batmanlevski написа:ами продължавайте да гласувате за Бойко и капитализма !
Напълно подкрепям мнението ти! Капитализма се оказа едно недоносче!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
batmanlevski написа:ами продължавайте да гласувате за Бойко и капитализма !
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Погледнете колко винпрома има в България,колко видове алкохол има по магазините и ги сравнете с декарите грозде в страната.
В казан си се пекла,по тръбичка текла,
ракийчице,света я мъченичице.Алилууя!
Ти носиш упояние и главозамаяние,
И главозамаяние и кракопреплитание,
И кракопреплитание и във зида одрание,
И във зида одрание,в милицио в кървание,
В милицио в кървание,на мене отпивание
(Хвани ме за хубавата,малка,нощна шапчица!)
На мене отпивание,от тебе отказвание,
(Хвани ме за хубавата,малка,нощна шапчица!)
От тебе отказвание,към тебе пребивание
love_hurtz написа:С тази тема разбирам защо България е на такова дередже. Чакам ми е тъжно като чета.
Captain Stottlemeyer написа:PFC Litex написа:love_hurtz написа:С тази тема разбирам защо България е на такова дередже. Чакам ми е тъжно като чета.
И защо е на това дередже?
Защото както беше казал Теди Москов: "Българинът се събува, преди да влезе в дома си, но си изхвърля боклука през прозореца, без да се замисли, че ако не си изхвърля боклука пред прозореца, няма да се налага да се събува преди да влезе в дома си." Много е трудно да се превъзпита един народ на когото десетилетия наред е втълпявано, че Андрешко е положителен герой, че сиромасите са добри, а бирниците и богатите хора - лоши. Никой (или почти никой) не си дава сметка, че ако всеки играе по правилата и не се стреми да пре**е другарчето си или да краде от държавата (тоест от нас), нещата ще се нареждат много по-просто и животът ще бъде много по-лесен и приятен за всички...
П.П. В развитите държави нещата са в значителна степен уредени не защото хората там са по-умни или по-добри и съзнателни, а защото там векове наред е действал принципът на моркова и тоягата.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Погледнете колко винпрома има в България,колко видове алкохол има по магазините и ги сравнете с декарите грозде в страната.
VVP написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Погледнете колко винпрома има в България,колко видове алкохол има по магазините и ги сравнете с декарите грозде в страната.
Варената ракия е много по-добра отколкото спирта на винпромите!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта