Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот diplomat » 15 ное 2015 21:53

sin4ec написа:Днес е ден първи от Рождественските пости и го почнах със зелева чорбица с праз, зехтин и стрита люта чушка!
Много берекет беше таз година с гроздето, и много високо качество! Митница и данъчни могат само да ядат бахура, аз не продавам, всичко е за собствена употреба. Кога дойдат и ни платят за пръскане, рязане, копане, връзване, бране , транспорт и прочее, тогава и аз ще им платя нещо. Виках аз на дедото преди години-да си купим един казан, а не всяка година да даваме сума пари, ама сега му увря главата. Нейсе.

Те данък "градина" и данък "храна" налагат на хората, та твоето благо винце ли няма да искат да обложат... :roll: А пък, примерно, ако ме хванат да си гледам тревица за собствено удоволствие, ехеее, ще ме турят 10-тина години поне да търкам нара. :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 ное 2015 22:02

diplomat написа:Те данък "градина" и данък "храна" налагат на хората, та твоето благо винце ли няма да искат да обложат... :roll: А пък, примерно, ако ме хванат да си гледам тревица за собствено удоволствие, ехеее, ще ме турят 10-тина години поне да търкам нара. :lol:

Зависи от тревата - може да се разминеш само с данък "стадион".

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 ное 2015 22:06

NOMER14 написа:
diplomat написа:Те данък "градина" и данък "храна" налагат на хората, та твоето благо винце ли няма да искат да обложат... :roll: А пък, примерно, ако ме хванат да си гледам тревица за собствено удоволствие, ехеее, ще ме турят 10-тина години поне да търкам нара. :lol:

Зависи от тревата - може да се разминеш само с данък "стадион".

По-скоро е от типа трева, която Ван Бастен, Кройф и компания използват за различни от футбола цели... :mrgreen:

THE G.A.M.E

Re: Плевнелиев заподозря Русия за кибератаки, иска помощ от

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 ное 2015 22:32

Teo написа:
@ Против НАТО и ЕС съм, искам да сме в съюз с Русия!Единственото добро бъдеще на България :idea:

Направо си кажи, че искаш да се върне строяТ от преди 89-та и ЦСКА София да печели по 9-10 поредни титли. :lol:
Последна промяна от THE G.A.M.E на 15 ное 2015 22:36, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 ное 2015 22:35

язе написа:
Ако руснаците ни бяха враг, ние просто нямаше да съществуваме.

Същото важи и за САЩ.
Ама това не ви спира да ги вините, че ни циганизирали, ислямизирали, държали ни бедни и т.н.

Пък все пак не е лошо да допуснем, че и на руси и на "Янки" им е ясно, че ако тръгнат да ни унищожават физически, ще им се случи случка, рано или късно. :lol:
Тъй де, погледни в исторически аспект, който се е заял с нас, хаир не е видял. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 ное 2015 23:02

Язе, тотален автогол си вкара с това за Русия и унищожаването на България и виждам, че колегата по-горе вече ме е изпреварил.
Никоя велика сила на тая планета няма интереси или за цел унищожването на България, превръщането и в бедна и мизерна клоака или нещо друго, така, че спете спокойно и си избийте всички завери и конспирации от главата.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 ное 2015 23:32

Одеве, докато разцъквах каналите, минавайки през Алфа, попаднах на добре познатата физиономия на Белокосия вожд, който очевидно изнасяше някакъв монолог. И реших да го послушам, докато траят рекламите на Краве Фермата ..... е, няма са ви казвам какви ги плещеше пак - внушаваше, че в Париж не е имало никакъв атентат, това било пак някаква грандиозна манипулация и театър, тоя "човек" няма капчица свян, заклевам се, ебати боклука нещастен, урод гнусен.

Само ми е чудно, дали и за взривения руски самолет е дрънкал същите простотии, макар че подозирам сериозно, че там е обърнал другата страна на плочата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 ное 2015 23:48

И аз го хванах по-едно време, но мислех, че се бъзика, но после разбрах, че е бил напълно сериозен...
И тоя човек има привърженици, които твърдят, че това божество винаги говори ИСТИНИ и ФАКТИ !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2015 00:22

Не, бе, представяш ли си колко е ..... не знам дори как да го нарека това .... дори българи, живеещи в Париж, даваха, на единия приятелката му е простреляна там, на друг други негови близки, значи, всички тея хора също са част от тоя велик заговор да бъде излъган светът, че нещо се е случило в Париж, затова ни лъжат така нагло. :lol: :lol: :lol:

За колко рубли, бе, Сидерчо, за много ли ??! :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”