Ако Роман Абрамович беше български гражданин, сигурно и на него щяха да му посегнат на бизнеса. Аз не варя ракия, обаче съм страхотен дегустатор. Има ли нагар, да си я пие производителя. Донякъде хората имат някво право да натискат, щото изгорелата ракия никой не я хвърля, за да не трови людете, а се изпива, като мокро при сухо дърво си отива. После що ги боляла глава. Първака да го не го хвърлят и него, пие се от по-влюдните люде, а енва е отрова всъщност и требе да се зеноса.

Да не говорим, че в матриала на всички ако се найде едно зорно грозде, сигурно ще премахнат акцизите доброволно, ама нема. Само еней и е имено, а всичко е миш-машец. И друго, къв е той мит, че целогодишно людете варьот ракия, га се вари само около студентският празник некъде, че дорде им падне на нулана джибрито, минова сумати време, син. Чуло магарено, че подковават конян и то вдигнало ногине. Та и техната работа... Ами отде ще найде плод целогодишен та да го вари ката ден за ракия? Само га им прочетам глупостите и почвам се хиля с цело горло.

Ама тъй ви се пада, пийте ся от уринарния тракт на партиите без акцизи га гласувате за алкохолици - реалните собственици на винарните и казаните по над 500 л. То си им личи по смотолевенето ката ден у парламенто, че са техни. С други думи, каковто и акциз да наложи и на неговия си казань, парине пак ще си идат в негована джоба и удря само данъкоплатец и дребниян производител с еноя ми ти акциз.

Това е положението, сами си ги избирате акци(зи)онерите, халал да ви са сега и акцизите им. Я и без тва не галя да пия, то бащата ще попие и моите дажби недейте са притеснява, та ми не пука. Пускам си асасина да подрънкам, глас за Уиндоус 10 от мен!

Спрех му и мизерния дефендър и актуализациите с бъговете и лети на мойса щайгичка. Най-добрият уинчек от уин 98 насам, чак без каматна видео карта ми върви любимата игрица. Ей ся доде я не превъртя, не мойте ма троси за писане в теми, есга ще сте асъл на рахатче и ще си проличи кой пие алкохол и кой си може и компот от сливи да си лочи, докат тепем тамплиерите.