АНКЕТА: Мъж на годината в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: АНКЕТА: Мъж на годината в България
Вълкан Хамбарлиев! Единствения човек не само в България, но и в Европа, позволил си да стреля в присъствието на бежанската сган. Призовавам всички фенове на спорта да го подкрепим на предстоящите футболни, волейболни и други събития. Нека вместо Левски, Ботев и др. да скандираме неговото име.
BORN TO RUN
Радан Кънев
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
- Контакти:
stefani написа:Радан Кънев
Чети внимателно

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Странджа винаги е раждала истински мъже. Вълкан заслужава точно такава подкрепа.
Джорджано!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Прекалявате с героичният патос за полицая...Нито се знае, каква е истината, нито се знае какви са обстоятелствата. Толкова много неизвестни и противоречия има, че в момента е абсурдно да се заема, каквато и да е била позиция по въпроса. А, ако този рикошет ( ако приемем, че наистина е имало рикошет ) беше уцелил негов колега, какви щяха да бъдат реакциите !? Като знам, каква е подготовката на българската полиция, това трима полицаи да се изправят срещу 50-на мъже, които на всичко отгоре били и въоръжени и да надделеят ми се струва малко фантастика...
Днешното изявление на Борисов по въпроса беше едно от малкото му адекватни през последните месеци. Този човек нито е за медал, нито за оставки, поне докато не се изяснят нещата на 100 %.
Днешното изявление на Борисов по въпроса беше едно от малкото му адекватни през последните месеци. Този човек нито е за медал, нито за оставки, поне докато не се изяснят нещата на 100 %.
-
Кирил Домусчиев
Стойчо Стоев 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

годе написа:aleksandrov77 написа:Според мен мъж на годината в България е стрелеца-граничар Вълкан Хамбарлиев!
Що, бързате така ,бе? До края на годината има много време! Може някой друг граничар да застреля повече джагали!
Едва ли наглите нарушения на границата ни ще спрат ей така изведнъж, така че се надявам Вълкан да има много последователи. Обаче един е първият и негова е най-голямата слава!
Днес и гърците са взели пример от него.
Believe in her, if you are able...