Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот 1982 » 16 ное 2015 00:30

Messi_fan написа:
1982 написа:Ами, като ти харесва диктаторщината и репресиите, иди в Северна Корея, ама иди наистина, не да ни лъжеш тук, че си в Ленинград, както го правеше с един по-предишен профил тук. :mrgreen: :mrgreen:

Льольо, като не ти харесва Путин, или политиката му - отиди и го свали от власт. Извърши покушение срещу него. Нали си много борбен и непримирим. :mrgreen: :mrgreen: Да не забравиш после да се логнеш и от другото си профилче и сам да си даваш подкрепа. :mrgreen: :mrgreen:

Кое друго профилче, назови го, дай ми парола за него и ще вляза.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2015 00:33

язе написа:
diplomat написа:
язе написа:
diplomat написа:И България, в частност София, може да изглежда така с показването само на подбрани снимки. Хаусчето все повече ми се чини, че работи в тукашно посолство - я руско, я на нечия друга руска васална държава.

Айде подбери такива снимки от София! :mrgreen:

Дадох го за пример, ако се съмняваш, просто напиши "София - красиви снимки" в Гууглето и сам ще се убедиш. После може и с цяла България да пробваш. ;)

Това, което показва Хаусчо, не са красиви снимки, а снимки, които показват Иран като светска държава в противоевс на твърденията, че Иран са отявлени ислямисти. Има снимка дори на християнска църква, католическа катедрала всъщност. :)

Пълни глупости, дали Иран е светска държава, не се показва с някакви пропагандни снимчици, това е най-лесният начин за пропаганда. Снимаш 2 бурки в кола и готово - жените са напълно равноправни на мъжете в Иран. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2015 00:45

FLANKER написа:http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/ ... 7-936h.htm
Апачи охранява тойоти на ИД!

И как от тоя размазан запис, разбраха русначетата че това е Апачи, аз се взирах 2 пъти и така и не се вижда добре какъв е хеликоптерът, просто един силует, който мяза на един куп хеликоптери.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2015 00:50

язе написа:
diplomat написа:
HoUs4oOL написа:Иран НЕ е светска държава, но е много далеч от Саудитска Арабия примерно.

Ти твърдеше, че Иран Е светска държава, ама май те навряха в кучи гъз и ти свиха крилцата. :lol:

Аз бях, не внимаваш! :mrgreen: Всъщност, твърдях, че не е теокрация...

Да ме прощавате тогава и двамата... :mrgreen: Тук ще трябва да спориш с Хаус по въпроса дали е теокрация. :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 ное 2015 01:54

1982 написа:

И как от тоя размазан запис, разбраха русначетата че това е Апачи, аз се взирах 2 пъти и така и не се вижда добре какъв е хеликоптерът, просто един силует, който мяза на един куп хеликоптери.

Ама, моля те... :)
Това е Ми-24, а тая автомобилна колона е бъкана с Лади " Нива" :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2015 02:46

Колите не ги намесвай, те са снимани отблизо, но хеликоптерът никъде не е даден в по-близък план, още повече, че целият запис е с ужасно качество.

Много евтин опит за някакви внушения, за пореден път се излагате с такива зле съшити "сензации".

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 16 ное 2015 02:50

FLANKER написа:
1982 написа:

Ама, моля те... :)
Това е Ми-24, а тая автомобилна колона е бъкана с Лади " Нива" :)

Точно така Фланкер. И на всичкото отгоре това клипче е монтаж дело на Путин. Човека като няма какво да прави през нощта и си прави такива клипчета на лаптопа си. :lol: :lol:

intelektualen

Мнениеот intelektualen » 16 ное 2015 11:01

http://www.ataka.tv/видео/9-11-ню-йорк-01-07-шарли-ебдо-11-13-париж-епизоди-от-един-и-същ-сценарий-15-11-2015-г-c13851.html - Ето и гледната точка на Волен Сидеров по въпроса за атентата в Париж. Доста логичен и интересен анализ направи в своето предаване.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 ное 2015 11:25

intelektualen написа:http://www.ataka.tv/видео/9-11-ню-йорк-01-07-шарли-ебдо-11-13-париж-епизоди-от-един-и-същ-сценарий-15-11-2015-г-c13851.html - Ето и гледната точка на Волен Сидеров по въпроса за атентата в Париж. Доста логичен и интересен анализ направи в своето предаване.

Не.Той е "луд".Предпочитам да гледам ''Фермата"(и без това сме овце) и Биг Брадър ...и хубавата женица ,която е вътрешен министър. Казала вчера ,че нямало заявки за атентати у нас! :o
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 16 ное 2015 11:27

Карта на ситуацията в Латакия от вчера:

Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”