Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот action66 » 24 ное 2015 23:46

костенурк написа:
ММ1914 написа:
костенурк написа:сибирските самолети и хиликоптери западаха като круши :lol: да е жив и здрав Путя и неговите последователи в България-родоотстъпници 8-)

Пич, мое да е грубо ама аз нещата ги виждам по различен начин. Русначетата не ме кефат ама вместо да се заглавичкват с нас нека се разправят с Турция, от това България само печели. Турски поток, май поприключи за момента/ той си беше мъртвороден ама все тая/, това е шанс за нас, като сме в малко по-добро положение за преговори поради съмнителната алтернатива фесове и ушанки да се разцелуват скоро. Руски туристи по черноморието, някак си не ги виждам в Анталиа и Кушадасъ в близките месеци. Та стига да запазят здрав разум и да не оставят хлебарките да владеят земята това може да се определи като шанс за нас.

ами и аз не ги харесвам много сибирските пийняци :lol: даже изобщо ;) ама в момента сме в НАТО с турция и целия западен свят.ти мислиш ли 4е сибир4етата ще се осмелят?аз не :lol:

НАТО е враг на България.Руснаците са много по-добри и приятни хора от западноевропейците,а да не говорим за коварните турци.Ние сме източно европейци,православни и завинаги сме свързани с Русия.Стига странни твърдения! Трябва да бойкотираме евентуални натовски действия от наша територия.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 24 ное 2015 23:46

Бой, Чаламба и Без коз за Чебурашките!

Добре че на Шипка нашите ОПЪЛЧЕНЦИ обръщат хода на войната, иначе и в тая война фесовете щяха да им го нахамутят на чипоносковците....
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 24 ное 2015 23:49

galin56 написа:
atakista написа:
wannabe написа:Такъв шамар му нашиха на дребния, че чак се е надигнал за миг на 2 метра от земята.
Очаквам с нетърпение вълна от картинки/колажи и прочее неща, които да ни покажат, че с руската мечка шега не бива :lol: :lol:

В крайна сметка, най-влиятелният човек не може да си опази авиацията, какво остава за обикновените хорица. :mrgreen:

Сега ще видим отговора на Руската Мечка, а той ще е смразяващ за Турция помнете ми думата! Турците ще съжаляват жестоко за сваления самолет!

Ще видим. За сега турците и американците се държат като посрани и бързаха за свикат извънредна среща на НАТО, да вдигнат най-високо ниво на бойна готовност и всички да заявят, че застават зад Турция срещу Русия. Това само по себе си говори, че доста са поуплашени от ситуацията. Русия за сега няма официално решение, но очаквам най-късно утре да излезне с официална позиция и тя няма да е приятелска към Турция.

Пич никой не е застанал сращу Русия. Изявлението е "Турция има право да защитава въздушното си пространство"
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

atakista

Мнениеот atakista » 24 ное 2015 23:50

action66 написа:
НАТО е враг на България.Руснаците са много по-добри и приятни хора от западноевропейците,а да не говорим за коварните турци.Ние сме източно европейци,православни и завинаги сме свързани с Русия.Стига странни твърдения! Трябва да бойкотираме евентуални натовски действия от наша територия.

100% заставам зад мнението ти! България има бъдеще само и близо с Русия! НАТО подкрепя Турция , следователно е враг на България!Това е ясно за всеки трезвомислещ родолюбец!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 ное 2015 23:50

Пак ше го повторя за Русия и САЩ войната в Сирия е ГЕОПОЛИТКА. Но за страни като Турция, Катар и Саудитска Арабия, Иран и тяхното протеже Хизбула, тая война не е геополитика а същинска вътрешна политика.

Нима вярвате, че Турция искрено ще застене срещу ИДИЛ при положение, че те воюват срещу техния най-голям враг кюрдите. Същите тези кюрди които са 13, 14 милиона в югоизточна Турция. :lol:

Или пък ще помагат на алауита Асад в борбата му с фронта Нусра и ИД при положение, че си имат 11, 12 милиона алевити в самата Турция. :lol:

Как си ги представете тия неща? Турция ще се се противопоставя с каквото може срещу евентуална Кюрдска държава в северен Ирак и Сирия, защото такава страна Кюрдистан ще погледне веднага и към югозападна Турция. И Турция ще изпадне в истинска война тогава. Нито пък ще позволи на шиитите алевите и техните братовчеди алауитите в Сирия да бъдат маша в ръцете на Иран.

Тук мислите прекалено много по-европейски и глобално, като се занимавате само с великите сили. А този конфликт там си е чисто религиозен и етнически, каквито са почти всички конфликти в историята на Близкия Изток. Просто онези са си резани и нямат 2 грама мозък в главата си, затова и освен войната не познават нищо друго. И затова Близкия Изток винаги ще си остане най-горещата точка на тази планета и за в бъдеще.
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 24 ное 2015 23:51, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 24 ное 2015 23:50

DANS написа:
atakista написа:
DANS написа:Ердоган и Путин ще се разцЕливат отново, интересите им го диктуват!

Не вярвам! Турците горчиво ще съжаляват за това , което направиха днес!
Руснаците ще финансират кюрдите и ще се създаде нова държава Кюрдистан, което ще отслаби значително Турция!
А и Русия няма интерес от силна Турция!

Аз съм за независим Кюрдистан,
но Путин няма "топки" за такава решение, турците като блокират Босфора за руснаците и Рашка бързо ще фалира!

Босфора,Суецкия канал,Панамския канал са международни води.Достижение от втората половина на 20-ти век за всички.Единствения ангажимент е предупреждение на турските морски служби кой и защо минава.Нямат право да ги спрат.Както виждате минават самолетоносачи,крайцери.Нуриега последно се опита да направи такъв канал национален,но бързо бе освестен.......

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 24 ное 2015 23:52

irradeum написа:Бой, Чаламба и Без коз за Чебурашките!

Добре че на Шипка нашите ОПЪЛЧЕНЦИ обръщат хода на войната, иначе и в тая война фесовете щяха да им го нахамутят на чипоносковците....

Абе, ти наистина ли си толкова уникално ТЪП или просто се правиш?

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 24 ное 2015 23:54

Lyubaka01 написа:

Много си глупав,безкрайно зомбирано руско лайно!
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 24 ное 2015 23:55

ОТ ДНЕС ИД ЧЛЕНУВА ОФИЦИАЛНО В НАТО!
ЧЕСТИТО! УРА И ДА ЖИВЕЙ!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 24 ное 2015 23:59

irradeum написа:
Lyubaka01 написа:

Много си глупав,безкрайно зомбирано руско лайно!

Много, ама много си далече от истината, кретен. Аз съм българин, не съм турско-американска подлога като тебе, не съм и руски блюдолизач. Но да пишеш, че нашите опълченци през руско-турската война са обърнали войната значи, че или си дебил, или умишлено търсиш провокации. А ако наистина го вярваш ти препоръчвам да почетеш малко повечко за тая война, а не да се излагаш като кифладжия...

Върни се в “Свободна зона”