Михаил Саакашвили - най-великият политик на 21 век!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Михаил Саакашвили - най-великият политик на 21 век!

Мнениеот язе » 18 окт 2015 20:18

CTAHKO написа:
язе написа:
diplomat написа:Форумът все повече започва да прилича на психодиспансер без надзиратели.

Гледал ли си "Кукувиче гнездо"?

"Полет над кукувиче гнездо" :)

А да, приемам забележката. Та там лудите избягаха от лудницата и превзеха некво корабче. Некъф си там им вика- "ще ви вкарат в затвора". Джак Никълсън му отвърна- "Няма, защото ние сме луди". 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 окт 2015 12:01

язе написа:
CTAHKO написа:
язе написа:
diplomat написа:Форумът все повече започва да прилича на психодиспансер без надзиратели.

А да, приемам забележката. Та там лудите избягаха от лудницата и превзеха некво корабче. Некъф си там им вика- "ще ви вкарат в затвора". Джак Никълсън му отвърна- "Няма, защото ние сме луди". 8-)

Бах, аз съм чел книгата и не помня там да има подобно нещо :roll: Във филма Джак убиха ли го и индианеца избяга ли накрая :?: Щото книгата е така ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 19 окт 2015 19:01

boabbb написа:
язе написа:
CTAHKO написа:
язе написа:

Бах, аз съм чел книгата и не помня там да има подобно нещо :roll: Във филма Джак убиха ли го и индианеца избяга ли накрая :?: Щото книгата е така ...

Сега като ме попита и се замислих... оказва се, че почти нищо не помня от филма. :oops: Лафа обаче и бягството, са ми се запечатали. Задължително ще се гледа отново.
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”