Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RedeviL написа:diplomat написа:RedeviL написа:Моля, моля, не пишете подобни неща! "Великия Ердо" е НАШ приятел. "Мараба аскер" му вика НАШИЯТ премиер. А тези, които му ходят най-редовно на гости и му се кланят до колене, когато се здрависват отново са НАШИТЕ политици. А що се отнася до Путин... Да, може и да е имал работни срещи с Ердоган, но в подобна подлизурска и слагаческа светлина, в каквато ни представят българските политици, никога не е допускал спрямо Русия!
Нямаш какво да кажеш и пак тиквата почна да човъркаш.Путин даже тогава се оплакваше на бат ви "Ердо" колко му писнало от българите и как щял да ни даде урок с новия Паток.
Каквото съм имал да казвам по темата, съм го казал. Интересуваше ме ЮП, който късаеше България и за който смятах и все още, че би бил полезен за нас. Оттам-нататък, дали са турски, дали са мурски потоци, не ме интересуват въобще.
Ivan951 написа:язе написа:maztiff написа:Тези не са русофили, а платена клика
За твое съжаление, ние сме русофили, а ти си педалче.
Типично русофилско поведение. Когато не могат да се обосноват, почват с обидите. Блядовска работа.
Ivan951 написа:язе написа:maztiff написа:Тези не са русофили, а платена клика
Типично русофилско поведение. Когато не могат да се обосноват, почват с обидите. Блядовска работа.
tores94 написа:Ivan951 написа:язе написа:maztiff написа:Тези не са русофили, а платена клика
Ти, фен на Ердоган ли си ? Явно да !
tores94 написа:Ivan951 написа:язе написа:maztiff написа:Тези не са русофили, а платена клика
Ти, фен на Ердоган ли си ? Явно да !
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 68 госта