Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petrov93

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот petrov93 » 09 ное 2015 00:05

1982 написа:Ебати логиката ..... по същия начин, аз мога да напиша - всички, които са опоненти на опозицията на Башар Асад в този момент, са на страната на ИДИЛ, тоест, Башар Асад е съюзник на ИДИЛ.

Руска "логика". :mrgreen: :mrgreen:

Би ли бил така добър да обясниш нещо за "Умерената" опозиция на Башар Асад? Много "умерена" тази опозиция от терористи, биещи се заедно с ИД?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 ное 2015 00:18

300 пъти писах за този термин "умерена", който, лично аз, никога и никъде не съм употребил. Не спряхте да ми минавате с тоя евтин номер.

И пак, за 4 897-и път ще го напиша - диктатор не се сваля от власт "умерено", диктаторите с кръв са взели власттта, с кръв и ще я дадат. Друг начин няма.

И опозицията не се бие на страната на ИДИЛ, стига вече гнусни руски лъжи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
petrov93

Мнениеот petrov93 » 09 ное 2015 00:27

1982 написа:300 пъти писах за този термин "умерена", който, лично аз, никога и никъде не съм употребил. Не спряхте да ми минавате с тоя евтин номер.

И пак, за 4 897-и път ще го напиша - диктатор не се сваля от власт "умерено", диктаторите с кръв са взели власттта, с кръв и ще я дадат. Друг начин няма.

И опозицията не се бие на страната на ИДИЛ, стига вече гнусни руски лъжи.

Опозицията се бие заедно с ИДИЛ. Падне ли Асад , Европа ще се напъллни с петорно повече пришълци и тук ще стане ад.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 ное 2015 00:31

Колкото и профила да си направиш, все едни и същи щуротии пишеш, Александров. :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
petrov93

Мнениеот petrov93 » 09 ное 2015 00:40

1982 написа:Колкото и профила да си направиш, все едни и същи щуротии пишеш, Александров. :lol: :lol:

Кое от написаното от мен е щуротия? Че при правителството на Башар Асад дълго време е имало ред в Сирия?
И ако падне Асад каво става със Сирия? Същото каквото стана с Лобия, Афганстан и Ирак след американската намеса там!

ПП За какъв Александров става въпрос?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 ное 2015 01:02

Имаше ред в Сирия, да, диктаторски и репресивен ред.

Радвай се, че не живееш в такъв "ред", а си свободен да си пишеш глупостите всеки Божи ден по форумите.

Потребителски аватар
petrov93

Мнениеот petrov93 » 09 ное 2015 01:06

По-добре диктаторски и репресивен ред , отколкото постоянна религиозна гражданска война, в която да се страхувам, че някакви си джихадисти ще ми отрежат главата,само защото съм неверник,според тях!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 ное 2015 02:01

Ами, като ти харесва диктаторщината и репресиите, иди в Северна Корея, ама иди наистина, не да ни лъжеш тук, че си в Ленинград, както го правеше с един по-предишен профил тук. :mrgreen: :mrgreen:

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 09 ное 2015 10:29

1982 написа:Ами, като ти харесва диктаторщината и репресиите, иди в Северна Корея, ама иди наистина, не да ни лъжеш тук, че си в Ленинград, както го правеше с един по-предишен профил тук. :mrgreen: :mrgreen:

Льольо, като не ти харесва Путин, или политиката му - отиди и го свали от власт. Извърши покушение срещу него. Нали си много борбен и непримирим. :mrgreen: :mrgreen: Да не забравиш после да се логнеш и от другото си профилче и сам да си даваш подкрепа. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 ное 2015 13:29

Ако влязат/може и да са там вече/много няма да ги бавят:http://eurocom.bg/news/article/ruskite-specialni-sili-dali-idil-ne-se-sbluska-s-oshte-po-ujasiavashtoto-si-podobie
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Свободна зона”