Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
DANS написа:Като гледам руските телевизии, Турецкий поток умрЕ завинаги, скоро да чакаме Путин в БГ за втора каракачанка
Lyubaka01 написа:irradeum написа:Lyubaka01 написа:irradeum написа:Бой, Чаламба и Без коз за Чебурашките!
Добре че на Шипка нашите ОПЪЛЧЕНЦИ обръщат хода на войната, иначе и в тая война фесовете щяха да им го нахамутят на чипоносковците....
Абе, ти наистина ли си толкова уникално ТЪП или просто се правиш?
Много си глупав,безкрайно зомбирано руско лайно!
Много, ама много си далече от истината, кретен. Аз съм българин, не съм турско-американска подлога като тебе, не съм и руски блюдолизач. Но да пишеш, че нашите опълченци през руско-турската война са обърнали войната значи, че или си дебил, или умишлено търсиш провокации. А ако наистина го вярваш ти препоръчвам да почетеш малко повечко за тая война, а не да се излагаш като кифладжия...
Естествено, че няма. Путин може да е супер агресивен диктатор, но не е луд да почва война с НАТО.Player написа:Няколко човека тук са много убедени, че Русия ще отвърне и мачка Турция. Ами ако нищо не направи? Да не разберат, че дядо коледа не съществува и да им умрат детските мечти.
galin56 написа:
За сега турците и американците се държат като посрани и бързаха за свикат извънредна среща на НАТО, да вдигнат най-високо ниво на бойна готовност и всички да заявят, че застават зад Турция срещу Русия. Това само по себе си говори, че доста са поуплашени от ситуацията. Русия за сега няма официално решение, но очаквам най-късно утре да излезне с официална позиция и тя няма да е приятелска към Турция.
DANS написа:ММ1914 написа:DANS написа:ММ1914 написа:DANS написа:Като гледам руските телевизии, Турецкий поток умрЕ завинаги, скоро да чакаме Путин в БГ за втора каракачанка
Това е прекрасно за нас. Общественият натиск срещу подобен проект ще е голям.
Само че сега Путя ще трябва да се съобрази с условията на ЕС, защото друг вариант няма, според мен Южны поток ще стигне до БГ хъбчето край Варна и останалото ще го строи ЕС, както намери за добре, това е най изгодния за БГ вариант!
Да и санкциите падат а всички след това се обичат, Турците взимат 3 млрд от Европа и няма недоволни.
Санкциите срещу Русия няма да паднат, докато подкрепят сепарите в Донбас и Луганск. Ако отстъпят от там, може да получат Крим официално(което ще е предателство спрямо Украйна).
Русия нанася удари по групировките, които твърдят, че са убили руските летци
Твърдението е на американски дипломатически източник
В късните часове на деня руски бойни самолети започнаха да нанасят удари в Сирия по позиции на бунтовнически групировки, които заявиха, че са застреляли двамата руски пилоти още във въздуха, след като са катапултирали.
Твърдението е на американски дипломатически източник, цитиран от Нова телевизия, който е уточнил, че в момента Москва не се цели в позициите на терористите от "Ислямска държава".
http://www.blitz.bg/news/article/376925
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта