Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dkd
Контакти:

Сидеров пребит пред НАТФИЗ

Мнениеот dkd » 25 окт 2015 23:44

Истински екшън се разигра пред сградата на НАТФИЗ, научи ПИК.
Към момента полицията изтласква хората на "Атака" по улица "Раковска". Волен Сидеров бе изведен от сградата от органите на реда. Министър Бъчварова, старши комисар Младен Маринов - шеф на СДВР и главният секретар на МВР - Георги Костов, също са на мястото на събитието.
Недоволни граждани се опитаха да линчуват лидера на "Атака". Сидеров дори бе ударен в лицето и кръв рукна от скулата му.
Изображение
Добра новина.Браво крайно време беше.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот fcb_bg » 25 окт 2015 23:45

1982 написа:Ето го и Христо Мутафчиев, голям български артист, но и той е соросоид. :lol: :lol:

Не бъдете първосигнални, търсете причината.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 окт 2015 23:45

Според мен Сидеров се компрометира достатъчно и руските кинти може да му бъдат спрени.
Щото с тея изцепки, въобще не помага, примерно на неутралните, да харесат Русия.

Даже напротив, настройва все повече хора, не само към себе си, но и към Русия.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 окт 2015 23:46

FLANKER написа:Вижте колко са долни "независимите" медии.Скачат като под команда.
Подбраните лица са на линия.Спирам дотук.Преди Сидеров , Бог да съди продажните боклуци!
пп.Сидеров, показа , че има слаба психика и става неконтролиеуем при провокации.Сам попадна при хиените и те го разкъсаха.Лично аз бях дотук. Това ми идва в повече.Аз не съм лумпен и не искам някой да ме слага под общ знаменател с другите.
Сидеров ме изгуби като избирател.А и изобщо всички. Не че е голяма загуба де.
пп2: И последно,полицай ли го е ударил? Питам ,защото съм бил част от системата.
Поятарям: гнус ме е от всичко яече ,което се случва у нас.Политици,посланици, медии... всичко смърди ужасно много вече...

Пич, стига си търсил извинения навсякъде другаде, само не и във Волен. Всичко това той го предизвиква, никой не го насилва да напада ТВ оператори, френски дипломатки, клекшопове и учебни заведения.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Сидеров пребит пред НАТФИЗ

Мнениеот wannabe » 25 окт 2015 23:47

Няма ли да го затварят вече?
[offtopic]Впрочем използвам темата, за да поздравя "многото" евраазиици, пишещу тук! Взехте успешно 3 % от гласувалите :lol: Напъвайте се сега да обяснявате как всеки искал с вас :lol:[/offtopic]
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 окт 2015 23:49

Малко му беше. не съм почитател на теориите на конспирациите, но ми се струва, че този еничарин Сидеров беше активиран дни, след като Бойко скочи на Сергей Лавров....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 окт 2015 23:50

На Волен някой му плаща, за да върши тези изцепки в точно определени моменти. Не сме толкова тъпи, ясно е че всичко се върши нарочно. И той просто е машата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 окт 2015 23:50

Страшен кеф, чак се разрева, иначе го раздава много смел и силен.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 окт 2015 23:50

1982 написа:
FLANKER написа:Вижте колко са долни "независимите" медии.Скачат като под команда.
Подбраните лица са на линия.Спирам дотук.Преди Сидеров , Бог да съди продажните боклуци!
пп.Сидеров, показа , че има слаба психика и става неконтролиеуем при провокации.Сам попадна при хиените и те го разкъсаха.Лично аз бях дотук. Това ми идва в повече.Аз не съм лумпен и не искам някой да ме слага под общ знаменател с другите.
Сидеров ме изгуби като избирател.А и изобщо всички. Не че е голяма загуба де.
пп2: И последно,полицай ли го е ударил? Питам ,защото съм бил част от системата.
Поятарям: гнус ме е от всичко яече ,което се случва у нас.Политици,посланици, медии... всичко смърди ужасно много вече...

Пич, стига си търсил извинения навсякъде другаде, само не и във Волен. Всичко това той го предизвиква, никой не го насилва да напада ТВ оператори, френски дипломатки, клекшопове и учебни заведения.

Какво е това "клекшоп"? :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 окт 2015 23:51

Резултатите от поредните избори могат да се обобщят така: Боко все повече започва да заприличва на българският вариант на Путин. :lol:

Ест. много съм далеч от идеята да ги сравнявам като политици, Б.Б. срещу Путин да тича, няма как да го стигне.
Най малкото на самочувствие има доста да понаучи от Володята.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”