друга хилядарка за горелка на пелети и с тях ще стане! Така до тук добре у нас при работещо парно топлината и чувстовто е съвсем друго
от колкото в приятели комшии които се топлят с климатици да не кажа че на мен направо ми е студено там! Пода е студен, на климатик
аз не съм се чувствал добре през зимата никъде. Отделно имам и камина в хола която се пали за кеф да си гледаш огъня и да си пиеш виното!
Може и някоя мадама да оправяш, кеф е. Така връщам се на забраната, по принцип не съм на 100 %-та против и бих се навил но само при
кампания(политика) от ЕС в която да финансират алтернативи на това отопление. Ако ми платят преработката на котлето към такова да гори
пелети макар че са по-скъпи съм съгласен или ако ми дадат пари за ново котел на пелети. Сигласен съм и да направят закон и да си сложа
солари на покрива ама да се финансират по програма, пари за неизразходвания ток и пуснат в мрежата няма да им искам. Въпрос на политика!
Само че от новината не се говори за нищо такова, забраняваме и тва е. Еми аз ако трябва да мина на климатици имаме по 5 стаи на етаж
това значи мин. 4-ри климатика на етаж да се купят ако не сложа в кухнята, ама тогава в кенефа ще ми е студено!! И защо да го правя
защо да извадя 3/4000 лв. за климатици като после и с тези пари няма да ми е комфортно топло?

Продажните политици не мислят за хората те не мислят за елементарни битовизми които ако са ни наред ще се чустваме
по друг начин. Тези само искат да дерат от народа и никакви отстъпки от тях. КАк пък не си намалиха субсидиите на партиите
и заплатите в парламента?
И да питам тази забрана за бай мангау ще важи ли?