Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот diplomat » 25 ное 2015 00:08

Avanti_Ragazzi написа:Искам само да ви попитам какво общо има войната между араби-уахабити-сунити с кюрдите и войната между араби-шиити-алауити и араби-уахабити-сунити в Сирия и Ирак с турското робство, царска Русия и Шипка? Ако някой ми го обясни ама наистина с доводи ще съм му много благодарен! Защото това си е чисто регионален конфликт който няма нищо общо, нито с царска Русия, нито с Османската империя, нито с 5-те века турско робство в България, камо ли пък с Шипка и Руско-Турската война от преди 137 години! :lol:

Брато, положението е неспасяемо за някои индивиди... Има ги и от двете страни на барикадата. :|

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 25 ное 2015 00:09

irradeum написа:
Lyubaka01 написа:
irradeum написа:
Lyubaka01 написа:
irradeum написа:Бой, Чаламба и Без коз за Чебурашките!

Добре че на Шипка нашите ОПЪЛЧЕНЦИ обръщат хода на войната, иначе и в тая война фесовете щяха да им го нахамутят на чипоносковците....

Абе, ти наистина ли си толкова уникално ТЪП или просто се правиш?

Много си глупав,безкрайно зомбирано руско лайно!

Много, ама много си далече от истината, кретен. Аз съм българин, не съм турско-американска подлога като тебе, не съм и руски блюдолизач. Но да пишеш, че нашите опълченци през руско-турската война са обърнали войната значи, че или си дебил, или умишлено търсиш провокации. А ако наистина го вярваш ти препоръчвам да почетеш малко повечко за тая война, а не да се излагаш като кифладжия...

Става все по интересно....Неграмотник ме учи да чета !.... Обичам го тоя форум , бе ! ;)

Ми точно ти да определяш кой е неграмотник е ... жалко. Но явно вярваш в това, което си написал. Може би можеш да го докажеш? Ако искаш на ЛС.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 ное 2015 00:09

teerr написа:ОТ ДНЕС ИД ЧЛЕНУВА ОФИЦИАЛНО В НАТО!
ЧЕСТИТО! УРА И ДА ЖИВЕЙ!

Само дето районът, над който е свален самолетът, не е под контролът на "И.Д.".

Което, обаче, не оправдава свалянето му.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 25 ное 2015 00:14, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

atakista

Мнениеот atakista » 25 ное 2015 00:12

THE G.A.M.E написа:
ЧЕСТИТО! УРА И ДА ЖИВЕЙ!

Което, обаче, не оправдава свалянето на самолетът.

ИД, "Умерените" глааворези(опозиция) и Турция са едно и също, те са съюзници, Турция подкрепя ИДИЛ , тоест те са свързани!

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 25 ное 2015 00:15

Слагам залог за 10 000 евро срещу всеки един поотделно който твърди, че предстои трета световна война, че ще има военни действия между Русия и запада и т.н.

Може да се срещнем и да оформим документите пред нотариус, свободен съм към края на тази седмица и началото на следващата. Единственото ми условие е парите да бъдат поставени в отделна банкова сметка и да има извлечение от банката което да доказва, че парите са налични. Изисквам и да бъде упоменат краен срок (не повече от близката една година) който да заявява до кога точно ще се случи това събитие.

Пишете ми на лични.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 ное 2015 00:18

atakista написа:ИД, "Умерените" глааворези(опозиция) и Турция са едно и също, те са съюзници, Турция подкрепя ИДИЛ , тоест те са свързани!

Турците казват, че над споменатият район живее туркменско малцинство.
Кой-какъв е от тях, смятам, че не сме някви врачки тука.

Отново го пиша, напълно неоправдано сваляне на самолета, макар и да е пресякал турската границата.
Все пак турците не стреляха при предишните подобни случаи, остава въпросът, защо го направиха сега.
Но също така е интересен и въпросът, защо Русия неколкократно наруши границата на Турция.

Все интересни въпроси ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 25 ное 2015 00:18

Lyubaka01 написа:
irradeum написа:Же суи СУ 24 :) :)
je suis two towers

Само не за двете кули, че викам Саруман и урукхаите. :)
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 25 ное 2015 00:22

wannabe написа:Такъв шамар му нашиха на дребния, че чак се е надигнал за миг на 2 метра от земята.
Очаквам с нетърпение вълна от картинки/колажи и прочее неща, които да ни покажат, че с руската мечка шега не бива :lol: :lol:

В крайна сметка, най-влиятелният човек не може да си опази авиацията, какво остава за обикновените хорица. :mrgreen:

А мислех,че всички фенове сме единни в омразата си към Турция! Явно някои като теб питаят мили чувства към тази вредна азиатска държава. Може руснаците да не са ти симпатични,което е непонятно предвид,че ни има заради тях,но ще приемем това.Но да се радваш на турско действие!!!!!!!!!!! Ти да не си от Делиормана или Кърджали? Или още по-вероятно от онази махала дето се мотат дългите бради???

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 ное 2015 00:23

atakista написа:
THE G.A.M.E написа:
ЧЕСТИТО! УРА И ДА ЖИВЕЙ!

Което, обаче, не оправдава свалянето на самолетът.

ИД, "Умерените" глааворези(опозиция) и Турция са едно и също, те са съюзници, Турция подкрепя ИДИЛ , тоест те са свързани!

Алекандров, я кажи има ли доказателства, че имаше трагедия в Париж? Защото по " господарите", даваха как Сидеров ги отрича по алфата си. То бива да е нагъл, ама вече прекали. И всички които му се връзват, са идиоти на квадрат.
Последна промяна от Player на 25 ное 2015 00:25, променено общо 1 път.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 25 ное 2015 00:25

action66 написа:
wannabe написа:Такъв шамар му нашиха на дребния, че чак се е надигнал за миг на 2 метра от земята.
Очаквам с нетърпение вълна от картинки/колажи и прочее неща, които да ни покажат, че с руската мечка шега не бива :lol: :lol:

В крайна сметка, най-влиятелният човек не може да си опази авиацията, какво остава за обикновените хорица. :mrgreen:

А мислех,че всички фенове сме единни в омразата си към Турция! Явно някои като теб питаят мили чувства към тази вредна азиатска държава. Може руснаците да не са ти симпатични,което е непонятно предвид,че ни има заради тях,но ще приемем това.Но да се радваш на турско действие!!!!!!!!!!! Ти да не си от Делиормана или Кърджали? Или още по-вероятно от онази махала дето се мотат дългите бради???

Я стига с глупостите. Има ни заради руснаците а? А те на какъв език щяха да пишат без нас? Ако не бяха те нямаше да прекараме и над 100 години като поданници на византийският император, да не се връщаме назад че става лошо.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “Свободна зона”