костенурк написа:ММ1914 написа:костенурк написа:сибирските самолети и хиликоптери западаха като крушида е жив и здрав Путя и неговите последователи в България-родоотстъпници
Пич, мое да е грубо ама аз нещата ги виждам по различен начин. Русначетата не ме кефат ама вместо да се заглавичкват с нас нека се разправят с Турция, от това България само печели. Турски поток, май поприключи за момента/ той си беше мъртвороден ама все тая/, това е шанс за нас, като сме в малко по-добро положение за преговори поради съмнителната алтернатива фесове и ушанки да се разцелуват скоро. Руски туристи по черноморието, някак си не ги виждам в Анталиа и Кушадасъ в близките месеци. Та стига да запазят здрав разум и да не оставят хлебарките да владеят земята това може да се определи като шанс за нас.
ами и аз не ги харесвам много сибирските пийняцидаже изобщо
ама в момента сме в НАТО с турция и целия западен свят.ти мислиш ли 4е сибир4етата ще се осмелят?аз не
НАТО е враг на България.Руснаците са много по-добри и приятни хора от западноевропейците,а да не говорим за коварните турци.Ние сме източно европейци,православни и завинаги сме свързани с Русия.Стига странни твърдения! Трябва да бойкотираме евентуални натовски действия от наша територия.