KurZaAtaka написа:Сложи си за профилна, да ти видят грозната мутра, алкохоле нещастно.
Сложи си ти твоята, да те видим ти какъв убавец си, и да знам кого да търся
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
KurZaAtaka написа:Сложи си за профилна, да ти видят грозната мутра, алкохоле нещастно.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
v.r.s. написа:FLANKER написа:Абе спрете се с тоя Сидеров бе! Кашчей,повикай Кобзон,може той да го умири![]()
Вести Бг,НОВА,БТВ,ТВ Европа,България днес,Он Еъра...ами друго освен очерняне няма да видиш(прочетеш ) там.
Спрете се. Вижте реалните проблеми. Вижте как се дерибейства,вижте външния министър,вътрешния и техния началник какви помии правят.
Сидеров не е важен.Не измествайте проблема.
пп.Погледнете това ,преди да очерняте:
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... kf4uiqbfKg
пп.2: И не излизайте с номера,че е от различната медия.
Това е, че той сам прави да го дават по медии и да му обръщаме внимание и вероятно го прави съзнателно за да не изчезне съвсем от медийното пространство и да напомня за себе си и партията, един вид провокира за да изпъкне. Както се казва няма лоша реклама, но в случая се изявява като някаква мутра, която обикаля, заяжда се с хора избирайки по-безопасни и на техен гръб си върши простотиите. Постави се на мястото на потърпевшите, които са заплашвани, обиждани от някакъв олигофрен и 10-20 гавази, които ходят с него за да не му счупи някой простата глава. Когато имаш имунитет и охрана от 10-20 души около теб е много лесно, полицаите не могат да те арестуват, а на някой да му писне и да ти тегли един бой.
Това, че и другите вършат простотии, не оправдава този индивид за просташкото му поведение. Той притеснява съвсем обикновени хора, държи се като някакъв шеф на мафиотски клан и е крайно време да бъде обуздан по някакъв начин.
Както писах и преди, Сидеров няма да бъде осъден, а и не трябва, тъй като такива като него не носят отговорност за постъпките си, защото ги освидетелствуват и вкарват в психиатрични лечебни заведения.
CTAHKO написа:KurZaAtaka написа:Сложи си за профилна, да ти видят грозната мутра, алкохоле нещастно.
Сложи си ти твоята, да те видим ти какъв убавец си, и да знам кого да търсяТа не разбрах, плашиш ли ме нещо или само така ми се струва
Аматьорче пловдивско
FLANKER написа:Ванка,приятелю.Ти си готин.
Аз Сидеров никога не съм го възхвалявал или пускал теми за него.Просто симпатизирам на партията му по тази причина ,че аз мисля абсолютно същото за България.Тук се вадят само кирливите му ризи,а не се вижда останалите какви огромни престъпления вършат против родината си.Това ме дразни.
А иначе ,ако е виновен,то нека си получи наказанието.Всеки в тая държава трябва да носи своята отговорност.
пп.Колегата му прощавам.Не съм такъв човек,че да обидя някого така.Е ,аз си получавам понякога "Убавините",ама ще го преживея някак.
Преживял съм и по-лошо.
ivan56 написа:CTAHKO написа:ivan56 написа:Кво ще стане ако примерно пребиеш депутат, дали ще те таксуват по-специално![]()
Нищо, какво може да станеНали са имунизирани, тях куршуми не ги ловят, шамарите също
Не бе, дали примерно ще те таксуват като национална заплаха, че си пребил депутат.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
KurZaAtaka написа:CTAHKO написа:KurZaAtaka написа:Сложи си за профилна, да ти видят грозната мутра, алкохоле нещастно.
Сложи си ти твоята, да те видим ти какъв убавец си, и да знам кого да търсяТа не разбрах, плашиш ли ме нещо или само така ми се струва
Аматьорче пловдивско
Плаша те, да. От София обаче, мастийо селска.
ivan56 написа:А инак гледам че си имаме "нов" Дон кихот във форума който ще се бори с вятърните мелници.
То с един прост чиновник в някоя институция не можем да се справим, и ако иска ще те съсипе, тръгнали сме да се борим срещу човек който го закриля държавата![]()
Приемайте ги по-леко нещата, и стига сте се карали за капути, депутати и всякаква измет.Ккато казва бай Тошо: Ти нямаш пари бе, какво ще решаваш
KurZaAtaka написа:FLANKER написа:Ванка,приятелю.Ти си готин.
Аз Сидеров никога не съм го възхвалявал или пускал теми за него.Просто симпатизирам на партията му по тази причина ,че аз мисля абсолютно същото за България.Тук се вадят само кирливите му ризи,а не се вижда останалите какви огромни престъпления вършат против родината си.Това ме дразни.
А иначе ,ако е виновен,то нека си получи наказанието.Всеки в тая държава трябва да носи своята отговорност.
пп.Колегата му прощавам.Не съм такъв човек,че да обидя някого така.Е ,аз си получавам понякога "Убавините",ама ще го преживея някак.
Преживял съм и по-лошо.
Братле, аз теб много те уважавам, просто ми кипва кръвта вече от тези простотии!!! Наистина се изнервих прекалено и не съм искал да те заплашвам или обиждам теб специално, просто не мога да разбера как още го защитаваш този "човек".![]()
![]()
![]()
![]()
CTAHKO написа:KurZaAtaka написа:CTAHKO написа:KurZaAtaka написа:Сложи си за профилна, да ти видят грозната мутра, алкохоле нещастно.
Аматьорче пловдивско
Плаша те, да. От София обаче, мастийо селска.
Тъкмо де, и аз съм в СофияХайде
Още на момента ще ти дам шанс да изпълниш заканите си
Казвай кога и къде
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта