rhaegar написа:ЕМИЛ написа:modor написа:rhaegar написа:Днес е празник-изпълних една своя мечта. Минах Бижутера по мнения.![]()
![]()
Бот
Спамер е правилното наименование .
Ти ли го казваш точно?
В смисъл ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:ЕМИЛ написа:modor написа:rhaegar написа:Днес е празник-изпълних една своя мечта. Минах Бижутера по мнения.![]()
![]()
Бот
Ти ли го казваш точно?
ЕМИЛ написа:rhaegar написа:ЕМИЛ написа:modor написа:rhaegar написа:Днес е празник-изпълних една своя мечта. Минах Бижутера по мнения.![]()
![]()
Бот
Ти ли го казваш точно?
В смисъл ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:ЕМИЛ написа:rhaegar написа:ЕМИЛ написа:modor написа:rhaegar написа:Днес е празник-изпълних една своя мечта. Минах Бижутера по мнения.![]()
![]()
Бот
Ти ли го казваш точно?
В смисъл ?
В смисъл, че имаш двойно повече мнения от мене, включително около 3000 снимки на животни, всяка в отделен пост.
rhaegar написа:В смисъл, че имаш двойно повече мнения от мене, включително около 3000 снимки на животни, всяка в отделен пост.
Azazel написа:Време беше да направят прилична игра на белот, не като старите флашки
За картоиграчите - пробвайте...
http://.../igrai_belot
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
modor написа:TEDIMAR99 написа:Groucho написа:Мошна серия на Мъртвите.
Китаецо е жив!
И аз така мисля. Пак ще се измъкне на магия
ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Бат Емо направи ни по една такава тава и да идваме
Черпя с по една пастрамайлия .Това е македонско национално астиеот тесто , пържено свинско и кашкавал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта