iliev72 написа:irradeum написа:iliev72 написа:Третото е пословично смешно. Тази газ е плащаме на тази цена защото Боко вместо да си вдигне задника и да отиде да преговаря с Путин целува еврогейски задници които нямат газ. За първите не ми се спори. И като си говорим за 3 точка не трябва да критикува Путин , а трябва да критикува Боко. Само , че аз не виждам това как ще стане докато се целуват еврогейски задници.
Странджа пак говориш за прочутото интегриране , но това няма как да стане с тези. Те живеят вече 2-3 поколения в западна Европа , но продължават да спазват своите традиции които нямат място в този свят и затова трудно си намират работа извън тяхната общност. Щом 3 поколение не са се интегрирали не виждам как ще стане и след още 3 поколения. Те искат да ползват облагите на съвременни общества , но да си живеят по законите и нравите на техните си общества. Няма как. Или си заминаваш там откъде и ползваш облаги каквито има или оставаш западна Европа и се интегрираш и се разделяш с част традиции и т.н. в името на тези облаги. Това положението. Или жертваш нещо за да станеш част от Европа или се връщаш от където си. Ти не пожертва ли нещо за да си част от това общество а ?!
Пазара си е пазар , приятелю! Щом Путин ни цака с най скъпия газ , що да не търсим алтернатива. Иначе , за интеграцията си абсолютно прав. Дано някой някъде се събуди и това да е бил звънът на будилника.
Може да си сигурен , че ако Боко си беше занесъл задника при Путин цената на газта щеше да е друго и проектите за газопроводите нямаше да бъдат спрени. Да се мазним ЕС е по-важно от ниската цена газа и газопроводите. Иначе казано важни са еврогейските директиви , а не интересите на България.
Нещо не разбрах. Ако Боко целува задника на Путин , МОЖЕ и да се смили и да ни намали цената на газта. Но когато целува други задници си е направо национално предателство.Значи проблема не е ДАЛИ целуваш задници, според теб , а ЧИИ задници целуваш ?... Много странна и "родолюбива" логика.

А сега ми обясни що е то "еврогейски директиви" и имат ли почва у нас.

АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !