Вън от България палячовщината Хелоуин!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Вън от България палячовщината Хелоуин!

Мнениеот za nas e toj religiq » 31 окт 2015 15:40

TheTruth написа:
za nas e toj religiq написа:
Никой нищо не ти забранява, казах ти, като искаш празнувай си у вас и байраяма, не ми дреме кво ще празнуваш ;) В българските училища обаче тоя празник място НЯМА!

Не ми говори за байрами да не ти счупа тъпата тиква! Разбра ли бе лайно непоръбено! Кога станеш образователен министър ще казваш какво има място или не в училищата! Тъпанар!

Не си си взел дозата ли, че ми нервничиш :lol: Най много някое копче на клавиатурата да счупиш,за друго сили едва ли имаш :mrgreen: Аз съм българин и имам здрава кратуна, не изтърбушена хелуинска тиква като теб :mrgreen:

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 31 окт 2015 15:44

Напълно подкрепям! Вън на този измислен "празник". Писна ми телевизиите да ни го навират в очите.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 31 окт 2015 15:45

Готвача написа:
Captain Stottlemeyer написа:А какъв е проблемът?!... 8-) Който иска да празнува и Хелоуин, и Вси Светии, и Бъдни вечер, и Свети Валентин, и Трифон Зарезан, и да се закичва с мартеници, и да си слага кукерска маска, и да празнува като руснаците по два пъти Нова година, и т.н. и т.н... И кой си ти, аджеба, да нареждаш какво да се прави и какво да не се прави!?... :roll: 8-)
П.П. Аропо, коледарите, които обикалят по къщите, също ли са прошляци!?... :roll: 8-)

Проблемът е съвсем прост (също като теб), България е ПРАВОСЛАВНА държава, и като такава има своите празници!!! Та добре е децата ни да учат и знаят своите празици, а не чуждите!!! Не американски, английски и всякви други нямащи нищо общо с българските традиции ! Като искат да правят децата на плячовци , да го правят на кукеров ден, не по малко атрактивно и забавно е ! Не по малко атрактивно и забавно е и коледуването, лазаруването, сурвата и тн. !!!
С две думи искаме нашите деца да учат и празнуват НАШИТЕ празници, а не да ги учат на чуждопоклонничество още от детската градина :evil:

Не мога да разбера ЗАЩО ЗА БОГА се опитвате да налагате на хората какво и кога да празнуват?Имаше едни комунисти,които ни караха да празнуваме ВОСР на 7ми ноември/която беше октомврийска,но се празнуваше през ноември/Дядо Мраз на Нова година,1 май денят на трудещите се,Септемврийското въстание,другото 9-то септемврийско/тоест окупацията на България/..А празници като Съединението,Освобождението на БГ на 3 март бяха в миманса.Ако ще си говорим за православни празници-Коледа,Сурваки,Кукери...НЕ СА ПРАВОСЛАВНИ,но вие искате да си ги празнуваме.ЗАЩО?Ние всичките сме деца на пропагандата и като такива,ще празнуваме това,което ни се налага в момента.Мигар Коледа/не нашата с клането на прасето/а онази другата е КОЛЕДАТА на православните християни?В объркан свят живеем дами и господа.И празниците са ни най-малкият проблем.Имам чувството ,че нарочно се пускат такива малоумни теми,които да разединяват,а не да обединяват.Аз например си мисля за едни леко фалшифицирани и купени избори.Мисля си за едни нови 5 и кусур милиарда,които ни се вменяват като дълг,мисля си за едни чужди армии,които ще ни "пазят" от не знам си кого/излиза че ще ни пазят от самите себе си/,мисля си за България че е превърната в разграден двор,мисля си за Родината където престъпниците,педерасите и курвите са герои и ВИП персони,а полицаите опитващи се да пазят закона са престъпници.Мисля си за това,как за Бога Мафията управлява държавата,а ние се занимаваме с някакви празници,които даже не би следвало да бъдат коментирани.Такива ми ти работи,драги ми Смехурко.

Не ние налагаме, какво да се празнува и учи, точно обратно, на нас ни се налага да се празнуват и учат чужди празници :x Ние празници си имаме ! Имаме си и религия нали ??? Тоя празник е религиозен и не е свързан с политика, а с религия, която не е нашата ??? Трудно ли е да се разбере ??? Нашата религия си има ДРУГИ празници :!:

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 31 окт 2015 15:47

Хелоуин е сигурно единственият чуждестранен празник, който ми харесва. :) Пък и не виждам какво толкова ви пречи, Свети Валентин е католически празник, пък много повече хора го празнуват у нас. Общо взето нека всеки си отбелязва каквото иска.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Ivan951
Контакти:

Мнениеот Ivan951 » 31 окт 2015 15:47

ВЪН РУСОФИЛИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ! 8-)
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

TheTruth
Контакти:

Мнениеот TheTruth » 31 окт 2015 15:47

TheTruth написа:
Никой нищо не ти забранява, казах ти, като искаш празнувай си у вас и байраяма, не ми дреме кво ще празнуваш ;) В българските училища обаче тоя празник място НЯМА!

Не ми говори за байрами да не ти счупа тъпата тиква! Разбра ли бе лайно непоръбено! Кога станеш образователен министър ще казваш какво има място или не в училищата! Тъпанар!

Не си си взел дозата ли, че ми нервничиш :lol: Най много някое копче на клавиатурата да счупиш,за друго сили едва ли имаш :mrgreen: Аз съм българин и имам здрава кратуна, не изтърбушена хелуинска тиква като теб :mrgreen:

Ще ме пробваш ли, Путьо? Не знам какъв си, но си доста ограничен, а с тъпанари не се занимавам... Освен да ядеш шамари! "Българин" бил...отворко...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2015 15:50

Ivan951 написа:ВЪН РУСОФИЛИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ! 8-)

След темата ти за негодника не мислех, че си зле, но явно не съм бил прав!

Да ни кажеш кой руски църковен празник празнуваме у нас..?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

TheTruth
Контакти:

Мнениеот TheTruth » 31 окт 2015 15:51

nghcvth написа:Хелоуин е сигурно единственият чуждестранен празник, който ми харесва. :) Пък и не виждам какво толкова ви пречи, Свети Валентин е католически празник, пък много повече хора го празнуват у нас. Общо взето нека всеки си отбелязва каквото иска.

Само, че Автора се изявява като Хитлер и ми казва какво може и не може. Тъп спор по излишна тема от комплексиран индивид, решил да се изявява и прави на интересен!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2015 15:52

TheTruth написа:
TheTruth написа:

Ще ме пробваш ли, Путьо? Не знам какъв си, но си доста ограничен, а с тъпанари не се занимавам... Освен да ядеш шамари! "Българин" бил...отворко...

Ти си бил много як бре! И двойно по-прост!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 31 окт 2015 15:53

TheTruth написа:
nghcvth написа:Хелоуин е сигурно единственият чуждестранен празник, който ми харесва. :) Пък и не виждам какво толкова ви пречи, Свети Валентин е католически празник, пък много повече хора го празнуват у нас. Общо взето нека всеки си отбелязва каквото иска.

Само, че Автора се изявява като Хитлер и ми казва какво може и не може. Тъп спор по излишна тема от комплексиран индивид, решил да се изявява и прави на интересен!

Я се стегни малко. На мен пък ми навират малоумното хелоинче по телевизии и радиа, а аз не я харесвам тази простотия. Аре и ти да не даваш много наклон, става ли?

Върни се в “Свободна зона”