Турция свали руски боен самолет !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Турция свали руски боен самолет !
И дори да са влезнали във вуздушното им пространство , какъв идиот трябва си да свалиш руския самолет като знаеш , че има акция срещу терористите до тях. Изплашили са се , че 2 та изтребителя ще нападнат Турция ли ......
- GA_ veliki
- Контакти:
Re: Рамзан Кадиров: Турция ще съжалява!
Балкански Орел написа:Турция ще съжалява, че е свалила Су-24, заяви президентът на автономната руска република Чечения - Рамзан Кадиров, предаде РИА Новости. "Нямам никакво съмнение, че в Анкара ще съжаляват дълго за това, че свалиха нашия самолет. Турците постъпиха коварно. Така правят само лицемерите, които говорят за приятелство, а действат като врагове", написа ръководителят на южната република в профила си в Instagram по повод на сваления от турски самолети руски изтребител. По-рано руският президент Владимир Путин определи действията на турските военни като нож в гърба.
балканска гарго, я по-добре се запознай с биографията на този преди да го величаеш.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
HardWork написа:Беше сигурно, че рано или късно някой ще свали руски самолет нарушил въздушното пространство на чужда държава! Добре знаем колко пъти Русия наруши и българското въздушно пространство! Според мен е станал сакатлък, руснаците на са очаквали турците да си свършат работата! Трета светивна още няма, спрете с глупостите ...
Жалко че след като застреляхме първи бежанец в света, не сме и първите със свален руски самолет. Изпревариха ни за съжаление. Иначе щяхме да изумим света с това, че малка България се опълчи на страшната голяма Русия. После да видим кой ще ни се прави на интересен. Лично с това щеше много да се гордея, ама Бойко се оказа много мек...
-
- Контакти:
Аз запас не отивам,е......л съм му м......та,свързочник съм и съм 120 кила и с една макара трябва да маам из фронта-пръв ще мрем-режа си моркова и ставам нов европедераз даже и на евровизия ще пропея милата им май.....ца 

Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии
Турция много пъти е нарушавала границата с Гърция например,само не разбрах какви са тежи сирийски турки или по-скоро се опитва да къса живо месо от Сирия.
HardWork написа:Беше сигурно, че рано или късно някой ще свали руски самолет нарушил въздушното пространство на чужда държава! Добре знаем колко пъти Русия наруши и българското въздушно пространство! Според мен е станал сакатлък, руснаците на са очаквали турците да си свършат работата! Трета светивна още няма, спрете с глупостите ...
Да не излезе накрая, че турците са имали войници на сирийска територия и са атакували Суто за да ги спасят от бум-бум... Амуджите редовно си шътат из региона за да преследват кюрдите... За какъв им е да свалят самолет, който излиза към Сирия...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Много ме кефи путлерофилите колко пропаднаха - вече и Кадиров се цитира (че даже за няколко различни неща) - пантеонът от борци за световен мир, православие, ценности и срещу злите евроатлантици се сдоби с ново чистичко лице.
Аман от мангали, които се имат за голяма работа.Дейба и резаците.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- GA_ veliki
- Контакти:
Туркменските бунтовници от пограничния район край Турция обявиха пред "Доган", че са убили и двамата руски пилоти, които катапултираха от сваления изтребител.
"Застреляхме пилотите щом се приземиха с парашутите си", казал зам.-вождът на бунтовническа дивизия Алпаслан Челик. И добавил, че телата са в лагера на борещите се срещу руснаците и Асад туркмени.
Ако е вярно, тия са ебати идиотите!
Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
Когато Путин се ръкуваше с Ердоган и подгатвяше "Турски поток" аз предупредих в един друг сайт, че турците са лицемерни и с тях приятелство не трябва да се прави.
Дори в прав текст написах: "Вова, с турците приятелство недей да правиш. Винаги ще ти забият нож в гърба."
Така и стана !
Дори в прав текст написах: "Вова, с турците приятелство недей да правиш. Винаги ще ти забият нож в гърба."
Така и стана !