Щом не можем от полицаите, да вземем от всички други ?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Щом не можем от полицаите, да вземем от всички други ?!?

Мнениеот FLANKER » 12 ное 2015 13:57

Г-Е-Н-О-Ц-И-Д !!!!!!!!!
Дано заспалите се събудят ...ама надали...а лошото ,тепърва предстои....
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 ное 2015 14:02

Тия говна сега които сипват гербавите, ако беха при социалистите на власт, сега щеше да ври по улиците и секи демократ и реформатор щеше да се надпреварва д араздава акъл пред микрофоните. Мдааааа, явно Платените е ясно откъде са били финансирани.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 ное 2015 14:40

В този мандат сме взели решение да не повишаваме цената на винетката. Това каза Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството, по време инспектиране на критични участъци, предвидени за спешен ремонт при виадукта на 67-ми километър на АМ "Тракия", предаде Фокус.

17.04.2015
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2015 14:43

Нищо не плащам! Данък на колата от 5 години не съм плащал, винетка не слагам, гражданска не правя, такса смет и сгради не съм плащал от 15 години ! Нищо не давам на тая държава!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 ное 2015 14:47

W84me написа:Нищо не плащам! Данък на колата от 5 години не съм плащал, винетка не слагам, гражданска не правя, такса смет и сгради не съм плащал от 15 години ! Нищо не давам на тая държава!

Не те е срам :lol: :lol: Можеш да считаш, че "Щрабаг" ще скъсат с Левски ... Боце ви праща стабилни хора, вие се скъпите за 200-300 лв. :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 12 ное 2015 14:48

Ми пич, ти на коя планета живееш ? Силните вземат от слабите, така е било винаги, така и ще си остане.
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 ное 2015 14:55

Sith написа:Ми пич, ти на коя планета живееш ? Силните вземат от слабите, така е било винаги, така и ще си остане.

Силните в много държави,оставят нещо и за "слабите".А е очевидно ,че и на тези "слаби" там не им пука за нас...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 ное 2015 15:01

В една друга тема постнах приказката за царя и данъците.Не знам само защо нашият цар(министър-председател) не разбира , че е дошъл момента не да увеличава данъците , да ги намалява.И какво трябва да стане , че вдигат ДДС на лукс стоките и да намалят или да нямат ДДС стоки от първа необходимост.А това увеличение на винетките е за любимите магистрали на Боко.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

100mat010g
Контакти:

Мнениеот 100mat010g » 12 ное 2015 15:50

Кокалът не се пуска. Ааааааааааааа, пуска се, пуска се, ама с много бой.... :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 ное 2015 15:56

100mat010g написа:Кокалът не се пуска. Ааааааааааааа, пуска се, пуска се, ама с много бой.... :twisted: :twisted: :twisted:

Лошото е ,че Рамадан(Радан) го гласят(дано не стане) ,а това ще е крахът за родината...
пп.На Дунав му споменах ,че Боко е на дръвника.След него обаче се задава урагана "Катрин"...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”