русия, след като се отбранява, нападната от повечето западни сили? - винаги съм би на страната на онеправданите! А в случая това е Русия!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?