Г-Е-Н-О-Ц-И-Д !!!!!!!!!
Дано заспалите се събудят ...ама надали...а лошото ,тепърва предстои....
Щом не можем от полицаите, да вземем от всички други ?!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Щом не можем от полицаите, да вземем от всички други ?!?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Тия говна сега които сипват гербавите, ако беха при социалистите на власт, сега щеше да ври по улиците и секи демократ и реформатор щеше да се надпреварва д араздава акъл пред микрофоните. Мдааааа, явно Платените е ясно откъде са били финансирани.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
В този мандат сме взели решение да не повишаваме цената на винетката. Това каза Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството, по време инспектиране на критични участъци, предвидени за спешен ремонт при виадукта на 67-ми километър на АМ "Тракия", предаде Фокус.
17.04.2015
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Нищо не плащам! Данък на колата от 5 години не съм плащал, винетка не слагам, гражданска не правя, такса смет и сгради не съм плащал от 15 години ! Нищо не давам на тая държава!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Нищо не плащам! Данък на колата от 5 години не съм плащал, винетка не слагам, гражданска не правя, такса смет и сгради не съм плащал от 15 години ! Нищо не давам на тая държава!
Не те е срам

Леевски, оле

Ми пич, ти на коя планета живееш ? Силните вземат от слабите, така е било винаги, така и ще си остане.
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...

Sith написа:Ми пич, ти на коя планета живееш ? Силните вземат от слабите, така е било винаги, така и ще си остане.
Силните в много държави,оставят нещо и за "слабите".А е очевидно ,че и на тези "слаби" там не им пука за нас...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

В една друга тема постнах приказката за царя и данъците.Не знам само защо нашият цар(министър-председател) не разбира , че е дошъл момента не да увеличава данъците , да ги намалява.И какво трябва да стане , че вдигат ДДС на лукс стоките и да намалят или да нямат ДДС стоки от първа необходимост.А това увеличение на винетките е за любимите магистрали на Боко.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
- Контакти:
Кокалът не се пуска. Ааааааааааааа, пуска се, пуска се, ама с много бой....

100mat010g написа:Кокалът не се пуска. Ааааааааааааа, пуска се, пуска се, ама с много бой....![]()
![]()
Лошото е ,че Рамадан(Радан) го гласят(дано не стане) ,а това ще е крахът за родината...
пп.На Дунав му споменах ,че Боко е на дръвника.След него обаче се задава урагана "Катрин"...